• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon írtam neki még hétfőn, de a vasárnapi randin is beszéltük a keddi randi lehetőségéről. Itt is láttam hirdetni, de más oldalakon is hirdet. Délután jelzett vissza hogy jó a 17 30.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes, mindig van szabad hely. Csak a megbeszélt időpont előtt két perccel állok közelebb, addig egy közeli üzlet előtt várakozok a diszkréció miatt. Jó csendes környék, valaha ide jártam suliba is. GPS odavisz pontosan. Városi buszjárat is teljesen jó közel van.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci téglaépítésű bérház. Szabina mindig tisztán tartja az egész lakást. Rengeteg tusfürdőből lehet választani, törülközőt Szabina választott nekem, amit utólag is köszönök neki. Nagyméretű, puha nedvszívó törcsit kaptam. Tusoló is tágas ketten is elfértünk benne a randi vége felé. A szoba a mennyország. Szeretek itt lenni kedvesemmel. Egy matracon történik a masszázs, illetve a kényeztetés. Egy tükörben lehet mindezt viszontlátni.
  • Lány külseje:

    Szabina még szebb is mint a képeken. Nagyon tetszik gyönyörű arca, szép barna szemei, hosszú szőke haja. Rendkívül csinos, legszebb popsival, kézbeillő természetes cicikkel, és a mindig duzzadt bimbókkal, finom édes illatos szépséges puncival a legszebb hirdető a környéken. Fehérbőrű, hiszen valóban Magyar lány, nem azért mert beszél magyarul mint sokan mások. Olyan nincs ami ne tetszene rajta, pedig sokszor végignéztem már mindenét, vagyis leltároztam.
  • Erotikus masszázs:

    Mai masszázs kissé rövid lett, de jólesett. Hasonfeküdve vártam hogy kilazítsa hátamat és vállamat. Egy illatmentes krémet használt Szabina a művelethez. Kellő erőséggel masszírozta deréktól felfelé hátamat, néha a cicikkel is rám hajolva, mert itt már meztelen volt ő is. Mivel ez a randi második felében történt. Nagyon szakszerűen és erotikus végezte a masszázst. Teljesen felfrissültem tóle. Amint lehetett én is simogattam közben ahol éppen elértem. Nagyon kellemes volt. Legközelebb én masszírozom meg őt.
  • Levezetés:

    Érkezéskor üdvözlések után mentem tusolni. Szabina megkérdezte mit iszok, majd kitöltötte és a szobába vitte az innivalót. Mivel 60 percre mentem, hamar a kényeztetéshez fogtunk. Egy fekete body volt hercegnőmön amit alul mindjárt kipatentoltam. Egyik cicit ő maga vette elő, csókoltam szépséges bimbóját, és simogattam fincsi punciját, ami nedvesedni kezdett mindjárt. Itt már levettük róla a bodyt, és kérdezte hogy és mit szeretnék, de ő már úgyis tudja mit szeretek. Most a matrac szélén ült, széttárt lábakkal, kitárt puncival és ez olyan izgató volt számomra hogy odahajolt ám és csókolni meg nyalni kezdtem jel hét. Nagyon finom volt. Ezután négykézláb helyezkedett a szokott pózban, itt folytattam a nyalakodást, de itt már az ujjamat is bevetettem. Mindjárt vesszőm felé fordult és ő is kényeztetni kezdett engem. Először puszilta, csókolta, csak a makkot vette szájába, majd oldalt csinálta végignyalakodva. Itt már teljes készültségben állt a vesszőm. Nagyon kéjesen szopott hercegnőm, imádom amikor felnéz a szemembe gyönyörű szemeivel. Megkértem forduljunk 69 pozícióba, és így folytattuk a gyönyör utjához vezető utat. Néha majdnem elélveztem annyira ügyes Szabina. Közben persze nyaltam finom punciját, jó mélyen benyalva, szinte megdugtam a nyelvemmel. Oldalt fekve folytattuk, én mellétérdelve, bal kezemmel átnyúlva fölötte a popsit markoltam simogattam, és ujjaztam a punciját ami jó volt neki is mert élvezett hercegnőm. Amint éreztem hogy itt a vég kérdeztem Szabinát hogy mehet a szájába, azt felelte azt várja, és ekkor nagy hördülések közepette klőttem magamból az utódokat, mint egy vulkán, ment az arcára, szájába, mellére, közben még mindig nyalta, és nézett elégedetten. Mondta hogy jó nagy adagot lőttem ma is. A matracon lévő törcsire is ment anyag bőven, ezért azt Szabina lecserélte egy tisztára. Ezután tisztogatás, beszélgetés. Ezután eggyütt mentünk tusolni, segítettem neki mosakodni, minden részét átmostam édesemnek, ezután ő is megmosta hátamat. Törülközés után öltöztem és letettem a rózsaszálakat az asztalra. Ajtónál puszi a cicikre, puncira, egy rövid édes csók, kézcsók, ismét csók és távoztam hercegnőmtől. Az autóban máris megköszöntem a randit. És indultam haza, útközben jött egy szivecske Szabinától, így reagált üzenetére. Egyszóval imádnivaló lány.
  • Elszámolás:

    Extra nincs Szabinánál, de olyan lehetőségek vannak nála, amit sokan még extraként sem vállalnak. És ez nála alapból benne van.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam hercegnőmmel ma is. Szexpartnernél sem szoktam akkorát élvezni mint Szabinánál. Nagyon örülök hogy egy évvel ezelőtt rátaláltam, valóságos kincs számomra. Boldog vagyok ha vele lehetek. Bízom benne hogy sok ilyen randink lesz még. Köszönöm szépen neked Szabina.
Happy Massage