• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    Köszönöm hogy írtàl :) mindig olyan jólesik, így tudom hogy jó az amit adni tudok ;)

  • Egyeztetés:

    10 körül telefonon sikerült beszélnünk. 2 órát szerettem volna maradni, átbeszéltük, hogy így elsőre "ismeretlenül" biztos e? :) Végül abban maradtunk, ha kell és szimpatikusak vagyunk egymásnak hosszabbítunk… kellett :)
    Telefonon megkaptam, a helyszínt és hogy mikorra vár, plusz mekkora csokrot vigyek. Végig nagyon kedves, csillingelő hangon!
  • Megközelítés:

    XIII kerület központi része, 3-as metrótól max. 10p séta. Kocsival így napközben könnyen lehetett a ház előtt parkolni. Újépítésű társasház. Parkoló fizetős.
  • Helyszín:

    Lakás nagyon otthon, elsőre azt gondoltam itt is lakik, de később megtudtam ez "csak" a férfi álmok beteljesülésének helyszínére szolgál.
    Fürdő szobában kád, mindenféle kellékkel felszerelve. Törölközőt érkezéskor nyújtja át. Action egy ággyá alakítható kanapé.
  • Lány külseje:

    Arc kitakarástól nem kell félni, nagyon kedves helyes csajszi. Magassága valós, plusz a magassarkú, a fekete testhez feszülő mini amiben várt erős első benyomás volt (még az én magasságommal is nyomban akaratlanul is kihúztam magam - 185+
    Hófehér bőr, magas, karcsú formás, mindenhol kerek, ahol kerekedni kell. Tenyérbe illő cicik, popsi tangában is nagyon kívánatos (ezt a legvégén láthattam csak, mikor már felöltöztünk, de azért megnéztem így is magamnak. Meg is jegyezte / kérdezte, hogy mit nézek, valami van a hátán? :)
    Válközépig érő haj, szőkés, minimál sötétebb kontúrral.
    Nem az a csaj akitől, megáll az ütőd és bent szorul a levegő, inkább az a szomszéd csaj akit azért úgy szívesen elkapnál … többször is.
  • Action:

    Megérkezéskor kis beszélgetés, oldódás, ismerkedés. Majd törölköző és gyors zuhany. Mivel hiába parkoltam közel, azért elég hideg volt kint, így nem volt további "oldódás" a zuhi előtt, mert ő felkínálta a melleit "ismerkedés" gyanánt, de nem akartam megfogni a jéghideg kezemmel.
    Zuhé után, kanapén egymás mellé fekvés, simogatás, csókolózás. Itt én már Ádám kosztümben, Ő még a fekete miniben és magassarkúban. Simogatás közben kezem a fenekén húzta feljebb a fekete minit, ahol kitapogattam, hogy alatta bizony nincs más. Így nyelvcsata közben lent is simogattam. Utána kis mell izgatás nyelvvel.
    "Ismerkedés" után, hanyatt fekvés és szépen lassan, a már egész merev farkamat kezdte el izgatni. Kézzel simogatva, tetejét csókolgatva. Pár perc óvatos kezelés, után már a szájába kerültem. Póz váltás, lábam közé térdelt és itt már le-lecsúsztam tövig. Kaptak a golyóbisok is egy kis kényeztetést, igazából elindult lejjebb nyelvvel izgatta a gátam, talán ment volna lejjebb is, ha teret adok neki, de az nem az én világom.
    Fordulás, most én jövök nyelvel, hanyatt feküdt és elkezdtem nyalni, szopogatni, egy újjal, 2 újjal kényeztetni. Na ez egy hosszú menet lett, kb. 10 percig dolgoztam lent, közben a mell bimbóit morzsoltam. Végül a kitartást siker koronázta :)
    69-ben folytattuk, majd gumi és lovaglás több pózban. Később kértem, hogy folytassuk popóban, ehhez áthelyezkedett miszibe és úgy kezdtük lassan. Nagyon finom volt, de nem hagytam magam, így el játszottam egy darabig, aztán lovagló popóba tértünk át. Nagyon szexin járt a csípője rajtam, miközben a szűk popót ostromoltam. Még egy fordított lovaglást kértem, ugyan ebben a felállásban… hát az már nem bírtam sokáig. Így is 55 percnél jártunk, így nem volt kérdés, hogy jöhet a hosszabbítás :)
    Kis zuhi, kis töltődés, beszélgetés, cirógatás. Pár perc és már ismét a szájában voltam. Ismét pörögtek az események, a pózok. Újra kértem a popsit, de most doggyban. Először, doggyban punci és újjal játszottam a hátsó ajtóval, de ezt a játékot átvette tőlem gyorsan, jó látvány volt :D Kanapé oldalán felsorakozott pár segédeszköz, így egy kis piros buttplug-ot is bevontunk a játékba… még mindig doggyban.
    Pár perc játék és doggyban mehetett a buttplug helyére az én segédeszközöm. Aztán missziben folytattuk…. Ekkor már fizikailag elfáradtam, pedig már nem sok kellett volna nekem. Ettől függetlenül nagyon élveztem a 2. felvonást is, nem is bántam, hogy nem lett teljes finálé.
    Zuhi, beszélgetés. Öltözés… tanga mustra :)
    Elköszönés, kis csókkal. Csillagos ötös barátnő / szerető feeling, minden figyelmet megkapsz, de adni is se árt :)
  • Elszámolás:

    Legvégén, mikor már szinte útra készen voltam. Nem hozta szóba, annyira barátnős, randi jelleg volt, hogy szinte én kértem elnézést, hogy megemlítem a végén, hogy még a rózsákat nem nyújtottam át.
  • Összkép:

    2 óra tömény, romantikus, csókolózós, ölelkezős, lágy, döngetős, játékos fülled erotika volt. Minden percét élveztem és nagyon emlékezetes emlékekkel, élményekkel lettem gazdagabb. Csodás órákat töltöttünk együtt.
Happy Massage