• Adél, Tilda és Rebeka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég volt már három lányos kalandom, és rég voltam már második számú kedvenc masszázsszalonomban, ahonnan egy jó fél éve már hogy hiányzott Tilda. Ám nemrégiben ismét felbukkant, úgyhogy kaptam az alkalmon, és leszerveztem gyorsan egy randit az Adél-Tilda-Rebeka triumvirátussal. Adélt hívtam egyeztetés gyanánt, akit elérni könnyű volt, de összeegyeztetni négy ember idejét már nem. Nem dolgozik mindhárom lány minden nap, ráadásul Tilda csak esténként, amit nekem neccesebb megoldani, de ezúttal kénytelen voltam. Azért végül csak sikerült találnunk egy időpontot pár nappal későbbre. Utána eskü úgy vártam azt a napot, mint kisgyerek a karácsonyt...
  • Megközelítés:

    Dunával párhuzamos soksávos forgalmas út melletti régebbi épület rejti a lányok bűnbarlangját. Nem nehéz idetalálni, párszáz méterre északra van egy nagy forgalmi csomópont mindenféle járművel, ezen felül jár villamos az út túloldalán, és a két utcával beljebbi párhuzamos úton is. A parkolás kétesélyes. Van mindig egy-két hely a környező utcákban, de foghíjasan. Szóval lutri hogy éppen hol sikerül parkolni, meg mennyit kell hozzá keringeni.
  • Helyszín:

    Az épületet utolsó ittjártam óta kívülről újravakolták, ami már nagyon ráfért. A lakás viszont ugyan olyan, de talán mintha most nagyobb tisztaság lett volna mint korábban. Nagy gond eddig se volt vele, csak jártam már pacekabb helyen. De ez részletkérdés, a lényeg úgyis a három hölgy, ők viszont mindannyian tip-top kategória. A fürdő tágas, a kád nagy, bő választék tisztálkodási szerekből, nagy, tiszta és puha törülköző, jó nagy és vastag matrac, bár asszem most mintha feltűnt volna hogy igazából két kisebből van összetolva, de nem sok időm volt ilyen apró részleteket megfigyelni... A lényeg hogy kényelmesen elfértünk rajta négyen is, nem csúszott szét, nem lógott le senki. Ja, és tükör azon a falon, amire a matrac rá van tolva.
  • Lány külseje:

    A három lány közül mindig is Adél volt a kedvencem. Sőt, immáron bő húszéves pályafutásom alatt megismert összes csajszi közül Adél benne van nálam a top ötben. Nem elsősorban szépsége repíti ilyen magasra, - bár számomra az is szinte hibátlan - hanem rendkívül szimpatikus személyisége. Hihetetlenül kedves, közvetlen, önzetlen, humoros, szókimondó és szexcentrikus. Élvezi amit csinál és ezt nem rejti véka alá, sőt, nem rest akár követelni és megszerezni magának ami jár. Egy ilyen csodás nőnek pedig bármilyen élvezet kijár, amit csak nyújtani tud számára egy férfi. Mit egy férfi! Akár több is, vagy több lány, vagy ezek bármilyen kombója. Merthogy Adél szerintem valódi biszex, olyan élvezettel nyalja barátnői punciját, hogy már csak attól a látványtól önmagában is kőkeményre merevedik a dákó... Csodás teste emellett már csak hab a tortán, ami persze erősen szubjektív, de nekem iszonyatosan bejön. Talán pont azért mert természetes szépségén semmit nem kell mesterségesen feljavítani ahhoz, hogy fantasztikusan vonzó és csábító erotikus kisugárzása legyen. Ha magányos farkas lennék, esküszöm hogy már elhívtam volna egy igazi randira is, hátha... Mert bárminek elfogadnám őt az életemben: szeretőnek, barátnőnek vagy nyitott kapcsolatnak, mindegy, a lényeg hogy minél többet vele lehessek… Ebben a közegben eddig három, vagy talán négy ilyen nőt sikerült megismernem. Adél az egyik.
    Azért hogy ne tűnjek túl elfogultnak, írok pár apró hibát is: van egy minimális úszógumija és pici pocakja, plusz a cickói egyel nagyobb méretben lennének igazán dögösek. De ennyi, ez az össz hibája. Illetve számomra ezek még csak nem is valódi hibák, mert ennyi tökéletlenség még kell is hogy az igazi nagybetűs NŐt lássam benne, aki "csak" majdnem tökéletes, de pont emiatt "igazi".

