• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján a kiírt elérhetőség kezdetén telefonon egyeztettem időpontot. Többször voltam Karennél, így csak az időpontot kellett egyeztetnem. Könnyen ment, a kért időpontban tudott fogadni, valószínűleg mivel korán jeleztem az igényemet a nekem megfelelő időpontra. Első alkalommal korrekt tájékoztatást és pontos címet kaptam
  • Megközelítés:

    A megadott cím egyértelmű, könnyű odatalálni. Én kocsival mentem, parkolóhelyet mindig találni. Nem fizetős. BKV-t nem ismerem, de a közelben láttam buszt.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű három szintes két lakásos társasház, külön bejárattal. Bejutás diszkrét, senkivel nem találkoztam. Az emeleten van a szoba (tetthely), nagy franciaágy, tükrös szekrény, szobainas a ruháknak, diszkrét világítás, nem a mindent eltakaró félhomály, lehet gyönyörködni Karan csodás bájaiban. A fürdőszobában kád, zuhanyozási lehetőséggel, felszerelve mindennel, ami kell.
  • Lány külseje:

    Sok képpel hirdet, megfelelnek a valóságnak, szerintem élőben szebb. Középhosszú szőke haj, szép szemek, az arca kedves, nekem tetszik .Formás, vékony testalkat, szép cicik, igaz szilikonos, de nagyon jók. Kedvencem a vadítóan formás popsi, nem tudok vele betelni, ezen csak a világbajnok punci tetszik jobban. A képein is lehet gyönyörködni, mások által is szépnek tartott puncin. Karen szép lány, kedvessége, kisugárzása még szebbé teszi.
  • Action:

    Tiszta, puha törölközőt kaptam, a fürdést gyorsan letudtam.
    Karen az ágyon várt, textil semmiben. Fekve simogattuk és csókolgattuk egymást, tudja hová és hogyan kell nyúlni.
    Majd fölém kerekedett és én csak élveztem a tevékenységét. Az egész testre kiterjedő puszik, simogatások, míg el nem ért a legérzékenyebb testrészemhez.
    Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt. Élvezet volt nyalni- falni édes kelyhét, a jelekből úgy éreztem tetszik neki.
    Kis idő után megint Karen kényeztetett, akartam mondani neki, jöhetne a védelmi öltözet, de kitalálta gondolatomat, egy szempillantás alatt felöltöztetett. Én nagyon lemaradtam, mert már rajtam is volt és nagyon finom lovaglásba kezdett én ahol értem simogattam. Egyértelmű volt, hogy Ő is kedvét leli a tevékenységben. Hosszú, csókokkal főszerezett igazi szeretkezés volt.
    Majd egy guggolós gyors kivégzés. Több pózt is szerettem volna, de annyira jó volt, hogy nem volt hiányérzetem. Teljes kielégüléssel ajándékozott meg, remélem én is Őt.
    Tapasztalatból tudom, hogy sok módon tud elvarázsolni.
    Hosszan egymás karjaiban pihentük ki magunkat.
    Nem beszéltük meg előre a programot, minden spontán jött,
    Sajnos időnk lejárt, gyors fürdés, könnyes búcsú sok puszival.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, igaz csak egy extra van a vibrátoros játék. Nagyon korrekten betartja a megbeszélt dolgokat, az adatlapján kiírt vállalásokat teljesíti, sőt sok kedvesség viszonzásra kerül.
    Ár érték arány a legjobbak között van.
  • Összkép:

    Karen nagyon kedves lány, mindig van közös témánk, jól lehet beszélgetni vele. Lesi a kívánságaimat, Mindent megtesz, hogy jól érezzem magam. Amiért mente, egy barátnős szeretkezés, ölelés ezt megkaptam. Teljesen megelégedve távoztam tőlle
Happy Massage