• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Pinamánia !

    Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
    Köszönöm szépen,hogy írtál az élményeidről Beszámolót :)

    Máskor is várlak egy frissítő masszázsra
    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Először az oldalon üzenetben egyeztettünk, majd VTR-en is ment a megerősítés. Ennél gördülékenyebb nem lehetett volna, Bius nagyon kedves és segítőkész minden csatornán.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, hagytam időt a parkolásra, ezért ücsörögtem kicsit a kocsiban a ház előtt, ahol több üres hely közül is választhattam. Természetesen fizetős a parkolás, nem a legolcsóbb zóna, de nem is az V. kerület árait kérik. BKV-val is jól megközelíthető, Árpád híd pesti hídfőjétől pár perc sétára van a cím.
  • Helyszín:

    Új helyen, de változatlan címen találkoztunk. Maga a ház régi építésű (nem panel), a lakás már átesett legalább egy felújításon, de az nem tegnap volt. Ettől függetlenül szép és rendezett a lakás, a fürdőszoba elég nagy (nem fél négyzetméter, ahol vigyázni kell törölközés közben, hogy ne verd be magad valamelyik falba), a masszázs szoba is szép és kényelmes. Törülköző, tusfürdő, szájöblítő és minden egyéb szükséges kellék van, és nem diszkont minőségű.
  • Lány külseje:

    Bius nem árul zsákbamacskát, mindent megmutatnak a képek, és igazoltan nem retusál rajtuk semmit. Amit nem mutat a képeken, azzal sincs semmi probléma. Nem szilikon mellű, nem agyon szolizott, pont olyan, mint valamelyik kiscsaj a ház egy másik lakásából. Nekem nagyon bejön ez a stílus, de azt sem ítélem el, aki inkább a plázacicákat kedveli. Nekik nem ajánlott Bius, de szerintem ők a képek alapján nem is mennének hozzá.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt volt egy kis incselkedés, ami miatt nem volt túl kellemes hassal felfeküdni a masszázspadra, de amikor a vér visszakerült a normál áramba, már minden rendben lett. Bius masszázsa inkább kellemes bevezetése a következő fázisnak, nem kemény sportmasszázs, és nem is olajos cicicsúszka. Az egymásra hangolódáshoz pont jó, és jót lehet közben cseverészni a kisasszonnyal. Amire nekem kellett, arra pont elég volt.
  • Levezetés:

    Ez a része igen intenzívre sikerült ennek az alkalomnak, a kora reggeli időpont ellenére (vagy éppen pont ennek köszönhetően). Mivel a szoba elég nagy, a masszázspad mellett egy kényelmes franciaágy is rendelkezésre áll, nem volt kérdés, hogy a kényeztetéshez ezt választottuk. Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem, ahol örömmel tapasztaltam, hogy puncija ugyan olyan finom, mint ahogy emlékeztem rá. Ha jól láttam már mások is megírták, hogy aki szeret nyalakodni, annak Bius nagyszerű élményeket kínál. Már "alapállásban" is az átlagosnál keményebb és nagyobb a csiklója, ami ingerlésre még jobban megduzzad, miközben hüvelyéből finom nedvek kezdenek szivárogni. Szerencsére az érzéki csikló ellenére Bius nem "gyorstüzelő", sokáig lehet élvezni a finom punci nyalogatását. Mindenkinek ajánlott, akik ilyen örömökre (is) vágynak a masszázs keretében.
    Természetesen Bius sem maradt az adósom, nagyon finom és szakszerű orális kielégítéssel tette fel a koronát a délelőttömre.
    Összességében ha ilyen szomszéd lány lakna a házunkban, biztosan nem tudnám megállni, hogy a farkammal is kiélvezzem a csodás punciját.
  • Elszámolás:

    Extrák emlékeim szerint nincsenek, amit vállal, az benne van az alapárban. Nem nehéz a matek, VTR-en jön a pontos ártábla, emlékeim szerint szót sem ejtettünk róla, egyszerűen csak letettem a megfelelő méretű csokrot az asztalra a program végén.
  • Összkép:

    Összességében egy csodálatos délelőttel lettem gazdagabb, és azóta is rögtön merevedésem lesz, ha előugrik Bius duzzadt és nedves puncijának képe az emlékeimben. Ha rajtam múlik még biztosan találkozunk.
Happy Massage