    Tildáról és Rebekáról majd a nekik szánt beszámolókban írok. Rebekát megtaláljátok itt az oldalon, Adéllal be is vannak jelölve párosnak. Tilda viszont most csak a "rossz" oldalon hirdet, 30-086-5101 a telszáma.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak. Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.
  • Levezetés:

    Huhh, hát ezt nem lesz egyszerű írásban visszaadni, annyi minden történt, olyan mozgalmas és intenzív volt az egész, hogy ember legyen a talpán, aki mindenre emlékszik, akár már csak másnap is... Annak ellenére hogy okulva az első ilyen randim tanulságából, miszerint három csajjal az egy óra nagyon kevés, ezúttal két órát foglaltam hogy legyen idő mindenre. Volt is, de így se volt sokkal lazább a menetrend... 😅 Úgyhogy előre is elnézést, de tuti lesz ami kimarad, vagy nem is pont úgy volt csak már keverednek bennem is az emlékképek, de azért próbálom majd minél hűebben visszaadni az eseményeket.

    Érkezés után vidám csevely a lányokkal, mindannyian örülnek hogy újra látnak. Adél megjegyzi hogy már nagyon hiányolt, pár napja gondolt is rám hogy vajon mi van velem, mikor jövök újra. Teljesült a kívánsága, nemsokkal később pedig az enyémek is... 😃 Amíg én fürödtem, a lányok szexi combfixeket húztak. Ahogy meghallották hogy kilépek a fürdőből, sorban szaladtak utánam a szobába a pihenőhelyiségből ahol vártak rám. Cukik voltak mint valami kis szende tinicsajszik akiknek ez lesz az első ilyen alkalom. Pedighát nagyon nem. 😄 Körbevettek mint valami útonállók akik ki akarnak rabolni, de nem akartak semmi rosszat. Vagyishát de, csak nem úgy. Csókot akart mind, úgyhogy sorban végigcsókoltam őket. Közben simi és tapi, cicik és popsik, de ők sem pihentették a kezeiket. Meg a szájukat sem, mert az a két lány aki épp nem velem csókolózott, egymással nyomta cuppogósan. Megpuszilgattam a ciciket is, természetesen mind a hatot, majd közelebb húztam Adélt és Tildát hogy hárman nyomjuk a cuppogósat. Fantasztikus hogy milyen élvezettel és átéléssel csinálják, szívogatják az ajkaimat, a nyelvemet, meg közben egymásét is, ha nem állt volna már keményen a cövek, akkor itt merevedett volna kőkeményre. Utána Adél és Rebeka, majd már csak a rend kedvéért is hogy minden kombináció meglegyen, Tilda és Rebeka. Minden párosításban fantasztikus milyen átéléssel csinálják, mintha mindegyik lány tényleg a szeretőm lenne, meg egyúttal egymásé is... Aztán letérdeltem, és megkóstoltam a három puncit is. Ne kérdezzétek milyen sorrendben, a franc se tudja már utólag, de mindhárom fincsi illatos volt, többször is végigmentem rajtuk, eközben a lányok meg felváltva csókolóztak egymással, de még az is lehet hogy nyomták hármasban is.

