• MOLLI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam telefonon, egy kedves kollegina vette fel, kaptam tájékoztatást, kérdéseimet megválaszolta,és még aznap össze is hoztuk a randit
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, én már rutinosan Mammutban parkolok,nekem 5 perc gyalog,de villamossal is csak 1 megálló.Parkolás a közelben szerencsejáték. Sokszor jövök,de elsőre is egyértelmű tájékoztatást kaptam.
  • Helyszín:

    Többször írtam,hogy kedvenc szalonom,már nem is nagyon megyek máshova,csak ritkán.Így en csak jót tudok írni, igényes, tiszta, hangulatos, diszkrét. Szoba teljesen berendezve,ülőgarnitúra, masszázspad, hangulatfény, halk zene. Fürdő tiszta, rendezett, zuhany és mosdó előtt száraz kilépők. Tusfürdő választék változatos, szájvíz eldobható pohárkával,szappan, kézfertőtlenítő, és többféle dezodor is megtalálható.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő, fiatal, csinos nő Molli, bár szerintem picit teltebb,mint a képen, de nem túlsúlyos, hanem formás, vonzó lány.Fekete csillogó szettben, magassarkúban fogadott, barna haja kiengedve, kedves,mosolygós.Leginkább dús keblei tetszettek.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs alulról haladt felfelé, minden porcikámat érintette. Nem túl erős,de érezhető volt, pont ahogy szeretem, bő olajjal. Nem képzett masszőr,de ügyes keze van, jó érzéke van hozzá.Teljesen felfrissültem, a tükörbeli látvány miatt nehéz volt a hasonfekvés.
  • Levezetés:

    Kézzel és ajakkal is kényeztet, szerintem kicsit zavarban volt,ennek is megvan a maga bája,de elmondta,hogy új még ebben a világban. Lingam szerű masszírozással kezdte aztán kicsit erotikusabb,kényeztető mozdulatokkal kényeztette a dákóm, végül ajkaival is megtisztelt. Végig nem mehet a franciás kényeztetés,ami számomra nagy figyelmet igényel, de nem volt ezzel sem gond, kézzel zárta a mutatványt,így mindketten elégedettek voltunk a végére.
    Én úgy tudom,hogy kölcsönösség is van másfél órától, és négykezes masszázsra is van vele lehetőség,ezeket én nem kértem.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt,minden a megbeszéltek szerint. Előre adtam a csokrot, meg is köszönte.
    Extra nincs,amit vállal,az benne van az adott időintervallumban, talán a már említett 4 kezes lehet extra.
  • Összkép:

    Egy kedves lányt ismertem meg, összességében jól éreztem magam. Mosolygós,barátságos. A masszázsa lazított,az erotikában kicsit visszafogott,de szerintem van még rejtett kincs, szóval elégedetten távoztam.Szokás szerint higiénia és diszkréció is rendben volt.
Happy Massage