• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sok jó beszámolót olvastam róla ezért telefont ragadtam és felhívtam. Mindenre kiterjedő választ kaptam mind a rózsákra vonatkozóan mind a vállalásaira. Elmondása szerint vele beszéltem és nem telefonos kisasszonnyal, de VTR-re nincs lehetőség.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van Angyalföldön a Forgách utcai metró megállótól pár perc sétára. Busz is jár a közelben, ahonnan szintén nem kell sokat gyalogolni.
    Autóval érkezők szerintem könnyen találnak szabad parkolót talán még a ház előtt is. Nem olyan régen adhatták át az épületet mert minden újnak tűnt. Belépve a lépcsőházba több lift is üzemel, ami közül az egyik a megfelelő szintre visz, ahol már nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    A lakásban minden szép és új azon belül jó elrendezésű. A szoba felszereltsége a praktikusság jegyeit tükrözi mert ágy helyett tatami található, ami mellett tükör van, amiben nyomon követhetjük az eseményeket. Fürdőben kád található elhúzható függönnyel felszerelve, ami előtt száraznak mondható kilépő is van. Tusfürdőből van bőven választék, valamint szájvíz és kis pohár kikészítve, amit használjuk bátran.
  • Lány külseje:

    Nem kell nagy képzelőerő hogyan is néz ki mert nagyon sok kép ad útmutatást erről, ami a valóságot tükrözi és az arcát sem takarja ki. Helyes mosolygós arc, szép formás alak, természetes mellek, amik kézbe illenek. Kelyhének környéke szépen borotvált volt. Valami piros top szerűben fogadott hozzáillő alsó résszel és combfixszel, amik lekerültek róla az idő folyamán.
  • Action:

    Belépéskor cipőlevétel után a szobába kísért, ahol levehettem ruháimat a szobainasra és a mellette lévő ülőalkalmatosságra téve azokat. Ezek után megkaptam szépen összehajtogatott törölközőmet és a szemben lévő fürdőszobában letudtam, amit ilyenkor kell.

    Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének. Kaptam dicséretet farkam méretére és keménységére, amit mosolyok közepette vett szájába oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával és piszok jól esett. Közben én sem akartam tétlen maradni és finoman egy ujjal punciját kezdtem izgatni majd még egyel, aztán gondoltam feljebb is bepróbálkozom és engedélyt is kaptam rá. Popsijába minden akadály nélkül csúsztattam be egyik ujjamat, míg másikkal továbbra is a puncit kényeztettem miközben továbbra is szájában élvezkedett farkam. Ez ment jó ideig majd gumit és pózcserét kértem, ami a kutyus volt.

    Első körben a puncit vettem birtokba. Gyengéden csúsztam be igen könnyedén. Valahogy éreztem, hogy mehet ez bátrabban is ezért fokoztam a tempót és már erőteljesebben csattogtam popsiján miközben derekát fogva húztam magamba. Közben megjöttek hangjai is mert nagyokat sóhajtott és a nyögések sem maradtak el. Elérkezettnek láttam az időt. hogy bekérjem magam egyel feljebb. A méretem miatt gondoltam elutasítást kapok, de egy rendben jelzéssel engedélyt kaptam egy kéréssel, hogy ott azért ne ilyen lendületesen szeretgessem. Kicsit lejjebb engedte popsiját bekente alaposan krémmel én meg minden további nélkül könnyedén csúsztam be abba a szűk popsiba. Itt nagyon óvatosan mozogtam, de élveztem azt, amit addig nagyon kevésszer. Kis idő elteltével már erőteljesebben és szinte tövig lehetett tolni. Ez már azért sok volt a jóból és egy ilyen mélyebbre tolt pillanatban engedtem útjára a gyönyört tele lőve a gumit a popsiban. Hagyott szépen lenyugodni majd lassan kihúztam farkam, amiről a gumit gyorsan levette és eltüntetett. Ezek után megtisztogatott.

    Kicsit még beszélgettünk majd elmentem fürdeni, ami után kielégülve boldog mosollyal az arcomon távoztam egy popsis élménnyel, amiben már nem is reménykedtem.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem a telefonbeszélgetésben elmondottak szerint és egy extrát vettem igénybe.
  • Összkép:

    Ajánlom a hölgyet minden szempontból. Kedves figyelmes és azon szorgoskodik, hogy elégedetten távozzon, aki betér hozzá.
Happy Massage