• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon: gyorsan és egyszerűen sikerült elérni és egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Marina part, napközben parkolóból is láttam jópár üreset, a kék metró meg 10 perc séta, a cím pontos nem lehet eltéveszteni. A lépcsőházban se kell tekeregni szerencsére.
  • Helyszín:

    Ezredfordulós Marina parti új építésű tömb. A lakásban félhomály és hangulatfény, rend tisztaság. Fürdőben jópár tusfürő, szájvíz, friss törülköző. A szobában egy nagy ágy, szék, komód, kisasztal pakolni. Szerintem van egy barátnő is, de semmiképpen nem szalon, nem találkoztam senki mással. Összességében teljesen rendben van, nekem nem iányzott semmi.
  • Lány külseje:

    Itt egy negatívummal kezdem: ha a fotókon szereplő 20 éves bombacsajt keresed akkor csalódni fogsz. Ő van a képeken, de ezek régiek. Javaslom Payton Preslee művésznőre rákeresni, szerintem őrá hasonlít még arcra is (leszámítva a tengernyi tetkót meg a méretes szilikon kannákat). A kor, súly, stimmel, szerintem alacsonyabb mint 170cm, de a popsi brutál: nagy kerek, formás combokkal folytatódik. Nem vékony nő, de izmos húsos, simogatnivaló, mintha valami erősportot űzne, ahol van súly, de az nem háj. A cickók is rabul ejtettek, feszes formás, hetyke érzékeny bimbókkal. És végül huncut szemek, amikkel jól fel tudja húzni az embert, ahogy az utóbb kiderült.
    Szóval: egy nagyon formás, brazilpopsis csini nő nyitott ajtót egy kis tangában melltartóban és nem volt kérdés, hogy maradok.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén erre a pontra sok mindent nem tudok írni, valahogy ez nem került fókuszba: volt egy kis masszás, egy kis kellemes lazító, frissítő simogatás, de ebből is elég gyorsan más vizekre eveztünk.
  • Levezetés:

    Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett. Hosszadalmas munkálkodásom után a hátamra parancsolt, újra előkerült az olaj, és újra csúszkálni kezdett: ahogy a popsiját az arcomba tolta, miközben simogattam, ő tekergette, rázta, gyönyörű volt, közben ő sem tétlenkedett, újra az ajkai közé kerültem és rövidesen végem is volt.
    Ezután kis pihenés felfrissülés, jött a kis masszázs, közben csacsogtunk is nagyon kis kedves, kellemesen telt. De persze ez nem tartott sokáíg, mert azért nehéz melette koncentrálni és gyorsan átváltott az előbbi koreográfiába a masszázs: előbb egy kis simogatás, majd jöttek a cickók, a popsi, végigcsúszkált a testemen én pedig simogattam csókolgattam ahol értem. Fanni se volt rest és kézzel, ajkakkal hadrendbe állított és hamarosan ki is végzett.
  • Elszámolás:

    Van bővebb infó, telefonon is egyeztettünk, a helyszínen se derült ki semmi "apróság", minden úgy történt ahogy azt megbeszéltük.
  • Összkép:

    Fanni olyan mint egy zseb-tornádó: forró, nedves és mindent visz! Nagyon kedves vidám kis nő, akivel könnyű egy hullámhosszra kerülni és az eredmény egész napos eufória.
Happy Massage