• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Drága Rima🙈❤️
    ❤️❤️❤️
    Azt a pacsit be pótoljuk 😈😝
    Örülök hogy ismerhetlek ❤️❤️
    Nagyon jo olvasni az élményeket amiket velem éltél át ❤️❤️❤️
    Legközelebb is várlak egy woodozasra😈🙈💦🍆

  • Egyeztetés:

    2023.06.05. tisztán emlékszem.
    A Dózsa György téren álltam, bosszankodtam egy meghiúsult találkozó miatt. Hirtelen felindulásból megnéztem, ki van telefon mellett. A Karma úgy rendezte, hogy Zoé
    volt a vonal másik végén. Legelső találkozóm a beszámolók oldaláról és rögtön így "belenyúltam" . Szerencse is kell az élethez.

    Nem mondhatom magam törzsvendégnek, de azért a rajongói B-középbe van bérletem. Borzasztóan ritkán látom, mégis egy-két mondatot szoktunk váltani egymással(semmi extrára nem kell gondolni) . Ez egyfajta szimpátia, barátias szeretet, kölcsönös érdeklődés egymás iránt. Hívjátok ahogy akarjátok, de jólesik az ember fiának, hogy nem esel rögtön a feledés homályába.

    Egy váratlan lehetőség folytán néhány napon belül, ismét Budapestre kerültem, és 5 hónap után gondoltam beköszönök. Belsőn ráírtam, ő vissza, és egy rövid VTR ping-pong után megvolt a közös nevező. Vele ez is könnyen megy.
  • Megközelítés:

    Újbuda-Albertfalva.
    Továbbra sem varázsolt el a XI. kerület, de nincs vele nagy bajom. Tömegközlekedés remek. Parkolót hipp-hopp találtam. Engem a GPS eddig soha nem vitt sehova, de az utat készségesen megmutatta.
  • Helyszín:

    Elárulok valamit.
    Én azért nem szoktam részletezni a helyszínt, mert ez a hirdetők utolsó védelmi vonala. Vannak kevésbé "jó" emberek, akik biztosan örömmel olvassák a pontosan leírt lakáskialakításokat, van-e szamurájkard a falon, esetleg az ágy alatt egy fa-testápoló? Stb. stb.

    Persze, ha valami negatív azt le kell írni, vagy az olyan dolgokat, ami hozzáad, fontos része a találkozónak, de azért műszaki tervrajzot ne írjunk már. Akik házhoz hívnak tündérkét, azok se eresztik bő lére.

    A diszkréció , rend, tisztaság adott. Zene, fény, és Zoé. Fiúk, nekem ennyi bőven elég. Showtime!
  • Lány külseje:

    Ezt a lányt megátkozták a szépségével!

    Furcsa? Pedig így van. Mert a férfi egyszerű, csak a szemével lát. Rápillantunk Zoéra, akiben tombol a fiatalság. Fekete hosszú haja, mint a hirtelen beköszöntő sötétség egy nyári viharnál. Vérbő ajak, csábító arc, izmos comb... Az a nádszál test, melyet ide-oda hajlít zabolátlan szertelensége. Kész, lefagy a "teremtés koronája" . Elbukik az akarat, csak az ösztön marad. Nincs tovább.

    Az igazi kincs felfedezetlen marad, mert Zoé rendkívüli ember. Ha pár secundumig elréved, akkor felnyílik az a zárt kagyló, és abban a fekete, meleg tekintetében tükröződik a gyöngyház sokszínű, mély árnyalata. Egyszer majd találkozik egy méltó halásszal. Rendben. Abbahagyom. Nem romantikázom.

    Zoé egy elő fúziós rektora. Esélyed sincs, hogy tartsd vele a tempót. Megdolgoz, kifacsar, aztán mehetsz haza álmodozni, meg a csorgó nyáladdal a falat tapétázni.
    Itt nincs szó arról kinek-mi az ízlése. Jön ez a csöpp lány fenekét rázva egy falatnyi tangában, kacéran mosolyog, mint Harley Quinn. Majd a szexuális energiáiból kovácsolt boxerrel úgy megsoroz jobbról-balról, hogy napokig kell rádszámolni. Maradandó agykárosodás.

    Birtokolja a legjobb szeretőkre jellemző janusi kétarcúságot. Angyal és démon. Finom és vad. Buja és szűzies(itt sokan lehet cinikusan elmosolyadnak, de egyszer nézz a szemébe, amikor végre neked adja magát és érteni fogsz mindent).

    Egyvalamit majdnem elfelejtettem. Az egyik legkedvesebb, csupaszív maci, akit volt szerencsém megismerni. Nem csak itt, bárhol!

    Felkeressése csak saját felelősségre!
  • Action:

    Ismét egy felejthetetlen találkozó! Most nem is feltétlenül az együttlét miatt (az szokás szerint parádés), hanem egyszerűen élmény és megtiszteltetés volt Zoé személyiségéből egy újabb szeletet megismerni.

