• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már ismertük egymást, itt az oldalon történt, vtr-es megerősítéssel.
  • Megközelítés:

    Marina-parti bérházsor, ennek megfelelően parkolóhely nincs túl sok. De megint szerencsém volt, újra pont a ház előtt volt egy szabad hely, nem kellett megkerülni a fél várost. :) BKV-t nem tudom, nem használom.
  • Helyszín:

    Új építésű garzon, tisztaság, rend mindenhol. A fürdőben ezerféle tusfürdő, a bőség zavara mindenhol. Van nappali is, de mi csak a hálót használtuk (nem) rendeltetésszerűen. Egy szép nagy franciaágy a tetthely.
  • Lány külseje:

    Bár nem arcos képpel hirdet, én semmi kivetnivalót nem találok benne. Először is barátságos volt (bár akkor éreztem még némi távolságtartást), az újabb alkalomkor viszont már ismerősként várt az ajtóban, fehérneműdresszben.
  • Action:

    Már a fürdőben kellemesen elbeszélgettünk a hazai és külföldi gazdasági helyzetről ;), de nem engedtük bő lére, inkább azzal foglalkoztunk, ami jövetelem igazi célja volt, magyarán kellemes órás légyott eltöltése Izával. Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem. Több pózt kipróbáltunk, állva, ülve, fejlelógatva, majd gumit húzva először hátulról támadtam, hogyha elb.szom, kezdjük elölről... Lassan csináltam, amihez Iza nem volt hozzászokva, viszont igen tetszett neki. Mivel én az ágy mellett állva csúszkáltam a szőnyegen, inkább másik pózban folytattuk, oldalról/hátulról, majd megkérdezte, jövök-e szemből. Természetesen jöttem. Bár Iza sub-beállítottságú, én nem szoktam ehhez hozzá, azt csinálom, amit ő is szeretne. így viszont hamar orgazmusközeli állapotba került, ezután gondoltam, a popsiját is tűz alá veszem. Nem hárította el a támadásomat, kis síkosító után pikkpakk becsusszantam. Remek volt, sokáig is húztuk, de nem ott akartam, hogy végem legyen, így higiéniai okok miatt gyors tusi után Iza újra a szájába vett. Imádom a technikáját, némi mélytorok és KF után Iza szájában lett végem. Meglepődve vettem észre, hogy az órás intervallumból már csak 10 perc maradt hátra, így a hátralévő időt már csak beszélgetéssel töltöttük. Majd öltözködés és folytattam hosszú utamat.
  • Elszámolás:

    Tavalyhoz képest kicsit emelkedtek a rezsihozzájárulás költségei, de ez van, mindenütt ez a fránya infláció. Viszont ezzel együtt is tökéletes volt a randi. Pár dolog változott tavalyhoz képest, az adatlapján viszont amit vállal, az rajta van. Maximálisan korrekt hölgy.
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon kellemes órát töltöttem Szolgalánnyal, bár nem szolgaként bántam vele, hanem Nőként, így élvezetes volt mindkettőnk számára a mai találkozás is. Maradt a lábremegés megint, a távozás után, biztos ledolgoztam pár kilót a pocakomról, így nemcsak kellemes, de hasznos is volt. Biztos meg fogom még látogatni! Köszönöm Iza! :)
Happy Massage