• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon figyeltem fel Dórira.Telefonon hívtam, kolléganője vette fel a telefont,ő nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a rózsaszálak mennyiségéről. Kora délután hívtam és és sikerült aznap este meglátogatni Dórit.
  • Megközelítés:

    Hát biztos lehet találni parkolót bár szerintem kell jó sok időt szánni rá, én bkv.val mentem. A nyugati tér volt skálametrótól néhány lépésre található a helyszín.
  • Helyszín:

    Régi polgári bérház, szépen karbantartott. A lakás nagyon szép felújított több vendég fogadására alkalmas randi helyszín. Fürdőszoba nagyon kellemes kényelmes kellően nagy, sarok kád, benne kis tábla frissen fertőtlenítve felirattal.többfajta tusfürdővel, száraz kilépővel, mosdónal kis pohár szájvíz. Játszótér kis kellemes szobácska, kis ülő kanapé a cuccoknak, egy szekrény,egy tatami szerű fekvő alkalmatosság, mindenhol kellemes hangulat fény, jó illat , és meleg.
  • Lány külseje:

    Dóri egy nagyon cuki pici mindig mosolygós teremtés. A fotók alapján nem gondoltam, hogy ennyire picike milf hölgy,de amúgy a képeken Dóri van.és egy nagyon kedves cukiság tetőtől talpig.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem picit zűrösre sikerült de ezt nem részletezném.😂
    Ház előtt hívtam ekkor kaptam meg a kapu kódot és az emelet számot. A lift indokolt 😂 kiszállást követően már nyílt is az ajtó, az ajtó mögött elbújva engedett be tüneményes vendéglátóm, egy nagyon mini fekete csipkés ruciban. Egyből bevezetett a tetthelyre, mivel többen dolgoznak a lakásban,a logisztika, és a diszkréció miatt fontos, hogy senki senkivel ne találkozzon. Pár perc beszélgetés közben mondta, hogy vetkőzés, megkért, hogy a rózsa csokrot tegyem a kis asztalra amíg előkészíti a fürdőszobát, majd a kapott kellemes puha törölközőt magamra tekerve irány a fürdőszoba,mindent megmutat, és szól ha készen vagyok, csak résnyire nyissam ki az ajtót,így is történt.mar tiszán frissen kinyitottam az ajtót, Dóri szinte azonnal ott is termett és be kísért a baszobába. A törölközőt elkérte és megkért, hogy feküdjek hason a matracra. Ez idő alatt ő is hasonlóan hozzám levetkőzött, csak egy falatnyi tanga maradt rajta. Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban kis olaj és már siklott is a hátamon fenekemen az a két gyönyörű cici, és egyszercsak jött a felkérés, "kérlek fordulj meg".✓
  • Levezetés:

    Immár hanyadt fekvő helyzetben betérdelt a lábaim közé és egy kicsit az előlapi részeimet is olajozta nyomkodta, simogatta, itt már inkább az erotikus érintések voltak,amik nagyon izgatóak voltak. Majd az egyik oldalához térdelt és így már elért tokától bokáig elért. Majd egyszercsak rákérdezett, hogy orális kényeztetés jöhet e,? Persze, hogy igent mondtam, valamiért nagyon rá stresszeltem a dolgokra, mert nagyon nehezen tudtam feloldódni,de ő nagyon kedvesen és türelmesen foglalkozott velem és a velem egykorúval, majd kértem,hogy ha nem bánja akkor szeretném megízlelni a punciját, persze, hogy igent mondott, falatnyi tanga le és már 69.be is voltunk. Nagyon kellemes finom illatos puncija van, ő egyből visszament és gyengéd szájával kezelésbe vette az öcsikét amit nagyon ügyesen csinált mert nagyon hamar jeleznem kellett, hogy itt a vég, a figyelmeztetés nem igazán hatotta meg, csak folytatódott áldásos tevékenység, aminek meg is lett a gyümölcse vagyis spermája, és minden csepp a Dóri szájába landolt. Ami utána diszkréten szilviába került át. Mivel a tervezett idő előtt végem lett, ezért maradt idő egy igazán jó bensőséges beszélgetésre. Majd az érkezéskor tapasztalt figyelő rendszer szerint elmentem tusolni majd vissza a szobába,öltözés érzékeny búcsú puszik és tavozás.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt 1 órát voltam nála ** rózsaszál volt a csokor mérete.
  • Összkép:

    Nekem nagyon tetszett csak ajánlani tudom megértő figyelmes egyedi.
Happy Massage