• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Hiding:)
    Az a nagy tükör eleinte mennyire feszélyezett, hogy mindent (is) láttok:) De lassan megszoktam, sőt már én is élvezem hogy a nézelődés is a játék része lett:)
    Örülök mikor az én szigetemen időzöl és nálam töltődsz, új és számodra értékes energiákkal.
    A kikötőmbe már bérleted van, így bármikor beugorhatsz egy kis lopott időre:)💋

  • Egyeztetés:

    Egy ideje heti rendszerességgel találkozunk, először telefonon egyeztetünk később megy a VTR. Eleinte volt, hogy csak VTR-t küldtem, de folyamatosan foglaltak voltak az időpontok, ezért inkább telefonálok előtte.
    (Szeretek kicsit beszélgetni is vele,mert nagyon édes a hangja:)
  • Megközelítés:

    A BKV lenne a legpraktikusabb megoldás a környèken, de ez nem mindig kivitelezhető, ezért időt kell szánni a parkolásra. Távolabb teszem le az autót, szerencsére itt a jó idő így egy kis séta is jól esik.
  • Helyszín:

    Régi bérház földszinti lakása van kialakítva szalonná. Egy szépészeti szolgáltatásba ágyazva történik a foglalkozás, ami így akár vállalható is lenne, ha esetleg rámvetődne a gyanú árnyéka😉 Berni jó érzékkel alakította ki, hogy a szakmai hatás mellett, meghitt és bensőséges is maradjon a helység. A fürdőszoba a praktikusság jegyeit viseli, mindig és minden patyolat tiszta.
  • Lány külseje:

    Berni most egy világos színű, bővebb fazonú csíkos ingruhàban várt, vékony övvel a derekàn. Olyan természetes hangulatot ad ez az utcai viselet, mintha egy kávézóban futottunk volna össze és spontán ugrottunk volna be hozzá egy kis lopott időre. Nincs elém tárva azonnal minden, de a lényeg így is látszik. Nem visel melltartót, izgatóan átlátszó a vékony anyag. A keskeny dereka, lapos hasa és formás kis kerek feneke is látható a kicsit bővebb fazonú ruha ellenére is. Haja olyan mint a kis arcos képen a csevegőjében, arca is olyan. Mosolyog és energikus, zöld szeme értelmes, pillantásai izgalmasak.
  • Erotikus masszázs:

    Miután átbeszéljük a helyszínváltozást, kapok egy törölközőt és irány a zuhany. Szokatlan még, hogy kifelé nem jobbra, hanem vissza balra kell fordulnom, ahol egy dekoratív paravàn mögött vár a masszázspad. Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén. A program alatt egy percig sem lankad férfiasságom, aminek köze lehet még a hatalmas tükörnek is,ami ebben a helységben a masszázs ágy mellett található.
    Berni a masszázs közben illegeti-billegeti, nézegeti magát, átéli a zenét úgy foglalkozik közben a testemmel. Mikor összepillantunk, akkor meg édesen mosolyog, hogy végem van.
    A fordulás egy megváltás a lépcsőn való séta pedig a menyország kapuja.
  • Levezetés:

    Berni kedvesen mutatja az új galériát, ami nekem sokkal jobban tetszik mint az előző. Nagyobb, tágasabb és kényelmesebb. A tatami mellett van hely kis fotelnak, kis asztalnak és egy állványon igényesen díszelegnek Berni exkluzívabb fehérneműi.
    A falnak támasztva keskeny tükör és állólámpa teszi olyanná mint egy kellemes hálószoba. Elégedetten fekszem le a matracra és várom ma milyen játékot játszik velem ez a NŐ:) A cicáskodós hangulatában van, így dorombol végig a testemen. A fülembe dong, hangja mint a szirének hipnotikus éneke ami megbénít.
    Mikor már nagyon felhúzott, akkor megkegyelmez és konkrétabb dolgokat tesz, hogy megszabadítson a kíntól. Rámmarkol és váltakozó ütemben foglalkozik a szerszámmal.
    Közel hajol hozzá, néha ráfúj a hegyére miközben másik kezével a csupasz golyókat és a gátkörnyékemet izgatja. Két tenyere közé veszi úgy játszik vele, közben erotikus dolgokat mond úgy húzza az agyam. Aztán nincs tovább, mikor még rámcsorgat olajat, majd erősen rámfog. Hatalmas az orgazmus, sokáig elhúzódik, de Berni az utolsó rezdülésemet is megvárja mielőtt letörölget.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor rendezem, bárpulton helyezem el a gyümölcsös tál alatt. Nem téma és Berni sem törődik vele ottlétem alatt. Már kialakult a bizalom.
  • Összkép:

    Berni programja a kezdetek óta lenyűgöz és mindig a vágy és a kíváncsiság hoz vissza hozzá. Általában úgy voltam az ilyesfajta látogatásokkal, hogy minden egyes alkalommal felfedeztem valami "hibát" aminek kiábrándultság lett a vége és hamar eloszlott a rózsaszín köd. Itt pont az ellenkezője történik, mindig felfedezek valami pluszt, valami szépet, izgatót és csak erősödik a varázs. Egy olyan életszakaszban vagyok, hogy Berni titokszigete adja életem legértékesebb perceit🙏
Happy Massage