• Lara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és whatsappon keresztül ment az egyeztetés, mivel aznap foglaltam be, gyorsan találtunk időpontot a recepciós lánnyal (mert tuti nem vele beszéltem). Néhány órát kellett várnom, de megérte.
  • Megközelítés:

    Corvin sétány de a túlsó vége, újabb ütem, jobb építés. Parkolás a plázában megoldható, de most BKV volt. Igazából a Corvin-negyed és a Klinikák közt helyezkedik el majdnem félúton, úgyhogy metróval érkeztem, Klinikáktól sétáltam be, de ugyanúgy lehet villamossal is jönni, kb ugyanannyi idő lehet.
  • Helyszín:

    Lakás, sokadik emeleten, egyik folyosó végén bújik meg. Kellemes lakás, sok egyen ajtó közt eltűnik, de a pontos instrukcióknak hála azért könnyen megtalálható.
    Több szoba is nyílik a folyosóról, én a bejárattól legtávolabbi szobába kerültem. Matrac a földön, ledes világítás, tükrök a két oldalt, minden új, illatos, tiszta. Minimál berendezés, talán egy kis asztalka, szobainas, szék.
    Fürdő rendben van, kádas zuhanyrendszerrel ellátott megoldás. A felesleges víztől egy kihajtható plexi védi a fürdő többi részét.
    Sokféle tusfürdő, és persze szájvíz is van. Minden adott a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Alacsony, sportos, vékony teremtés, szeme, haja barna, arca karakteres. Szeme csillogott még a félhomály ellenére is, mosolya kedves, hangja csendes, de határozott. Kis apró cickók, tenyérbe illenek, feszes popsi, ahogy láttam van benne munka, arányos tónusos test. Mozgás és szolárium megfelelően keveredve adják ki ezt a csodás testet.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos masszázs program, zuhany után hasra vágtam magam és meglepődtem milyen erős keze van ennek a csepp kis lánynak. Lentről kezdve a vádlimtól haladt felfelé, a combomnál elkalandozott a belső comb felé, ügyesen megérintve a zacsit, kicsit incselkedve a játékszerrel, mely hamarosan a kezébe fog kerülni. Majd a fenekemet gyúrta meg, kiemelt figyelmet fordítva a további incselkedésre, végül a hátam majd a vállam, karjaim következtek. Közben forró leheletét éreztem a nyakamon, majd apró puszikat kaptam a nyakamra, végül a számra miközben testével rám hajolt...
  • Levezetés:

    A tükörben láttam amint a testét leönti olajjal, majd szépen rám fekszik, jött a csúszka része. csípőjét nyomta a testemhez, hogy ő is megfelelő izgatásban részesüljön, apró kis sóhajtások hagyták el ajkait, miközben kezdte beleélni magát a dologba.
    Végül már én nem bírtam tovább, megjegyeztem, hogy ideje fordulnom, mert kezd kényelmetlen lenni a hason fekvés. Egyetértett a dologgal, gyorsan lepattant rólam, majd hagyott megfordulni, de nem sokat teketóriázott, hogy visszakerüljön a testemre... Előtört a dominánsabb oldala, lovagló pozícióban a testemre ült, persze vigyázva, hogy bizonyos határokat ne lépjen át (pedig nagyon is átléphette volna..), majd arcomba tolta aprócska melleit. Tudtam mi a dolgom, de nem számítottam arra, hogy ennyire határozott lesz. Egyiket a számba vettem... Izgatásra gyorsan reagált, hihetetlen kemény kis bimbót szopogattam, egyik kezével megragadta a szabad kezem, és rámarkolt a szabadon maradt cicire, majd együtt masszíroztuk, gyúrtuk a bimbót és az egész tenyérbe simuló cickót, másik szabad kezével megtámaszkodott a mellkasomon, illetve a nyakamhoz csúsztatta a kezét, majd finoman de határozottan ráfogott. Iszonyat izgató volt az egész jelenet. Mivel éreztem, hogy szeret "vadulni" keretek közt, így én is határozottabb lettem, eljátszottam a cickókkal egy ideig, majd leemeltem magamról, és a matracra fordítottam. Ráhajoltam, megcsókoltam, ő a karjait a nyakam köré fonva magához húzott, visszacsókolt. Elindultam lefelé, ismét a cickókat kényeztettem, majd a hasán és szeméremdombján át a szétnyitott combja közé vettem az irányt.
    Finom édes illatú kis puncija már nagyon várta az érkezésem, így nem várattam tovább finoman belenyaltam a résbe. Kezét a fejemre kulcsolva húzott magához, apró sóhajai amik eddigi ténykedésem kísérték, most mélyebbé váltak.
    Finoman kényeztettem a puncit, mindenhol megnyalintva élvezve az ízét, a nedveket, melyből jutott bőven. Kezével irányítva a csiklójára összpontosította a figyelmem, kikövetelve magának, hogy ott ténykedjek tovább. Köröztem, szívogattam, nyaltam, mire ő csípőmozgással válaszolt, majd a hajamba markolva irányított tovább. Hamarosan éreztem, hogy combjai a fejem köré szorulnak, teste megfeszül, csípőmozgása abbamarad, ívben meghajlik. Diszkréten de láthatóan élvezettel fojtott vissza egy sikolyt.
    Hagytam kicsit megnyugodni, mikor elengedett. Majd felém fordulva ismét csókcsatába kezdtünk. Ugyanezzel a határozottsággal elindult ő is lefelé, meredező farkamat kényeztetni, kezével határozottan fogta a szerszámot, csavaró mozdulatait először a hegyén táncot járó nyelve egészítette ki. Majd egyszer csak elnyelte a farkam, de továbbra is a kezével és a szájával dolgozott. Technikája változatos volt, csavaró mozdulatokkal, nyelvvel, szívással kényeztetett. Nagy tapasztalatról árulkodott minden mozdulata, nem is kellett sokáig várnia a beteljesülésre. Hamarosan a szájába lőttem az utódokat.
    Ő is hagyott lenyugodni, majd diszkréten eltávolította a szájából a dolgokat. Maradék időben finom simogatás, ami egy újabb oldalát jelentette számomra, közben apró csókok. Érezte, hogy ismét "harcra" készen állok, mondta is, hogy legközelebb jöhetnék több időre, amivel egyetértettem.
  • Elszámolás:

    Az alap a * rózsaszál, NFVSZ * rózsa és a csók még *, összesen tehát * rózsaszál volt a teljes csokor mérete. Kölcsönös szimpátia alapján úgy vélem nagyon át tudja adni magát a dolgoknak, láthatóan élvezi amit csinál, és fantasztikus élményt nyújt.
  • Összkép:

    Kellemes meglepetés volt számomra a hölgy, elsőre azt hittem visszafogott, félénk típus, de mikor az akcióra sor került, egy új oldalát mutatta, majd a levezető szakaszban egy gyengédebb Lara köszönt el tőlem.
    Izgalmas, élvezetes technika, nem idegen az erotika világában. A fentiek után érthető, hogy ajánlom, nagyon is...
Happy Massage