• Klaudia 8

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Klaudia 8 reagálása

    Szia! Nem tudom kiről beszélsz mert én évek óta a XIII.-kerületben dolgozom nem a III.-kerületben! Puszi :D

  • Egyeztetés:

    Másik oldalról hívtam, ahol LizaMilf néven hirdet. Sokáig fent volt itt is, de most valami miatt csak ott megtalálható. Na mindegy, ez az ő dolga. A lényeg felhívtam és megbeszéltem vele egy félórás kalandot. Mivel legtöbb vállalása alapban van, így nem volt nehéz a csokor méret megállapítása sem. Aztán kaptam egy III. kerületi címet és hamarosan indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem. A parkolás fizetős, de hely van. Tömegközlekedés nem messze áll meg.
  • Helyszín:

    A Lakásra nem lehet rosszat mondani. Egyszerű, de otthonos a berendezése, maga a lakás tiszta, higiénikus. A fürdő jól felszerelt, tiszta.
  • Lány külseje:

    40 + körüli milf hölgy. Jó teste van, de a képektől van némi eltérés. A képek retust tartalmaznak. A képekhez képest sajnos már nem feszes a teste. Messze nem. Meg azok a fránya kilók is ott vannak. Le kellett volna lépnem, de valami, talán a kíváncsiság ott tartott. Meg amúgy is csak fél órára maradtam.
  • Action:

    Hát így utólag nem kellett volna maradnom. De mindegy. A belépés után egyből a lényegre tért, pontosabban arra, ami neki volt a lényeg: a virágcsokorra. Átadtam neki, majd irány a fürdő. Mikor végeztem, ő az ágyon várt. Mellé feküdtem és elkezdett beszélgetni velem! Pár percig hallgattam, de aztán jeleztem neki, hogy nem e miatt jöttem, illetve nincs sok időm, ne tegyük még szűkösebbé azt a keveset is. Érezhetően nem esett jól neki, hogy félbeszakítottam a sztoriját, de valóban nem azért látogattam meg. Innentől elromlott a hangulat kettőnk közt (de lehet sosem volt). Ímmel-ámmal nekikezdett franciázni, aztán kérés nélkül kézimunkába ment át a dolog. Érzések nélküli faszverésben volt részem. Kértem a mellszexet tőle, erre kb 3 percre a mellei közé tehettem a farkamat. Kölcsönösséget valami miatt nem vállalta. valamit mondott az előző vendégről, aki miatt most nem. De erről a telefonban nem tett említést. De már nem is érdekelt. Az a hozzáállás, amit tapasztaltam részéről, kellően elvette a kezdeti lendületemet. A végén gumit húztunk és missziben kezdtem el dugni és így is fejeztem be 5 perc múlva. De nem bántam, örömmel vettem, hogy vége lett kettőnk "románcának". Gyors öltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején. Nem lett volna vészes, ha úgy néz ki minta képeken és úgy teljesít, mint azt a telefonban vállalja. Meg ha nem akarja rám erőltetni a történetét, ami ki tudja milyen hosszú lett volna. Így viszont nem érte meg.
  • Összkép:

    Igyekeztem mindent leírni fent. Csak másolni tudnám onnan. ide a szöveget, de azt nem akarom. Minden ellenére még mindig szolgáltatást nyújthatna, de besértődött, és tojt mindenre. De főként rám.
Happy Massage