• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Kedves Nabut 🫶🫶
    Ismét boldogság járta át a szívem mikor olvastam soraidat ❤️❤️❤️
    Én köszönöm hogy jöttél és a csodás randit😊
    Neked is Boldog Valentin napot ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Üdv.mindenkinek! Rövid leszek.
    Mikor időben közel van egymáshoz két találkozó egy hölgyel ritkán írok beszámolót, ha az előző randit már megörökítettem. Viszont új élmények esetén további információt tudok nyújtani akkor ezt nagy örömmel teszem. Ez a helyzet most.! Zoét már nem kell bemutatni, az Ő kivételes személyisége, és a vele eltöltött randi élménye nem ígényel további bizonyítást. Csupàn megerősítése mindennek, az olvasás élménye, és nem utolsó sorban a felé irányuló tisztelet.
    A mostani alkalommal mindent belső üzenetben beszéltünk meg. Az egyik hét adott napján hoztam meg a döntést( bár már napokkal korábban), és a következő hét azonos napjára tűztük ki az időpontot.
    Számtalan üzenetváltás,pontosítottuk a pontosítást,
    átbeszéltük a részleteket precízen és körültekintően.
    Amire egyébként semmi szükség nem volt, csupán az én nyughatatlanságom miatt úgy tettem, mintha még egy fontos részlet miatt kell keresnem, így kedves válaszait olvashattam. Viszont most Zoé olyan erényeket villantott meg, mihez foghatót még soha nem tapasztaltam itteni pályafutásom alatt.
    Időközben egy vtr-t is elfogadott, csak hogy kerek legyen a történet.
    Bátran kereshetitek Zoét üzenetben, válaszolni fog hamarosan, telefonos protokollját nem figyelem, de amikor a randi napján hívtam, oldalán a "most hívhatod" jelzés nélkül is elértem.
    Az aktuális tól-ig elérhetőségét többnyire láthatjuk, így ezen időtartam alatt hívd, ha nem éred el, ne add fel, megéri újra megpróbálni, élmény már csak ez a pár perces beszélgetés is Vele. Kedves és őszinte,
    méltó kezdete lehet egy remek találkozásnak.
  • Megközelítés:

    Sok komplikáció nincs.Mivel az előző alkalommal kitapostam az utamat, így csupán újból végig kellett mennem rajta. Haladj a Tétényi úton, majd, annak egyik mellékutcájában találod Zoét.
    Ha már a Sáfrány utca táblát látod, esetleg a Szösz- mösz kutyakozmetikát is , túlmentél. Ezt onnan tudom, mert az első randi alkalmával volt bőven
    biztonsági időtartalékom , amit nem kívántam a kocsiban körömrágással tölteni.
    Aki tömegközlekedik, az keresse meg, hogy milyen
    jármű jár erre, Tétényin gyanítom jár busz,aki pedíg a kényelmet szereti, mint én az ne aggódjon, a ház előtt pár lépésre meg tud állni, és még babrálni sem kell a parkolással. Free!
    Nem tudok ide többet írni.
  • Helyszín:

    Minden nagyon Zoés!!
    Egy többépületes modern stílusú lakópark egyik épülete, ebben Zoé fiatalos, egyszerű elrendezésű, hangulatos kis lakása, ahol fesztelenül lehet eltölteni az órácskát. Tisztaság, kellemes illat, jó érzés volt Zoénál "létezni", nincs körülmény ami zavaró, és kivételes barátnős fogadtatás teszi még hangulatosabbá a légkört.
    A hálóban óriási franciaágy rajta friss lepedő, sok kispárna, vörös tónus, nagy tükör a szekrényen, a fűrdőben kádas zuhanyozási lehetőség, tőbbféle tusfűrdő, illatmentes is, szájvíz, friss törülköző.
    Összegségében a hangulatt teljes mértékben feledteti a randi jellegét, tényleg mintha a titkos szeretőmhöz ugrottam volna fel.Pesze ebben nagy szerepe volt Zoé közvetlen viselkedésének, egészen lazán, kedvesen és felszabadultan fogadott, ami persze rám is hatással volt, így teljesen ellazultam.
    De minek írom mindezt le? Zoénál ez annyira természetes, olvashattátok már többször, ne legyen kétségetek, Zoénál minden nagyon szuper! ZOÉS!
  • Lány külseje:

    Mit is írjak, hogy bele ne bonyolódja a szavakba?
    A fotók parányit sem hazudnak, alig, vagy semmi retus, csak a személyes azonosítók eltüntetése a cél, az arc, a néhány tetoválás, ingognitó megőrzése.
