• Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap este írtam rá itt az oldalon, ma reggel 8 előtt válaszolt. Gyorsan egyeztettünk időpontot, jeleztem neki, hogy én valószínűleg már korábban a közelbe érek, így ha előbb végez a teendoivel, szóljon nyugodtan. Időpont előtt fél órával írt is SMS-t, hogy mehetek negyed órával korábban. Szuper :)
  • Megközelítés:

    Van tömegközlekedés, de én nem igazán ismerem, így részleteket nem tudom. Parkolni viszont a kis utcákban egyszerű, bár fizetős. Most a ház előtt is volt hely, ez ritka. A GPS megtalálható a helyet, a hazszam egyértelmű, a kapucsengő is egyértelmű. Házban liftet nem kell használni, Viktória a nyíló ajtó takarasaban vár.
  • Helyszín:

    A lakást egyedül használja, mindig rend van és tisztaság. Nappaliban beszélgető sarok, hálószobában francia ágy, fürdőben kád. Sok féle tusfurdo, szajviz, tiszta, nagy, puha törölköző, dezodor. Ágyon sok párna, hangulatfeny, hangulatzene.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, magas, nem csontsovany, jó alakú, átlagos méretű formás mellekkel, ölelni való testtel. Szép arc, kedves mosoly, nagy kék szemek. Magas sarkú cipőben és valami erotikus fekete alsóneműben várt. Számomra abszolut top a külső, de ez szubjektív. Ha valaki a nagyon vékony, vagy az izmosabb lányokat kedveli, neki lehet más lenne a véleménye.
  • Action:

    Furdobol visszatértem, agyon ülve várt, így mellé helyezkedtem, majd ebből a helyzetből hamar fekvésbe tértünk át. Ismerkedős olelesek, kisebb csókok, simogatasok. Előre jelezte ezen a ponton, hogy ma bizony ő nem lesz felül, talán nem volt teljesen komfortos neki legutóbb, kicsit szomorkodtam, de elfogadtam. Mindenesetre úgy döntöttem, én kezdem a kedveskedest így hamarosan lejjebb helyezkedtem, és igyekeztem örömet okozni. Az, hogy milyen eredményt értem el, az ő titka marad, az ilyen dolgokat nem illik kérdőre vonni, mindenesetre nem panaszkodott, én igyekeztem :) Kis pihenőt kért, addig is simogatás, de azért nem hagytam sokáig pihenni. Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt, de azért megprobalkoztunk misszionáriussal. Sajnos a szoritas győzött, így gumi le, és újabb franciás örömök következtek. Ekkor már én mondtam, hogy talán még egy próbát tehetnénk, viszont most én tettem fel, és talán sikerült egy kicsit kényelmesebbre igazitanom. Javasolta, hogy hátulról próbálkozzak, ami a klasszikus formában nem a kedvenc pozom, de tudtam magamban, hogy ebből a pozbol egy számomra kedves formába fogunk atrendezodni, így elfogadtam a javaslatot. Hamarosan teljesen hasra fektettem, ahogy én szeretem, és így folytattuk az együttletet. Na persze a bevezető olyan hosszúra nyúlt, hogy mire végre belejottem volna, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, így folyton lassitanom kellett az akciót. Ezután oldalra fektettem, és szintén hátulról folytattam. Itt rákérdeztem az időre és bizony mondta, hogy a zenéből tudja, nincs sok hátra. Ám, legyen, így lett hát végem. Gumi le, kaptam törlőkendőt, és mentem is hamarosan zuhanyozni. Kereken 60 percnél léptem ki az ajtón, így nem raboltam az idejét sem :)
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrát. Elején a masszázsnak megfelelő rózsát tettem le, ezt a végén kiegészítettem pár szállal, mert végül a masszázsbol együttlet lett.
  • Összkép:

    Továbbra is a hegycsúcs teteje számomra Viktória. Nem mondanám, hogy beindult köztünk a kémia, de mindig jól érzem magam a társaságában, ő egy szuper vonzó nő, akihez szívesen megyek vissza akármikor, sajnálom, hogy már csak március végéig.
Happy Massage