    Adél érezte hogy nagyon gerjedek már a fincsi pinákra, de ebben a pózban igazán jól nyalni nem nagyon lehet. Ezért megkérdezte hogy feküdjenek-e hanyatt egymás mellett, mint a múltkor, hogy sorban kinyalhassam mindet rendesen. Mi más lehetett volna a válaszom, mint hogy naná! 😃 Már szaladtak is nevetgélve a matrachoz, sorban lefeküdtek, csodaszép lábacskáikat szétrakták, gyönyörű puncik feltárulkoztak, hívogattak hogy kóstolgassak. 😋 Egy kicsit még gyönyörködtem a látványban hogy minél jobban beleégjen a retinámba. Azért három gyönyörű meztelen csajszi teljesen kitárulkozó, mindent megmutató látványa nem semmi... Aztán sorban végigmentem a puncikon, egyik kívánatosabb mint a másik, mindegyik másban különleges, más miatt jó igazán, imádom az ilyen változatosságot! Rebeka extra húsos punciját iszonyú jó belemerülve nyalni-falni, aminek számára is kétségtelen élvezeti értékét csalhatatlan testi jelekkel és reakciókkal hozza kényeztetője tudtára. Tilda puncija extra fincsi és illatos, lehetetlen megállni hogy az ember ne falja egyre mohóbban, de ezt ő is szereti, érzékien tekergeti közben a csípőjét. Adél puncija pedig a legszebb hármójuk közül, sőt, nálam ezüstérmes az összes punci közül amit valaha is kinyaltam. De ízre és illatra is nagyon erős versenyző, ráadásul annyira élvezi ő is, hogy az valami fantasztikus élmény, ahogy két kézzel nyomja bele a fejemet, hogy még intenzívebben, még vadabbul nyaljam... Leírhatatlan élmény három ilyen fantasztikusan gyönyörű, illatos és finom, de mégis változatos, eltérő karakterű puncit felváltva nyalogatni, puszilgatni, szagolgatni, kedvemre élvezkedni velük! Talán mondanom se kell, de csak a rend kedvéért: mindeközben a lányokat egy cseppet se zavarja hogy egymás után felváltva, össze-vissza váltogatva köztük mindegyik puncira áthordom a másik kettő nedveit. Esküszöm, még élvezik is! 😃

    Ebben a felvonásban még egyik csaj se élvezett el, egyelőre nem is volt ez célom, ez még csak a kóstoló volt. Ám Adél közölte hogy mostmár faszt akar, de gyorsan, úgyhogy most ők jönnek. Már vártam ezt a pillanatot, ugyanis határozott terveim voltak. Első és máig egyetlen közös randinkon így négyesben ugyanis kimaradt egy régi vágyálom beteljesítése, mégpedig hogy egyszerre kényezteti a három csaj a dákeszt. Enyhe terpeszben térdelve a matracon, kértem egy önként jelentkezőt aki befekszik alám a zacskót szopogatni. Adél már pattant is, hogy majd ő, egyszerűen imádom a csajt hogy ennyire lelkes és aktív, kérni se kell, élvezettel csinál mindent magától is! 😃 Elhelyezkedtünk, Adél lábakkal a tükör felé, jó közel hogy minél jobban lássam közben a puncit, majd a két másik lány is beszállt, két oldalról egyszerre nyalogatták, szopogatták a rudat, miközben Adél nyalogatta a zacskót és szopogatta a golyókat. Bár Tilda és Rebeka is popsival a tükör felé voltak, de rá kellett jönnöm hogy nem tudunk mind úgy helyezkedni hogy egyszerre lássam a tükörben mind a három puncit. Na azért így is frenetikus volt, hihetetlen kéjenc élvezet, ahogy a három lány egyszerre kényeztet pajzánul, lelkesen, igazi élvezettel… 😋 Adél még a műsort is adta hozzá, tekergette a csípőjét hogy több szögből is lássam a punust, néha még izgatta is magát. Elvoltunk így egy darabig, aztán csere: Adél jött szopni, valamelyik lány pedig - franc se tudja már melyik volt a következő - ment zacsit nyalni. Természetesen a harmadik variációt is kipróbáltuk, majd Adél ment az épp golyókat kényeztető csaj punciját nyalni. Így “csak” két csajszi szopta a faszt, de meg volt fűszerezve a látvány egy kis fincsi leszbivel. Ebből a koreográfiából is megcsináltuk mindegyik variációt, mindegyik lány kinyalta a másik kettő punciját, de nem ám csak úgy ímmel-ámmal, hanem hihetetlen érzékiséggel és bujasággal, hamisítatlan élvezettel, mintha csak én magam lefetyelném a lucskos kis pinusokat…

