• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt telefonon hívtam, egyből felvette. Mivel már korábban is találkoztunk és az adatlapján is már tájékozódtam az esetleges változásokról, csak az időpont megbeszélése volt a beszélgetés témája. Szerencsére hamar találtunk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot és már indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    XI. kerület autóval könnyen megközelíthető része, GPS házhoz visz. BKV-t nem figyeltem. Szerencsére nem volt nagy forgalom és aránylag könnyen találtam ingyenes parkoló helyet, nem túl messze a háztól. Cím egyértelmű beengedés gyors, diszkrét.
  • Helyszín:

    A tetthely egy kis, amerikai konyhás garzon, közepén egy nagy francia ággyal, sejtelmes félhomály. Van hová pakolni a ruhákat is. Kellemes meleg fogadott a kinti hideg után. A fürdő a bejárati ajtótól jobbra nyílik. Mindenhol rend és tisztaság. Fürdőben is minden tiszta és kulturált, volt elég tusfürdő és szájvíz is kis pohárkákkal.
  • Lány külseje:

    Lotti egy szép, formás szőke lány csinos arccal, fantasztikus mellekkel. Nőies az alakja, ott gömbölyödik ahol kell.
    Ahogy meglátja az ember azonnal megkívánja. Az arckitakarás is tényleg csak a diszkréciót szolgálja.
  • Action:

    Fürdésből visszatérve meztelenül várt az ágyon és maga mellé invitált. Az ágyra érve csókolózni kezdtünk, majd csodás melleit kezdtem kényeztetni, aztán egyre lejjebb haladva dél felé ráleltem finom puncijára. Kis nyalakodás után kölcsönös franciát javasoltam majd ezután ő vette át a kezdeményezést és a lábaim közé telepedve kényeztetett engem és ekkor vetette be a „védjegyét” a felejthetetlen, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átéléssel és annyira jól csinál hogy az már ember feletti gyönyörökkel halmoz el, érzékien váltogatva a szopást a popsi és a gát valamint a zacsi nyelvvel történő izgatását. Már azon voltam, hogy kész nincs tovább így lesz végem, amit tán nem is bántam volna, de ekkor mégis gumit kértem. Mivel kicsit fájt kedvesem térde (ezt egy térdgumi is jelezte) a lovaglás most nem jöhetett szóba ezért missziben kezdtük, késöbb kutyusban folytattuk úgy hogy nem térdelt, hanem hason feküdt, hogy kíméljük a fájós térdét és úgy hatoltam be hátulról finom puncijába. Mivel terveim szerint a szájába szerettem volna elélvezni, ezért újra ajkai közé kéredzkedtem és csodás franciája repített végül a csúcsra, hatalmasat élvezve a szájába. Az utódok a pociban végezték én nem láttam belőlük semmit. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem gyorsan letussolni, felöltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, minden alap amit szeretek. Igazi "extrája", a posnyalás nyelvvel is az alapban van.
    A virágcsokrot megérkezésemkor kérés nélkül letettem a konyha pultra utána sem került szóba.
  • Összkép:

    Lotti egy nagyon kedves, megbízható lány aki nagyon odaadóan foglalkozik a vendéggel és figyel annak minden rezdülésére, próbál mindig a kedvében járni, hogy az megelégedve távozzon. Esetemben ez teljes mértékben sikerült is neki.
Happy Massage