• Natasa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    WTR, de sajnos időn túl próbáltam. Másnap reggel lejárt a válaszidő, de ő megírta, hogy lenne egy későbbi időpont. Szóval minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    Faluház, navi odavisz, parkolóhelyek sora a ház előtt.
  • Helyszín:

    Tipikus panel, nincs túlgondolva. Tisztaság, számomra otthonos volt. Fürdő kicsi, káddal, tusfürdők sora, szájvíz, amit elfelejtettem hasznalni.
  • Lány külseje:

    Mikor előbújt az ajtó mögül, megdöbbentem, milyen pici lány. Láttam a centiket, de élőben látni más. Kedves arc, egyenes, félhosszú haj, egy köntös takarta a testét. Aztán amikor láthattam a meztelen valóságot, elvarázsolódtam. A cicik nagyon szépre lettek csinálva, tapintásuk is kellemes. Karcsú derék, alkatnak megfelelö csípő, atombomba fokhagymagerezd popsi, vékony, de nagyon formás lábak. Már itt tudtam, hogy jó helyen járok, de az a fokú kedvesség és odaadás, amit tapasztaltam, az valami elképesztő.
  • Action:

    Kis beszélgetés után gyors fürdés. A szobába érve már meztelen várt. Leültem az ágy szélére, ö elém állt. Elkezdtem ismerkedni a testével, ő eközben végig cirógatott, ami nagyon kellemes volt és megadta az alaphangot. Símogattam a hátát, lábát és a fenekét, puszilgattam a ciciket és környékét. Már itt elkezdett sóhajtozni, ami jól esett, még ha nem lehettem biztos abban, hogy tényleg tetszik neki. Szerettem volna örömet okozni, ezért elfektettem az ágyon. Lassan megközelítettem punciját. Nem teljesen csupasz, de én még akkor kezdtem "szocializálódni", amikor még nem volt általános a teljes csupaszság, így ez nem negatívum nekem. Gyönyörű, számomra tökéletes puncival találkoztam. Óvatosan kezdtem puszilgatni, nyalni, a sóhajok itt is folyamatosak voltak. Nem tudtam eldönteni, hogy hogyan jó neki, épp csak hozzáérve vagy kicsit erőteljesebben, ezért felváltva csináltam. Úgy tűnt, jó úton járok, így fokoztam a tempót. Megfeszült és odaért. Óvatosan tovább kényeztettem, mire elkezdett újra zihálni, újra megfeszült. Ha tényleg sikerült a kedvére tenni, akkor annak nagyon örülök, ha nem, akkor viszont nagyon hiteles volt. Szeretném az előzőt hinni, de mindig bennem van a kisördög, tekintve a körülményeket. Mindenesetre ott és akkor nagyon örültem, hogy így alakult.
    Kis pihenés és összebújás után kaptam egy nagyon gyengéd franciát. Termetéhez képest sokat eltüntetett. Mivel már türelmetlenül vártam, hogy benne lehessek, ezért kértem óvszert, amit sajnos a szokásos Petrocelli módon húzott fel.
    Rábíztam magam, fölém kerekedett és lassan ráült. Elképesztően szűk puncija van! Én először meg sem mozdultam, nehogy kellemetlen legyen neki, majd lassan elkezdett mozogni rajtam. Hangosan sóhajtozott, féltem, hogy a feszítő fájdalom miatt, de megnyugtatott. Felváltva és egyszerre is mozogtunk. Hol rám borult és a fülembe sóhajtozott, hol felültettem, hogy gyönyörködhessek a testében és a ciciket is simogathassam. Annyira bejött ez a póz, hogy nem is akartam változtatni. Azon vettem észre magam, hogy teljesen beleélem magam az illúzióba, hogy ez most egy szeretkezés, nem pedig szolgáltatás. Néha azt éreztem, hogy a finom, szűk puncival még rám is szorít, fokozva az élvezetem. Annyira odaadó volt és annyira természetesen viselkedett és sóhajtozott, hogy csukott szemmel nem is ott voltam, szívem szerint nagyon sokáig csináltam volna. Csak az a fránya idő.
    Nem tudom, meddig élveztem a helyzetet, de tudtam, hogy az óra ketyeg. Átfordulunk misszibe, itt is csak óvatosan csináltam. A frenetikus érzések ellenére sokáig bírtam, így sokáig tudtam élvezni, ahogy teljes hosszában rámfeszül. Egy idö után újra megszólalt a tik-tak a fejemben, picit fokoztam a tempót és hatalmasat élveztem. Sajnos ilyenkor jön ki a hátránya jelzett gumifeltételnek, nagyon feszül, nincs benne elég hely. Hagyott időt, hogy megnyugodjak, nem sürgetett, nem kapkodott a gumi felé. Óvatosan kihúztam, tisztogatás. Kicsit egymás mellé feküdtünk, csukott szemmel szuszogtam, ő cirógatott.
    Fürdés és elköszönés.
    Visszaúton arra eszméltem, hogy de jó, hogy automata a kocsi, annyira gyengék voltak a lábaim, annak ellenére, hogy én alig mozogtam.
  • Elszámolás:

    Előre az előszobafalra téve, végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Fergeteges élményben volt részem egy nagyon odaadó és kedves hölggyel, aki emellett roppant csinos is. Teljes körű odafigyelés, néha már elveszítve a kapcsolatot a valósággal, annyira teljes az illúzió.
Happy Massage