    Egy igazi vagány, incselkedő, fekete szépség, telve energiával, minden mozdulata azt mondja, hogy ugye kellek neked? Következő mozdulat pedíg azt, hogy lám itt vagyok, én is akarlak és kívánlak nagyon.
    Amellet, hogy minden porcikája zabálnivaló, talán ez a csábító személyiség ami számomra Zoét nagyon vonzóvá tette.
    Na de a tények, aztán majd visszatérek szubjektivbe.
    Az adatlap megadja a pontos aranyszámokat, ami minden tekintetben valós. Az életkort nem releváns,
    20+. Ami azt jelenti, hogy húsz meg valamennyi.
    Izmos lábak, szinte mint egy száguldó gazella mikor megfeszül, könnyed légies léptek, ahogy a lakásban járkál vadító. A popsi apró, kerek, formás és izmos, érkezésem után, az első ölelésemkor azonnal odavonzották kezeimet. Az épp aktuális nyitóképe remekül visszadja a látványt. (ha addíg nem változik) Ha pedíg mindezt a valóságban tapasztalod meg akkor egészen elképesztő látvány és érzés mindez.
    De erről majd később, amikor a részleteket osztom meg Veletek.
    Zoé arca! Ha van fétisem, akkor az arc az.Legyen csábító, szenvedélyes a tekintete, mosoly a száján és a szemében nem baj, ha megbabonáz, (mert megbabonáz),ezt ráadásul mesterien teszi Zoé, van hogy el pillanatra belenéz a szemedbe, majd egy hirtelen mozdulat fenekével és kész vagy.
    Hogy ez tudatos, vagy ösztönös nem tudom, de gyanítom, hogy az utóbbi, ez egy különös képesség.
    A higiéniáról Zoé esetében említést sem kell tenni, ez magától értendő, makulátlan ápoltság ,egészen feje búbjától az apró lábacskáig, mint egy angyal.
    A végére hagytam a talán....! A leg....! A PUNCI!
    Srácok!! Hát valami földöntúli gyönyörűség, én még ilyet nem láttam és nem éreztem, csodás tinipunci.
    Amikor közel kerültem hozzá(nagyon közel) az járt a fejemben vajon hogyan fog beférni....? Pedíg átlagos vagyok! De ha már egyszer megtörtén, megtörténhet mégegyszer! Ebben biztos voltam. Folyt köv. lejjebb!
    Zoe teste, lelke azt nyújtja amire vágyunk, tudja mit akarunk, tudja miért vagyunk akkor ott, és nem rest maximálisan megadni számunkra mindezt.
  • Action:

    Kicsit hamarabb érkeztem! De nem volt gond, már a lágymányosi hídon haladtam amikor Zoé jelezte, ha tudom hívjam fel, így tettem és mondta, amikor megérkezem nem kell várnom, azonnal fogad nagy szeretettel.
    Sejtitek, hogy nem a fékre léptem!
    Liftel fel, jobbra majd balra résnyire nyitott ajto, mely mögött bújt meg Zoé. És mint a filmeken! Egyből a nyakamba borult, közben ajtót becsukta, és hatalmas csókkal üdvözölt. Zoés csók, érzéssel és lágyan, őszintének ható, ezzel meg is lett az alaphangulat. Szokásos protokoll, jó meleg volt, a pulcsimat is egyből levettem, és ismét ölelés, végigsímítottam testét, Ő hozzámsímult szorosan.
    "Asztaaaa!" Gondoltam, mi lesz itt, ha ilyen a kezdet?
    Maximális barátnő hangulat, azt sem tudom, hogyan adtam át kis ajándékomat, és a mellé helyezett csokrot tartalmazó kicsi borítékot, mintha ez meg sem történ volna, a tökéletes illúzió, vagy még annál is több. Tett vett, én ledobáltam a ruhámat, majd elmentem zuhanyozni, végig beszélgettünk, ketten voltunk, így lazán és fesztelenül. Zoén egy apró sötét tanga és melltartó volt,hosszú fekete haja csillogott, egész lénye légies, pörgős, izgatott, energiával telve.
    Mikor, végeztem nem ugrottunk egymásnak, kicsit beszélgettünk, mutatott érdekességeket, csodáltam renkívüli személyét és élveztem hogy egy fiatal szép lány ennyire megtisztel, ott és akkor én 20 évvel fiatalabb voltam.