    Közben már erősen fáradni kezdtem a folyamatos térdeléstől, de persze juszt is kitartottam a végéig, legyen csak kimaxolva a kéj, legyen meg mindenki mindenkivel minden pózban. Aztán kis túlzással szinte összerogytam a lányok között a matracon, de csak most jött a java, fincsi puncikkal nyalakodás közben brutál jó dupla/tripla kényeztetés a farkamnak. Persze innentől már hanyatt fekve voltam, kényelmesen, így könnyebb volt tovább bírni a kiképzést. Először azt hiszem Adél ült az arcomra szemből, kézzel nekitámaszkodva a tükörnek, így én felfelé fordítva tekintetemet kétféle nézetből is csodálni tudtam testének dögös vonásait miközben mohón nyaltam a szaftos kis pináját. Kézzel a popsit és a ciciket simogattam felváltva, mindeközben a másik két lány szorgosan polírozta a rudat. Éreztem hogy Adél közel jár a beteljesüléshez, ezért elkezdtem figyelni a reakcióit, mi az ami a legjobb neki, hogy sikerüljön kielégítenem. Egész hamar sikerült is, iszonyúan cuki ahogy elélvez, majd ahogy hálásan odasimul és puszilgatja, csókolgatja az embert, haláli édes! Most pedig rátett még erre is egy lapáttal, ahogy érzéki hangom a fülembe súgta: "Imádlak!" 🥰 Hát mi mást lehetne erre mondani, mint hogy "Én is imádlak!"? Boldogan mosolygott rám egy pár pillanatig, majd délnek vette az irányt hogy megkísérelje a viszonzást. Rebeka jött átvállalni eddigi szerepét, ő is szemből helyezte fincsi kis punciját a számra. Ekkor még nem tudatosult bennem az a terv, hogy mind a három lányt a csúcsra juttassam, csak úgy a magam élvezete kedvéért nyalakodtam húsos kis punájával, de a sóhajai és a testén végigszaladó remegéshullámoknak hála egyszercsak ráeszméltem hogy őt is sikerülhet kielégítenem. Miután ez is megvolt, már határozott tervvé vált hogy akkor Tilda se maradhat ki. Így amikor ő ült rá az arcomra illatos kis pináját az ajkaimra nyomva, már ez elejétől nagyon odafigyeltem, hogy minél hamarabb ki tudjam elégíteni. Sietségem oka prózai volt, egyszerűen annyira kezdett már elzsibbadni a nyelvem a szinte folyamatos puncinyalástól, hogy éreztem, hamarosan csak szívni tudom majd magamba a fincsi punciillatot, néha egy-egy lusta nyelvcsapás kíséretében, ami aligha elég egy tapasztalt nő kielégítéséhez. De végül sikerült Tildát is az orgazmusig nyalnom még mielőtt a nyelvem túlságosan kifáradt volna.

    Ekkor kénytelen voltam egy kis szünetet kérni, de ezt a lányok se bánták. Kértem egy kis vizet, majd pár perc pihegés és nyelvlógatás után (merthogy az fáradt el a legjobban) folytattuk a műsort. A koreográfia ugyan az volt mint ahol abbahagytuk, de most nem szemből a tükörnek támaszkodva kértem a lányokat hogy rámüljenek, hanem 69-ben. Így ugyan kevésbé lehet mozizni, ciciket fogdosni meg szinte sehogy, de cserébe három fürge nyelvecske és hat puha ajkacska kényezteti a farkamat, amíg én immár lustán, csak a magam élvezetével törődve nyalakodhatok a fincsi szaftos és illatos kis puncikkal. Elsőként Rebeka kínálta fel magát. Miközben lassan és érzékien szinte csókolóztam szeméremajkaival, ő a makkomat szopogatta nagyon finoman, a másik két lány pedig megosztozott a dákó és a zacsi nyalogatásán, váltogatták is ki melyik területtel foglalkozik épp. Aztán Tilda jött repetázni, lustán szívtam magamba puncijának mámorító illatát, ő pedig valamelyik barátnőjével osztozkodva oldalról szopogatta a farkamat, fel-alá haladtak szinkronban és ellentétes irányban is, míg a harmadik leány ahogy eddig is, a golyókat kényeztette. Most is csereberéltek a lányok, hogy ki mit műveljen a farkammal, de végig mind a hárman kitartóan izgatták, mind becsülettel kivették a részüket a munkából. Volt hogy Tilda egyedül szopott, de tövig nyelve a faszt, Adél és Rebeka pedig a két golyón osztozkodott. Ezután Adél következett, hihetetlenül dögös tomporát folyamatosan simogatva először csak bámultam eszméletlenül gyönyörű punciját, de az a vadító pinaillat csak rávett hogy ki is nyaljam. Nem is akárhogy, egyre mohóbban és vadabbul kényeztettem, ekkorra már új erőre kapott a nyelvem is, aminek aztán meglett az eredménye, másodjára is elélvezett. Ráadásul úgy, hogy épp tövig volt a szájában a farkam. Imádom mikor egy csaj így élvez el, ahogy teli szájjal próbálnak előtörni az élvezet kéjes hangjai, ettől még jobban felizgulok és gyakran el is durranok közben. Most azonban még nem, ehhez végül Tilda vadító punciillata kellett.

