• Alina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam , első körben nem vette fel , de visszacsörgetett, szóval egész egyszerű volt az egyeztetés , hamar találtunk mindkettőnknek alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    Parkolni a közelben tudtam , hétvége lévén volt pár szabad hely. Cím pontos , eltéveszteni szinte lehetetlen.
  • Helyszín:

    Lakás szépen berendezett, igényes , tiszta fürdővel , egy masszázsággyal a nappaliban, illetve egy nagy franciaággyal a hálóban. Tusfürdő 3-4 darab, szajviz mellé kis pohár kikészítve. Ezekbe a dolgokba belekötni sem lehet.
    Törölköző nagy és friss, szépen összetekerve/hajtva.
  • Lány külseje:

    Képeknek testre tökéletesen megfelel , arcra igazán aranyos fiatal hölgy. Egy két részes rózsaszín fehérneműben fogadott ami igazán jól kiemelte alakjàt.
  • Erotikus masszázs:

    Nem ez az első találkozásunk , így úgy gondoltam most kicsit hosszabb időre (1,5 óra) fogom meglátogatni Alinát.Fel-és levezetés volt erről a következő részben írok +masszázs. Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel , egész hosszasan élvezve a kényeztetést. Néha beszélgettünk közben , külön érdekes volt hogy emlékezett rám, pedig utoljára majdnem fel éve voltam nála, de ha akartam csendes is tudtam élvezni a folyamatot.Először hason fekve , aztán mikor már a masszázs végéhez közeledtünk , átfordultam hàtra , de itt már nem is igazán a masszázson volt a hangsúly.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára mentem , ezért 2 lehetőség volt finishre, amivel nyilván éltem is.
    Felvezetés:
    A kötelező tisztálkodás után történt , közös megegyezéssel bevonultunk a szobába. Alinàt csókok közepette szabadítottam meg a fogadó szettjétől, de ő se volt tétlen , és a meredező férfiasságom kezdte el simogatni, húzogatni. Megkértem feküdjön hatra , hogy kényeztetni tudjam kicsit, aminek ő boldogan eleget is tett, teste szájjal történő felfedezése után elindultam fentről lefelé, egészen az egyik ajkàtól , a másikig, ahol kedvem te kényeztethettem a puncit és a popsit is, ez ment egy darabig , de mivel legutóbb is jobban sikerült ha megfordult és égbe emelte a popsijat , most is ezt a pozt vetettük be , ahol nyelvem folyamatos ostromának , és az ő ujjainak segítségével közösen sikerült hangosan elélveztetnunk alkalmi partnerhölgyemet. Ezután én következtem, de ez a dolog màr annyira feltüzelt hogy jeleztem is neki ez nem lesz hosszú dolog első körben .
    Alina kitartóan és változatosan franciazott , néha gyorsabban , néha lassabban , ennek hamarosan meg is lett az eredménye és a szájában végeztem. Megvárta míg lelankadok, csak ezután rejtette Szilviàba az utódokat.
    Ezután történt a masszazs , ami után mèg várt egy második kör.
    Levezetés:
    Miután végeztünk a masszazsal , Alina még a masszazsagon elkezdte simogatni az itt már erősen keményedő farkam, bele is kezdett a franciába, mire javasoltam újra hogy àgyon azért mégis csak kellemesebb neki is meg nekem is , szóval újra bevonultunk. A második felvonás is hasonlóan zajlott az elsőhöz , vad csókolózás , aztán megint én kenyeztetem Alinát akit másodjára is sikerült közösen a csúcsra juttatni. Ezzel 2-1 volt az àllás, de Alina nem akart alul maradni ebben a mérkőzésben. Ezután ismét belekezdett afranciaóràba, mikor javasoltam hogy forduljunk 69-be , hogy amíg ő ténykedik rajtam addig enis tudjak nyalni valamit. Itt màr azért meg kellett dolgoznia rajtam , egy elég vad szopasban volt részem , néha egész mélytorkos elemeket is alkalmazva , újra a szájában ért a vég , szóval Alinának sikerült kiegyenliteni az állást, kiegyeztünk egy döntetlenben.
    Ezután kicsit még hozzambujt, beszélgettünk majd zuhanyzoba el. Öltözès és távozás vissza a Pesti rengetegbe.
  • Elszámolás:

    2 extrát kértem , amit a helyszínen beszéltünk meg, érdemes ezeket igénybe venni , egy külön élmény Alinàval átélni a dolgokat.
    Nem kérte , de az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Ahogy az előző randi után , most is jó érzésekkel , feltoltodve , kipihenve távoztam Alinàtól, valószínűleg fogok még vele találkozni a jövőben is ha egy kis kikapcsolódásra van szükségem.
    Ajánlom mindenkinek aki egy csodás hölgy társaságában szeretne kikapcsolódni.
Happy Massage