    Táncolt, néha énekelt kicsit, fenekét felém fordítva, csábított, én az ágyon ülve ha sikerült elkaptam és megcsókoltam fenekét, Ő lehajolt egy csókért, majd továbblibbent, eszméletlen izgató volt. Megvolt az izgalmas tánc, fel is pörgetett, látva mindezt mellém huppant az ágyra, szorosan hozzám, majd az izgatás itt folytatta. "Mit tud ez a lány?Jó ég!" gondoltam. Már meredeztem , ezt látva Zoé kezével már a lényegre tért. Én is,.. a lába közé nyúltsm combjának izmos megfeszülő belsö felét símogattam, a bugyin keresztül a puncit sem elhanyagolva. Közben Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó! Az én piszkos gondolataimat olvasta, .... és folyékonyan!
    Bal oldalamon helyezkedett el, szép fenekét felém fordítva kényeztetett, Uraim, az a fenék, jó ég,mint a képeken, máris a hatalmas puszit adtam rá, parányi tangája élesen símult puncijához, de már nagyon vártam, hogy az is lekerüljön. Közben Zoé szája sem tétlenkedett.Ekkor már nagyon kemény voltam, szóltam Zoénak, hogy óvatosan, húzzuk amíg lehet, egyet szisszentem, vagy épp hú-hú jött ki a számon, lassított, ilyenkor feljebb csúszott, testével végíg a farkamon és csókolóztunk. Az egész hangulata odaadó és szerelmeskedős volt, ilyen foku illúziót nehéz elérni, vagy talán több is volt annál. Azt ne kérdezzétek hogy, a következő pillanatban Zoé már előttem négykézláb, én térdelve és úgy voltam a szájában, utána megfordult és elém tárta csodás fenekét. A fotók alapján képzeljétek el, hogy milyen látvány volt, nem is bírtam ki, lehajoltam, kezeimmel átöleltem, megcsókoltam , mozdulatommal kértem hogy most Ő helyezkedjen hanyatt, Lábait széttárta,
    szinte angolspárgában kínálta fel magát.
    Hát Uraim! Azt már írtam, hogy Zoénak gyönyörű puncija van, így ebben a teljes kitárulkozásban
    már nagyon nem tudom megfogalmazni a látványt és az érzésemet. De mindent elmond, hogy nem egy beszámolóban a legszebb punci cimke szerepel.
    Zoé lábai közé helyezkedtem, Ő letekintett rám, kezeivel símogatta magát, én pedíg.......! Húúú!
    Igyekeztem nagyon finoman bánni vele, kezeimet feneke alá tettem, Ő kicsit megemelkedett, hogy még jobban hozzáférjek, és èlveztem, vagy inkább élveztük egymást. Nem szoktam dicsekedni, hogy mekkora orgazmushoz juttatom partnerem, de az biztos, nem volt ellenére Zoénak ténykedésem.
    Majd elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy gumit húzzunk, nem bírtam magammal, nagyon kívántam már. Egészen érdekes módon történt ,feltérdeltem, Zoé lábaim közé feküdt, itt ismét ajkai elé-közé kerültem, áthajoltam felette , mögötte kezeimmel megtámaszodtam négykézláb, alattam Zoé, és így húzta fel szájával a gumit.
    Természetesen a számomra a nagyon kedvelt lovaglás póz. Szeretem partnerem látni, ölelni, Zoé ebben (is) kiváló, odaadó, és nagyon szenvedélyes.
    Párna a fejem alá, Zoé széttárta lábait és óvatosan rámereszkedett. Szoros volt, de nagyon nedves így
    könnyedén hatoltam belé, Ő közben rámborult és lassú mozgásba kezdett. Közben csókolóztunk, kezeimmel átöleltem, szorosan magamhoz húztam.
    Majd felegyenesedett és hullámzott csípőjével, én néztem ahogy le-fel mozog, szemembe nézett kéjesen, majd intenzívebb lett.
    Itt már szóltam, hogy nem kell húzni -halasztani ,
    az átéltek miatt nagyon kemény voltam már. Sokat nem kellett várni, hamarosan hatalmasat élveztem , Zoé pedíg kivételes szenvedéllyel élte meg velem.
    Nagyon barátnős szex volt, Zoé odaadó, mindent megtett, hogy a legmagasabb szintű élmény adja.
    Hagyott lenyugodni, kicsit benne lehettem még orgazmusom után, csak ezt követően váltunk szét.
    "Elfáradtál?" kérdezte mosolyogva! Nem tagadtam.
