• Martina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régebben is szemeztem a hirdetésével, de csak most jutottam odáig, hogy fel is hívjam. Szerencsére anno még elmentettem a számát, mert most legnagyobb meglepetésemre nem találtam meg az oldalon. Hívtam, elmondtam ki vagyok és miért keresem, aztán kis beszélgetést követően meg is egyeztünk a részletekben. Megkaptam a címet is.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem. Parkolás fizetős, de sok parkoló hely van. Tömegközlekedés: busz, villamos az épület mögött, és mivel a keleti is csak pár perces séta, ott metró is van.
  • Helyszín:

    Újabb építésű, hangulatosan berendezett lakás. Matracon történik a masszázs. A szobában kellemes hangulatvilágítás van. Szerintem nem egyedül van, de nem találkoztam senkivel. A fürdő jól felszerelt, tiszta.
  • Lány külseje:

    40 feletti, mosolygós hölgy. Teste korához képest nagyon jól néz ki. Egy könnyű ruciban fogadott, ami sejtetni engedte idomait.
  • Erotikus masszázs:

    Rövid, ismerkedős beszélgetés után megmutatta hol találom a fürdőt. Mikor végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába, ahol Martina jelezte, feküdjek le a matracra. Ő levette magáról a rucit, így láthatóvá váltak szép idomai. Elhelyezkedtem, ő pedig elkezdte a masszázst. Krémet használ. Keze kellemes erősséggel siklott testemen, végig nyomva, masszírozva a vádlimtól egészen a vállamig. közben beszélgettünk, viccelődtünk. Érezni a mozdulatain a gyakorlottságot, a rutint. Természetesen az elejétől bevetett némi erotikus benyúlást, elszólást, mintegy előkészítve a levezetés részt. Nagyon jól esett a keze munkája, amit férfiasságom is értékelt, így hamarosan kényelmetlenné vált a hason fekvés. Ezt ő is észrevette és jelzett, fordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után elölről is kaptam egy kis masszázst, de ez persze már amolyan simogatásos dolog volt és egyre jobban férfiasságom felé irányult. Hamarosan már kétségem sem volt afelől, mire is készül vendéglátóm. Először kezeivel simogatta péniszemet, majd hamarosan a szájába vette és egy csodás franciás kényeztetést kaptam tőle. Aztán abbahagyta és egy egész testes csúszkamasszázsba kezdett. Le és fel siklott a teste a testemen, még jobban felfokozva addig is egyre erősödő vágyamat. Mellei kicsit elidőztek a számnál, majd elcsattant egy kellemes csók is, de aztán lejjebb csúszott és farkam bekerült a mellei közé... Na itt végem is lett. Nem így terveztem, de így sikerült. Mikor lenyugodtam, megtisztogatott és mellém feküdt. Beszélgettük egy kicsit, aztán lassan távoznom kellett.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a telefonban lebeszéltek szerint a végén történt meg. Jól éreztem magam, így megérte számomra.
  • Összkép:

    Kellemes együttlétet kaptam egy kellemes és szép hölgytől. Nagyon jól éreztem magam, és a masszázs is jól esett.
Happy Massage