• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Tome205,
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, kicsit meglepődtem, mert nem most volt. 😊 Örülök, hogy sikerült összehoznunk a találkát a második alkalommal. Örülök, hogy megismertelek! 🤗
    Puszillak!

  • Egyeztetés:

    Ninaval a belső chatfelületen egyeztettünk. Az első randi pár hónapja egy csúnya bokaficam miatt meghiúsult, azonban rá egy hónapra ismét gördülékeny és kedves üzenetekkel leeggyeztettük mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Buda hegyének egyik frekventált utcájában felhelyezkedő társasházban található Nina rendelője. Parkolás ház előtt megoldható, BKV-ről nincs tapasztalatom, de biztosan van a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás tip-top, kedves, mint Nina. Érkezésemkor éppen áramszünet volt, így különleges hangulatot varázsolt Nina az egyre több helyen gyújtott gyertyákkal. Fürdőben is gyertyafény fogadott, azonban így is érezhető volt a makulátlan tisztaság.
  • Lány külseje:

    Nina kitakarásmentes képekkel hirdet, így nem érhet csalódás, maximum pozitív értelemben. Egy cuki, értelmes, és gyönyörű lánnyal fogsz találkozni te is, ha meglátogatod. Kedvencem a gyönyörű kerek, és izmos popsija volt.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, így a fel és levezető kényeztetés között került sor a masszázsra. Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk. A talpamtól indult és a nyakamnál fejezte be, és simogató mozdulatok mellet súgta a fülembe a bűvös szót, melyet mindannyian annyira várunk már..
  • Levezetés:

    Fürdés után a szobában várt már. Gyújtott még 2 gyertyát, aztán kibújt a fogadórucijából, és a tatamira fektetett. Olajos lingam masszázs, és csúszka következett, de a jobbik fajtából :) Ténylegesen is mestere a kézi kényeztetésnek és a férfi érzelmeinek felkorbácsolásának, és magas szinten tartásának. Ninanál kölcsönösségre sajnos nincsen lehetőség, de gyönyörű testének simogatására szerencsére igen, így popsiját, kézbeillő melleit érintheti a kedves látogató. Nina úgy játszadozott velem mint macska az egérrel: először lassú lágy mozdulatokkal masszírozta végig a velem egykorút, majd melleivel, és testével csúszkált mindenhol is. mindezen tornagyakorlatok közben egy pillanat alatt 69-es pozícióba helyezkedett, így fokozva a gyönyörű vizuális élményt. Aztán lábaim közé térdelt, és lassú szisztematikusan felépített szeánsz végén kivégzett először, majd a masszázs után másodszor is. Jelenthetem, hogy az igaazán jó lingam masszázsnak van értelme, mert az orgazmusnak egy mélyebb, erősebb változatát éli át általa az ember fia..
  • Elszámolás:

    előre megbeszéltek szerint történt, kis ajándékkal együtt borítékban helyeztem az asztalra, szóba sem került.
  • Összkép:

    NIna egy tündérangyal. Nagyon kellemes társaság, és szívvel- lélekkel szolgáltat. Élmény volt nála lenni, és vele lenni. KÖszönöm a lehetőséget
Happy Massage