    Ám előbb még, ahogy Adél lemászott rólam miután elmúlt nála az orgazmus által okozott révület, igazi szerelmes, érzéki csókolózásba kezdett velem, szinte felfalt, aztán a nyakamat puszilgatta és szívogatta lassan, szinte már erotikusan, miközben gyengéden simogatta a mellkasomat... Esküszöm néha teljesen olyan a csaj, mintha a szerelme lennék! ❤️ Aztán otthagyott, hogy ismét punci kerülhessen a számra, ami ezúttal, és egyben utolsó felvonásként Tildáé volt. Mélyeket lélegezve szívtam magamba vadító illatát miközben szeméremajkait szopogattam mohón, a három lány pedig minden tehetségét és élvezetet fokozó technikát bevetve kényeztette egyszerre a farkamat, hogy a csúcsra juttassanak. Nem is kellett már ehhez sok, annyira telítődtem már az ingerekkel, pattanásig feszült minden idegszálam a kéjtől, robbanásszerűen élveztem egy hatalmasat a lányok szájába. Hogy kiébe ment a nagyobb része azt nem tudom, ahogy azt se hogy mind a háromnak jutott-e, de úgy dereng hogy próbáltak rajta megosztozni becsülettel. Utána hosszasan csak feküdni és mélyeket lélegezni tudtam a mámortól. Mire magamhoz tértem, a lányok már megmosakodtak, így rajtam volt a sor. Ezután már csak egy levezető masszázs volt hátra a randiból, amiről fentebb már írtam.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt kérték el a lányok a csokrokat, ahogy mindig is szokták. Azt kell mondanom hogy a mai csokorméreteket figyelembe véve még akkor is kedvező lenne, ha átlagosak lennének. De magasan felette vannak az átlagnak a randi minőségét tekintve, így rendkívüli módon megéri velük tölteni az időt. Ottjártam óta egy minimálisat emeltek a virágszálakon, de a fentiek így is maximálisan megállják a helyüket. Extraként a szájbaélvezést és a leszbit lehet náluk kérni, mindkettő alig pár virágszál (ezeken nem tudom volt-e azóta emelés). Én mindent kértem is már az elején, bár sejteni véltem hogy mind a három lánynak úgyse jut a szájába a cuccból, de apróságokon nem akadok fenn. Pláne hogy a leszbit viszont nagyon durván kimaxolták... A megadott csokor tehát a randi időpontjában érvényes pontos mennyiség két óráért három lánnyal, mind a hárommal a két extrát is beleértve. Én viszont ezt egész Deákra felkerekítettem.
  • Összkép:

    Én eddig még soha nem csalódtam náluk. Az talán túlzás lenne hogy minden itt töltött randim életem legjobbjai között van, de ez részben annak is betudható hogy nagyon magasan van a léc, a legjobb helyeken a legodaadóbb csajok társaságát volt már szerencsém többször is élvezni. Ez a randi viszont kétség kívül egy hajszálon múlott, hogy életem eddigi legjobbja legyen! Sőt, talán az is, nehéz eldönteni mi volt a jobb, max akkor lehetne ha közvetlenül egymás után történnének az ilyen "legjobb esélyes" kalandok. De azt meg ki a franc bírná? 😅 Én tuti nem, de jobb is így hogy az előzőn szerzett emlékek egy kicsit már megszépülnek és fakulnak, mire jön a következő trón-esélyes randi.
    Kedves Adél, Rebeka és Tilda! Nagyon-nagyon köszönöm nektek ezt a csodás élményt, egyszerűen fantasztikusak vagytok, alig találok szavakat! ❤️ Esküszöm, már most úgy várom az ismétlést, mintha még szűz lennék... 😂😜😘
Happy Massage