• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon írtam neki hogy adjon időpontot nekem. Előző randin is mondtam neki hogy a következő munkanapján is szeretnék vele lenni. Egy másik oldalon van hirdetése, de jelenleg inaktív.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes a környéken. Mindig találok szabad helyet, jó csendes övezet. Én magam is ellaknék itt. Autóbusz is közel van, kb 3 percre van buszmegálló. Szabina pontos címet ad meg, GPS pontosan odavisz. Könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    Téglaépítésű Miskolci bérház. Szabina mindig tisztán tartja. Fürdőben számtalan tusfürdő, olyan is található amit otthon is használok, így ezt Szabina külön tárolja és amikor megyek akkor adja ide. Nagyon figyelmes. Törülközőt is ő választ nekem, amiből szintén sok van. A nagyméretű tusolóban ketten is elférünk. A szobában hangulatvilágítás, matrac, mellette tükör. Egy hangfalból kellemes zene hallatszik.
  • Lány külseje:

    Szabina egy igazi istennő. A képek sem adják vissza szépségét és csinos testét. Mindene tökéletes szerintem. Gyönyörű szemei csillognak mint két gyémánt, arca is nagyon szép, amikor először láttam csak néztem hogy jó helyen járok? Esetleg nem egy szépségverseny első helyezettjéhez tévedtem. Hosszú szőke haját összefogva viseli. Finom, fehér, bársonyos bőrét imádom simogatni, csókolni. Természetes mellei pont kézbeillenek, izgató bimbói szinte mindig merednek. Izmos minden testrésze látni hogy sportol, nagyon ad a kinézetére. Popsija a leggyönyörűbb amit valaha is láttam. Körzővel sem lehetne kerekebbet rajzolni. A punci pedig egy valódi csoda, aki egyszer látta ahogy pucsít Szabina, az soha nem tudja elfelejteni. Nincsenek rá szavak milyen szép. Hát még nyalni, csókolni mekkora élvezet. Combja is nagyon formás, csinos lábakkal. Mindig izgató fehérneműben fogad, rajta egy kis köntössel esetleg. Nekem minden testrésze nagyon tetszik. Boldog lennék ha ilyen párom lenne.
  • Erotikus masszázs:

    Mai randin a masszázs csupán rövid időt kapott. Hátamat és nyakamat, vállamat masszírozta meg tündérem. Illatmentes krémet használt Szabina, derekamnál kezdte kellő erőséggel, majd hátamat vette kezelésbe, fel a nyakáig, sokszor meztelen melleivel is rámhajolva. Amikor a nyakam következett ráült a derekemra óvatosan és vállamat sem hagyta ki. Közben meztelen popsiját riszálta rajtam. Már ekkor kezdtem merevedni. Nagyon jólesett a masszázs. Nagy szakértelemmel végzi a dolgát Szabina, mert már a néhány nappal ezelőtti nyakmerevségem is elmúlt, hála hercegnőmnek. Ezúton is köszönöm Szabina.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után üdvözöltük egymást,és felbontotottam az alkoholmentes pezsgőt amit vittem. Szabina töltött mindkettőnknek és bementünk a szobába, mindjárt levetkőztem és Szabinát kezdtem simogatni puszilni. Kérdezte hogy szeretném, mondtam neki kezdjünk állva. Először bugyin keresztül simogattam, de pillanatok múlva lehúztam róla a bugyit. Édes puncija mindjárt nedves lett amint ajkait simogattam. Nagyon izgató volt számomra is mert már teljes harckészültségben álltam, Szabina a fal felé fordulva két kézzel a falnak támaszkodva rázni kezdte a fenekét, én álló vitorlarudamat odatoltam csodás popsijához. Kikapcsoltam melltartó játék és levettem, elkezdtem csókolni melleit, bimbóját szoptam, puncijába óvatosan feltoltam ujjamat. Ezután Szabina a matracra könyökölt és popsiját felémfordítva bepucsított. Ilyet nem mindennap láthatók, ez valami csodaszép látvány. Hosszú másodpercekig csak gyönyörködtem benne, amikor nem bírtam tovább megállni hogy ne nyaljak bele akkor kezdtem el nyelvemmel ostromolni. Biztos jól csináltam a hangjából ítélve. Ezután megkértem hagy feküdjek alá és folytassuk 69 ben. Ebben a pózban is sokáig csak bámultam finom punciját. Majd körkörös nyálkás, le és fel, benyalva mélyen mintha a nyelvemmel közösülnék hercegnőmmel. Ő pedig eközben nem tétlenkedett, a duzzadt makkomat puszilta, cuppogott, nyalta árbocomat a golyókkal eggyütt. Volt hogy tövig eltüntette, és szinte fulladozott. Megkértem hagy térdeljek mellé,ő eleget tett kérésemnek mégpedig úgy hogy az árboc végig a szájában maradt. Itt már kézzel segítve hajrázott. Én még odahajoltam nedves puncijához és nyaltam ujjaztam, amikor ismerős szorítást éreztem ujjaimon, kezdett élvezni hercegnőm. Megkérdeztem hogy mehetek a szájába, azt mondta igen. És igaz hogy az árboz pont a szája előtt a nyelve a makknál de én akkorát lőttem mint egy ágyú, kb négy vagy öt löket sikerült, ment bizony a nyelvére, onnan lecsurogva a mellére is. És tovább nyalta kicsavsrt árbocomat. Nagyot élvezünk mindketten, mégpedig most egyszerre sikerült nagyon jó érzés volt egy ilyen királynőnek örömet okozni. Köszönöm Szabina, utánozhatatlan tündér vagy.
  • Elszámolás:

    Szabina nem vállal extrát. Viszont ami van nála azt maximális odaadással teljesíti. Mindig jól érzem magam vele. Nagyon megéri hozzá járni, mert sok lány plusszért vállalja azt amit ő alapból. Vagyis két - háromszor annyit is elkérhet más lány .
  • Összkép:

    Mindig nagyon jól érzem magam hercegnőmmel, a legjobban. A következő randit várom Szabinával. Sok lánynál voltam, de mióta rátaláltam másokat inkább hanyagolom. Volt akit visszamondtam mert Szabina írt hogy mehetek hozzá. Számomra a lehető legjobb lány.
Happy Massage