• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Kedves Ayrton🥰🥰
    Nagyon örülök hogy jól érezted magad az első randin😊😊
    Köszönöm az írásod megtisztelt😍😍
    Alig varom hogy meg ünnepeljük a szülinapod😉😝😝🥵🥵🥵 Csók mindenhová is🤭🫣

  • Egyeztetés:

    Az oldalon üziben kértem, hogy csörgessen meg egy bizonyos délutáni napon, amikor neki legjobban megfelel. Ez megtörtént, több mint fél órát beszélgettünk. Első pillanattól kezdve az jött át nekem, hogy egy nagyon kedves, közvetlen, aranyos fiatal lány. Jövendő randink borítékolható, hogy nem lesz mindennapi . Sajnos ez a talink végül meghiusúlt. De rá egy hétre újra megbeszéltük az elmaradt randink pótlását. Ezt már az oldalon privátban, és előző este Vtr-ben is mindketten megerősítettük.
  • Megközelítés:

    A címet a telefonbeszélgetésben árulta el, így előre tudtam tervezni. Vidékről bő két órás út nekem. A GPS gond nélkül a megadott helyszín elé vitt, ahol szabad parkolóhely is akadt. Szombat délután nem kellett a parkolásért fizetnem, de nem is verte a szemem a közelben automata. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom azzal sem lehet nehéz eljutni hozzá.
  • Helyszín:

    Nagyon modern lakás, laknék ott vele! Mindenhol rend és tisztaság. Hálóban franciaágy, fal mellett tükrös szekrény, hangulatos kiegészítőkkel. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Szájvizet Zoé készítette ki mindkettőnk számára.
  • Lány külseje:

    Azt tudtam, hogy egy fiatal lánnyal fogok randizni. De arra nem voltam felkészülve, hogy egy ennyire fiatal, gyönyörű lány nyit nekem ajtót. Frissen mosott fekete hosszú haja ki volt engedve, hát engem letaglózott szépsége. Modell alkatú szexi, cserfes, mosolygós, vidám lány állt velem szemben. Mondhatom zavarba jöttem, már attól a gondolattól is, hogy bizony vele fogom gyűrni a lepedőt. Nagyon tetszett arca, kézbe illő mellei, és az a kerek popsi, atyaisten. Puncija igazi babapunci. Teljesen sima, borotvált, nagyon fincsi volt. Zöld színű melltartóban bugyiban, fekete átlátszó köntösben fogadott. Pedig a lila színre is fel voltam készülve. Remélem Fere barátom most csuklik!:)
  • Action:

    Megbeszélt időben hívtam. Megkapva bejutáshoz szükséges infót, hamarosan már Zoét pillanthattam meg egy nyitott ajtó mögött. Belépve azon, kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak. Mint már fentebb írtam, zavarba jöttem a látványtól. Annyira sokat bókoltam neki, hogy azt mondta:- már ő is zavarba van. Cipőt, kabátot levetve beljebb invitált. Egy kis meglepit is átadtam neki, aminek nagyon örült. Hozzám bújt szájra puszit kaptam érte. Kis ideig beszélgettünk, aztán kaptam egy törülközőt, irány a fürdő. Amig tisztálkodtam Zoé végig szóval tartott, ott állt az ajtóban, és sokszor a fenekét riszálta nagyon csábítóan.
    Tisztálkodással végezvén, vendéglátóm szájvizet készített mindkettőnk számára. Hálóba vonulva tisztáztuk a részleteket. Ágyra helyezkedtünk el, s végre érezhettem finom, igazi barátnős szenvedélyes csókját. Sokat csókolóztunk, imádtam! Kezdtem felfedezni Zoé testét, sokszor végigsimítottam kerek popsiját. Közben csókoltam nyakát, melltartóját levéve, mellbimbóját finoman számba vettem. Zoé sem tétlenkedett, egyre keményedő farkam kezdte cirógatni , a környékét sem kihagyva. Bugyijától megszabadítva punciját simogattam. Folyamatosan csókolóztunk, majd Zoé kutyusban helyezkedett. Igy kezdtem el nyalni punciját. Azt hiszem tetszett vendéglátómnak mert egyre jobban kezdett mozgolódni , egyre sűrűbben vette a levegőt. Kértem feküdjön hanyatt, igy folytattam tovább. Megemeltem popsiját, hogy még jobban hozzáférjek mézédes kelyhéhez. Percek múlva, egyre jobban zihálva, remegve elélvezett.

