• Amira masszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amirát öt éve ismerem viszonylag rég jártam nála már egy éve is megvan jelenleg a másik oldalon hirdet.Telefonon kerestem elsőre nem vette föl később sms-t küldött hogy elérhető.Felhívtam nagyon megörült hogy keresem sikerült megfelelő időpont találni a randihoz.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út Andor utca környéke panel lakás.Tömegközlekedés kiváló a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Mint már említettem panel lakás Amira saját lakása két szoba van egyik a privát szobája a másikban a masszázs program történik.Széles franciaágy a fürdőszoba jól felszerelt kádba belépve lehet zuhanyozni.
  • Lány külseje:

    Amira egy ötvenes mosolygós hölgy nagyon erotikus kisugárzása van süt róla az erotika.Szőke hajkorona nem a saját haja kissé telt alak nagy cici nagy popsi egyszóval bombázó.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezezésemkor puszi cipőlevétel után beininvitál a szobába üdítővel kínál kb.tíz percet beszélgetünk meséljek mi van velem merre jártam ezt követően elmegyek tisztálkodni.Visszajövetelem után az ágyra fekszem nála először elölről történik az úgynevezett érintésterápia.Leterít egy egy lepedővel hátammögé jön krémmel az arcomnál kezdi körkörös mozdulatokkal majd a nyakam vállam következik kéri hogy nyújtsam ki a karom finoman ujjaival végigsimitja végül a tenyeremet kőrbe körbe közepes erősségel nyomkodja. Amira szexi tanga melltartót visel előre jön a mellkasomat ujjaival cirógatja puszit kapok rá mellei az arcomat érintik finoman lejjebb húzza meltaróját előbukkannak figyelemre méltó keblei.Arcomba tólja puszilgatom markolom majd megfordul bekukkant a lepedő alá."Itt már mocorog valami". A férfiasságom félárbócon megfordul 69-es pozicióban számba tolja méretes popsiját markolom ekkor még a tanga rajta van Amira a combomat illetve a combom belső részét ujjaival végigsimitja nagyon felcsigáz. Kérem hogy feküdjön a helyemre lehúzom róla tangáját finom nyalom húsos borotvált punciját nyelvmunkámnak köszönhetően többször is megremeg.Helycserét követően bársonyos mellei közé kerül a férfiasságom majd ajkával a zacsimat nyalja kézzel szájjal felváltva kényeztet ami rövdesen edményre vezet a szájában robbanok.Amira megtörölget levezetés képpen egy kis láb illetve talpmasszázs. Tisztálkodás követően finom habos kávéval kínál.
  • Levezetés:

    (Elnézést a levezetést a masszázs fejezetben írtam.Nála osszefolyik a masszázs illetve az erotikus érintés és a levezetés)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt minden húsz percel tovább maradtam az előzetes beszélgetést nem számolja be az egy órába.A csokrot a végén adtam át.
  • Összkép:

    Hosszú idő után jó volt ismét Amirával találkozni most is mint mindig nagyon szivélyes fogadtatásban részesültem nem utolsó sorban erotikus kisugárzásával most is elvarázsolt.
Happy Massage