    Lényeg a lényeg, megérkeztem és beszélgettünk. A francokat, mit hazudok.
    Zoé beszélt, én meg hallgattam, de ez egy csöppet sem zavart. Sőt borzasztóan jól szórakoztam.
    Cikázik a gondolata ide-oda, mint a villám.
    Egyszer storyban van, majd váratlanul elkezd énekelni, ha valami ismerős zene megüti a fülét, kicsit megráza a fokhagyma popsiját, rád kacsint, és utána pedig megint visszavált. Hibbant, lökött, őrült a csajt, tuti fejre ejtette az orvos, de ilyenek szeretem.

    Valamikor fürödtem is a csevegés közben. Ígért nekem egy teát, de elfejtette, mert elkezdett a "gyerekével" játszani. Ott álltam, néztem milyen önfeledten elvannak, engem meg le se szart. De meg kell hagyni, tényleg nagyon aranyosak voltak. Nem is zavartam. Somolyogva legyintettem egyet és elmentem lefeküdni az ágyra. Hát ennyit a fontossági sorrendről...

    Azt elmulasztottam megemlíteni, hogy a korábbi cérnavékony semmiségek helyett, az én kérésemre most "civilben" fogadott. Egy laza póló-farmer kombó. Ez azt eredményezte, hogy az ember még jobban az arcára koncentrált. Istenem milyen mosolya, milyen gyönyörű szája van ennek a lánynak!
    Aztán Zoé megmutatta mit hozott neki a futár farsang alkalmából. Egy szobalány jelmezt. Kérnem sem kellett, magára öltötte és felavattuk.

    Csók csókot követett, és összegabalyodtunk. Belead apait-anyait, mint általában mindenbe.
    Most leírhatnám milyen fellatiot kaptam, de nem fogom és nem valami álszent prüdéria miatt. Egyszerűen ha a korábbi alkalmakat is felidézem, Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz. Beléd fúrja magát a tekintete. Hihetetlen, hogy rá tud hangolódni a partnerére.
    Én is próbálkoztam valamicskét külföldiül, de a kiejtésemen van még mit csiszolni. Azt viszont meg kell említenem, amikor 69-ből én kúsztam ki alóla, ő pedig tolatott hátra, és középen találkoztak az ajkaink.....Oh mon Dieu!

    Következtek a változatos pózok. Zoé hajlékonysága szerintem már legendás, sokak által megénekelt. Fantázia emberek, fantázia... csak az lehet a határ. Hirtelen én is nagyot álmodtam, és állva kaptam fel (pillekönnyű a hölgy), de rá kellett jönnöm ez a póz olyan, mint egy designer ruha: jól néz ki, de azért kényelmetlen mindennapi viseletre. Mindegy is volt nekem, csak ölelhessem és csókolhassam Zoét. Mindkettőt maradéktalanul megkaptam. Nem kellett a Káma-Sutra minden oldalát végiglapozni. Most csinált valami egészen újat, ami hihetelenül felpezsdítette a vérem... Konkrétan megdugta a nyelvével a fülem, teljesen kész voltam. Hogy jut ilyen eszébe?

    Béláim az Úrban, már számomra is érdekes/meglepő, de valahogy Zoénál mindig túltolom a házat, és aktus közben nem tudom a torpedókat szabadjára engedni. Persze ez nem probléma, ugyanis egy feketeöves sexmesterrel van dolgom. Feltérdeltünk, és a száj-kéz-csók harcművészeti stílusával egykettőre tacsra vágott. Hátamra zuhantam, majd Zoé is bedobta a törölközőt...egyenesen a fejemre. Ennyi voltál apukám.

    Tudom, nem a legszaftosabb, legrészletesebb action leírás, de a hangulat azért remélem átjött.

    Kicsi dumcsi, most én is több szóhoz jutok😜. Puszi, ölelés, könnyek...nagy lópikulát mosoly van és öröm.

    Búcsúzóul a Zoé-féle seggrepacsi kivételesen elmaradt😭, de sebaj, legalább van még egy ok visszajönni. Mindenketten elvonoltunk a magunk kis valóságába.
  • Elszámolás:

    Amikor pár MT képes beírni hozzászólásként, hogy Zoé drága, a fejemet a falba tudnám verni. Könyörgöm, jelenleg a partneri oldalon a hölgy a legnépszerűbb, legvágyottabb hirdetők egyike!!!

    Titok nincs, minden látható az adatlapján. Olvasd el, aztán kérdezd meg az IBUSZ-nál mennyibe kerül a repjegy a Mennyországba. Ott nézni fognak értetlenül, Zoénál meg a kezedbe nyomják a ticketet és kellemes utazást kívánnak. VTR esetén +1 ajándék desszert, nálam mindig az édes csók.
  • Összkép:

    Én nem tagadom, ha szerelmes nem is vagyok belé (miért is nem? 🤔😜 ) , de szeretettel és hódolattal viszonyulok irányába. Ilyen ez a Zoé-féle voodoo mágiá.

    Örültem, hogy újra láthattam. A többi már csak jutalom játék. A háttérből
    továbbra is követem, és szurkolok a boldogulásáért.

    Háromszoros hurrá, és emelje mindenki poharát Zoéra!

    A viszontlátásra.
Happy Massage