    Ezután nagy mosollyal az arcán, fölém jött, és ismét vad csókcsatába kezdtünk. Közben simogattam melleit, kerek popsiját. Végigcsókolta testemet egyre lejjebb és végül nagyon érzékien, finoman kényeztetni kezdte farkamat. Folyamatos szemkontaktus még kacsintott is közben. Bestia!:) Egyre mélyebbre vette az ütemen is kezdett gyorsítani. Ittam a látvány, ahogy ez a gyönyörű fiatal lány kényeztet. Haja végig rám omlott, imádtam.
    Gumit kértem amit szájjal helyezett fel nagyon profin. Kértem jöjjön felülre, lovagoljon meg. Sajnos közben kicsit visszapuhultam a gumi hatására. Nem adtuk fel, Zoé gumin keresztül is franciázott, amint kemény lettem, szemből hatoltam be. Jó volt őt érezni belülről is. Sokszor csókolóztunk közben, és egyre hevesebb tempót kezdtem el diktálni. Zoé folyamatosan a csiklóját dörzsölte egyre vehemensebben. Azt hiszem el is élvezett ezután. Egy kis pihenő következett, majd felült csókjaimért. Azt mondta:- nagyon felizgattam közben, csak úgy tocsog odalent. Oda is rakta kezemet nedves puncijához.
    Frissítővel kínált, ahogy ment a konyhába, direkt háttal lehajolt nekem szétrakott lábakkal. Hihetetlen látvány volt! Követtem őt, pár percet beszélgettünk, kortyoltam italomból.
    Visszatértünk az ágyra, kívánságomra térdelve ült a számra. Nagy örömmel tett eleget kérésemnek. Imádtam nyalni, Zoé egyre intenzívebben dörzsölte punciját a számhoz. Volt hogy rám kérdezett- Kapok levegőt?! Gyönyörű kedvesem egyre hangosabb lett, de nem volt orgazmusa, hiába akarta nagyon.
    Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket. Zoé nagyon ráérzett hogyan szeretem. Hibátlanul beszéli a francia nyelvet.

    Gumi húzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt az ágyon. Abban is sokszor találkozott a tekintetünk. Ahogyan felkínálta nekem magát, az a látvány. Eleinte óvatosan szeretgettem, később hevesebben toltam neki. Zoé egyre hangosabb lett, szóvá is tette mennyire jó most neki. Ujjainkat összekulcsoltuk, hasra feküdt kitolta popsiját, igy szexeltünk tovább. Végére nagyon elfáradtam. Zoé mosolyogva közölte:- imádja a farkamat! Ez a kijelentés nagyon jól esett tőle.
    Nagyon kevés időnk maradt már az órából, Zoé közös fürcsire invitált. Fürdőben ahogy kell segítettünk egymásnak tisztálkodni. Amikor azt vettem észre, hogy Zoé egyre jobban veri keményedő farkamat. Jeleztem felé szerintem hamarosan végem lesz. Vendéglátóm egyből leguggolt és szájjal folytatta. Ne mondjam két percen belül elélveztem, szájába engedte az anyagot onnét a kádba. Brutál volt, ahogy kifacsart gyönyörű kedvesem. Annyira ráérzett, hogy ez a randi méltó befejezése volt.
    Ezután öltözködés, közben saját házi készítésű pogácsával is megkínált. Végül sok-sok csók, ölelkezés, összebújás, igy engedett utamra.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a találkozás elején helyeztem el, talán a telefonja alá rakva. Megbeszéltük mit szeretnék, egy extrát kértem, egyet pedig ajándékba kaptam, a Vtr bejelentkezésem miatt. Csokor átlaga kicsit magasabb az átlagnál. De amit tőle kapsz, vele átélsz, az fantasztikus, azt már senki sem veheti el tőled!
  • Összkép:

    Első randink volt. Nagyon nincsennek rá szavak. Felejthetetlen volt minden perce. Olyan barátnős élményben részesültem, melyet nagyon kevés lánytól kap meg az ember! Zoétól igen, nagyon magas fokon. Emberileg is egy olyan lányt ismertem meg benne, akit csak imádni lehet! Azt hiszem nem kérdés, hogy a közeledő születésnapom kivel fogom ünnepelni.
Happy Massage