• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Archer84,
    Nagyon szépen köszönöm az istennő beszámolót!🤗 Jól éreztem magam veled.
    Várlak legközelebb is!

  • Egyeztetés:

    VTR-en történt. Kedvesen válaszolt minden kérdésemre, hamar megbeszéltük, h mikor. Jóval előre bejelentkeztem tehát talán 1-2 héttel előre de semmi kifogása nem volt ez ellen :)
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, kb. 1 perc gyalogútra tesz le a ház előtt.
    Láttam néhány parkolóhelyet is, szóval szerintem megállni is meglehet könnyedén.
  • Helyszín:

    A lakás, amit láttam belőle az normális volt, semmi kivetnivalót nem találtam benne, na meg amint belépsz a hölgy elvon minden másról minden figyelmet :)
    Fürdőszobában igaz nem volt egy egész DM-nyi tusfürdő de amennyi kellett annyi volt, válogatni is tudtam.
    Törcsi illatos és puha volt, volt szájvíz is, sprayből is vagy 3-4 féle.
    Matrac volt a földre rakva, ami nagyon kényelmes volt, a szoba is akkora amekkora kell, h legyen, a ruháimat kanapéra le tudtam tenni.
    Tisztaság volt mindenütt!
  • Lány külseje:

    Nina egy tünemény. Gyönyörű arca és mosolya, cuki hangja a belépéstől kezdve elvarázsol, ehhez társul tökéletes alakja, formás popsija, gyönyörű mellei.
    Egy egyberészes ruciban fogadott, csinos volt, kívánatos.
    A képeken 10000%ban ő van, akinek tetszik a hölgy a képek alapján, annak a csalódás kizárt.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzásom után visszatértem a szobába. Ő levetkőzött, megbeszéltük a dolgokat, h mit szeretnék. Első körben kértem egy kézi kényeztetést, amit alább részletezek, amint az megvolt és megtisztálkodtam, a hasamra fordultam és megfeleő erővel átgyúrta a lábam, vádlijaimat, fenekemnél, hátamnál mindent.
    Ügyes keze van és szépen szakszerűen tud maszírozni, nem az a simogatós "masszázs", hanem tényleg hatékony is.
    Nagyon sokat beszélgettünk, kb, az elejétől a végéig végig!
    Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).
    Talpam is megmaszíroztam mikor visszafordultam a hátamra, eléggé csikis vagyok ott, de nagyon jól megoldotta, h ne legyen az és jól is esett.
  • Levezetés:

    Kizárólag kézi levezetésre van lehetőség, deee az olyan, h véged van. Nem hiába van kiírva neki, h magic hands. Ez teljesen fedi a valóságot.
    Zuhany után szobába beértem, megbeszéltük a részleteket és kértem is egy kézi kényeztetést rögtön az elején.
    Szépen beolajozta a kezét, mellém térdelt és elkezdte cirógatni, simogatni a velem egykorút. Nem kellett neki sok és kemény is lettem rendesen. Ekkor elkezdte verni szépen a farkam, közben még több olajat rakott a kezére folyamatosan.
    Emberek ezt át kell élni, jobb érzés volt mint egy franciáztatás. Közben a fenekével is elkezdett rajta csúszkálni, aztán megfordult és majdnem az arcomba tolta gyönyörű punciját és eszméletlen kerek fenekét és elkezdett csúszkálni rajtam és a farkamon cickóival. Közben és markolásztam gyönyörű fenekét, elhalmoztam puszikkal azt. Intim területhez nem lehet érni, de ez érthető is.
    Vissza lemászott rólam ezek után és kicsit oldalról is csúszkált az oldalsó tükör fele pucsítva, hát uraim az a látvány annyira gyönyörű volt, h majdnem el is mentem abban a pillanatban. Visszatérdelt és fokozatosan emelte a tempót a kezeivel a farkamon és közben végig a szemembe nézett, a fenekét mozgatta, ekkor közel hajolt, h szinte hozzáért a farkamhoz a szájával, de sajnos csak szinte, huncutul rámnézett és elkezdte lehetlgetni azt. Ezek után már nem volt visszaút számomra, még egy kis olaj és addig csinálta a kezeivel míg egy hatalmasat nem élveztem.
    Hagyott lenyugodni és szépen letörölgetett.
    Ezután jött az egyik fentebbi masszázs és utána a talpmasszázsom után egy újabb fergeteges kézi munka és újabb élvezés részemről. Közben simogattam cickóit, markolásztam tökéletes popsiját, nagyon jó érzés volt minden ott töltött percem.
    A végén megpróbálkoztunk még egy harmadik kézi levezetéssel is, ő mindent beleadott, ő is ajánlotta fel, h próbáljuk meg de már sajnos nem sikerült harmadjára elmennem, de ez nem őmiatta volt, mindent beleadott, egyszerűen ennyi volt benne aznap.
    Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, odaadtam neki a virágcsokrot a 2 órára amennyit voltam, megfejelve kis extra virággal, megöleltem, megpusziltam és eljöttem.
    Nagyon nagyon jól éreztem magam Ninával, valószínűleg nyert magának egy újabb törzsvendéget!
  • Elszámolás:

    Nincsennek extrák, de azt kapod ami le van írva és ami a sok sok beszámolóban benne van!
    Elszámolás szerintem korrekt. Nina kedvessége, szépsége és a kézimunkája, masszázsa minden pénzt megér egyébként is.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Ott abban a 2 órában elfeledtem minden gondomat, bajomat.
    Köszönöm Nina ezt a csodát ami te vagy és hamarosan látjuk egymást, ahogy mebeszéltük :)
Happy Massage