• Franciska

  • Beküldte:
  • Franciska reagálása

    Köszönöm szépen részletes beszámolódat és méltatásodat. :) Örülök, hogy jól érezted magad, számomra is öröm, hogy eltölthettünk együtt néhány kellemes órát. Várlak szeretettel máskor is.

  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztetteünk, majd telefonon, s végül VTR-es "időpontfoglalás". Minden ment simán.
  • Megközelítés:

    Szgk-val mentem. 1 pótkör után kb 200 m-re leltem parkolóhelyet, de ennyi séta kell is. A belváros a belváros. Címet telefonon ad, megtalálni könnyű.
  • Helyszín:

    Szépen felújítot nagy terekkel és belmagassággal rendelkező nem kis lakás izlésesen kialakítva, modern berendezéssel. Van hely, levegő, s szép nagy ágy is vár. A fűtés több mint kiváló, mondhatni gyorsan fogsz vetkőzni. Körút zaja pedig csak annak szokatlan, aki nem hasonló zajban él. Bejutásnál nyiss és haladj ütemesen, mert mindkét ajtózár rövid időtaggal van, aztán mehetsz vissza újrakezdeni az utcára mint én.
  • Lány külseje:

    Szép szál virág! A vékony alkatot keresőknek sok lesz, aki viszont szeret dúskálni, annak menyország. Kacér, több mint huncut mosolya csodálatos. Nem külső, de még az eksön előtt le kell szögeznem, hogy kifejezetten intelligens, értelmes, többdiplomás, akár menedzseri pozira is alkalmas nővel volt a randi, aki szereti a kötetlenséget, a homeofficét s az intimitást.
  • Action:

    Érkezés után a pucérhoz is bőséges meleg hamar elküldött vetkőzni s fürdőbe. A korábbi kb 5-7 cm-es sarkú topánka levétele után fordult a kocka, s bár nem kellett kifejezetten lenéznem (szerencsére), viszont helyreállt a rend.
    Egy darabig állva ismerkedtem Franciska adottságaival, majd egy flakon víz vételezése mellett lehencseredtünk a szépen elrendezett ágyra.
    Hagyta, hogy kedvemre ismerkedjek, élvezkedjek bármely részével a fülétől (szereti) kezdve lefelé. A finom dolgokat kedveli, s azokra szépen reagál is.
    Egy idő után ő következett s végre komoly kezelésbe vette a férfiasságom. Közben úgy helyezkedett, hogy méretes melleit foghassam, s élvezkedjek bennük ami tényteg fantasztikus. Eredeti, homogén, reagáló bimbókkal s kellő mérettel, tömeggel. Nagyon szépen s alaposan, hosszan nyalt, falt, igazán jóleső ahogy minden résszel törődik. Legalább 50 % volt a golyóápolás s bár azt írja nincs mélytorok, azért nem kell megijedni, nem csak a makkot nyalja meg, hanem elég rendesen, s izgatóan magába veszi. Tetszett annyira ez a felállás, hogy így legyen az első vég. Utána letisztogatott, majd elmenten zuhizni. Beszélgetve őszinte, s bár nem szószátyár lehet vele diskurálni, megtudni pl. hogy milyen különlegesebb szexuális kaladjai voltak.
    Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk. Gumitöltés után letisztogatott, majd fekve beszélgettünk még egy darabig.
    Elejétől a végéig kedvesen, jólesően símogat.
    Záró fürdés, elköszönés.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amit az adatlapján találsz azt vállalja. Próbáltam ugyan tágítani a horizontot, de szépen s udvariasan visszaterelt mindenféle ejnye-ejnye, s rosszallás, zökkenő nélkül.
  • Összkép:

    Okos, intelligens, nő, aki szereti a jó szexet. Mivel nincs túl sok hiánya így vagy nem voltam elég ügyes, vagy csak egyszerűen gyorsabb vagyok, viszont ez nem veszi a kevét, tehát nem csak szolgáltat, hanem kedvére is van.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2024-02-04 21:33:40
Happy Massage