    Miért tettem volna, Zoé energiája, lendülete sodort végig, kaptam egy pohár vizet, és egymáshoz símultunk. Éreztem, hogy örül annak, hogy ilyen élményt adhatott, arcára, homlokára, szájára csókot adtam végezetül, szeme pedíg mosolygott.
    "Mennyi időnk van még"? kédeztem. Nyugtatott, nem kell kapkodnom, bár már nagyjából letelt az időnk, de hálás voltam, hogy kicsit még pihenhetek.
    Beszélgettünk még, inkább lazább témákról, nem tagadom, elvarázsolt a lénye, fiatalsága és nagyon közvetlen barátságos stílusa, még talán Ő is élvezte társaságomat.
    Rövid tisztálkodás, búcsúzás majd az ajtón kilépve még hosszan nézett utánam, a lift pár lépésre és ameddíg be nem léptem rajta, a résnyire nyitott ajtónál Zoé, és néztük egymás felé, integetve és mosolyogva. Hát mi ez, ha nem a 100%-os barátnö hozzáállás. Egészen kivételes.
    Ez a mozzanat volt az a plusz, amit még soha senkinél nem tapasztaltam.
  • Elszámolás:

    Nagyon egyértelmű és korrekt az elszámolás.Talán átlag feletti a csokor, de erre nem szeretnék közhelyekkel reagálni, Zoéval eltöltött minden perc élmény, így jó szívvel hoztam meg ezt az áldozatot. Az adatlapon olvasható a csokor, vtr esetén egy extra ajándék, én az alapot egészítettem ki kerek, összegre+ a vtr miatti lehetőség. Így ez két extra, a csók és a tánc. Csók valódi, nem érdemes kihagyni, a sztriptíz vagy tánc izgalmas, remekül kiegészíti a programot, ezzel él is Zoé amikor csak teheti.
    A borítékot az ajándékommal adtam át, valamikor a randi elején, erre nem nagyon emlékszem.
  • Összkép:

    Ez a kedvenc részem!
    Tehát! Ahogy már írtam, ez a második randink volt Zoéval, igy még fesztelenebb volt a hangulat, és maximális barátnőérzést tapasztaltam, de olyannyira amit még sehol. Talán ez Zoé védjegye , hiszen több beszámoló is említést tesz erről. Az egyeztetésünk alatt többször váltottunk üzenetet, ami alatt végig megtapasztaltam Zoé kivételes kommunikációját,
    figyemességét és rendkívüli hozzá(m)állását.
    Ez döntően befolyásolja majd azt, miként helyezem el ezt az írást sorbarendezéskor. És nem kérdéses a pozíció! Az együtt töltött idővel nagylelkűen bánt, nyoma sem volt a sürgetésnek, vagy óranézésnek,
    kevéssel több mint egy órát tölthettem Vele. Ez is szintén ritka erény.A randi alatt végig figyelmes, odaadó, jelen van , vágyaimat olvasta, éreztem, hogy fontos számára az elegedettségem. Kűlső adottságai és személyisége kiválóan harmonizál egymással. A fiatalos lendület és az adnivágyás, odaadás és tisztelet... soroljam? Mindezt saját, friss tapasztalatból mondom, túlzások nélkül, őszintén.
    Nos! A besorolás!
    Szerencsés vagyok, vagy nagy körültekintéssel választok partnert. De az is lehet, hogy mindkettő.
    Az elmúlt egy-két évben sok kiváló partnerrel csodás randijaim voltak, Ők kivétel nélkül a legmagasabb szintet képviselik az oldalon, de Zoé még a magas
    elvárásaimat is bőven túlszárnyalta.
    Egyeztetés kiváló,ez számomra kiemelten fontos, a kűlső adottságai, nem kérdés vonzó és kívánatos lány. Az együtt töltőtt idő? Nos, olvashattátok, nem ragozom. A randi utáni csevegés, üzenetváltás, az a bizonyos "nemfeledés", plusz az apró gesztusok..!
    Jelenleg azt érzem, hogy több nem hozható ki egy ilyen jellegű randiból, szerencsés és hálás vagyok azért hogy Zoét megismerhettem.
    Közel egy hét telt el a randi óta, és most ,ahogy írom a beszámolót ugyanúgy, tisztán emlékszem vissza találkozásunkra, mint távozásomat követő órákban.
    Urak! Zoét nyugodt szívvel ajánlom, egy korrekt megbízható partner, kivételes tulajdonságokkal.
    Zoé: Neked pedig köszönöm a szuper randit.
    És!! Boldog Valentin napot kívánok!;*
Happy Massage