• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon írtam Szabinának és éjszaka visszaírt hogy ma fog adni időpontot. A tegnapi randin is beszéltünk a mai randi lehetőségéről. Jelenleg itt is hirdet, de egy másik oldalon is elérhető volt. Hirdetés nélkül is mindig tudok vele egyeztetni whatsappon.
  • Megközelítés:

    Autóval járok hozzá rendszeresen, parkolás ingyenes. Mindig van szabad hely. Szabina a pontos címet adta meg az első randin, szerintem aki egyszer volt nála az agyába vési,és mindig odatalál. Autóbusz is a közelben közlekedik.
  • Helyszín:

    Sokszor látott téglaépítésű Miskolci bérház,nagyon jó helyen csendes környezetben. Fürdő mindig tiszta, mindennel maximálisan ellátva ami a tisztálkodáshoz szükséges. Senki másnál nem volt ilyen tisztaság, és ennyi választék törülközőből és tisztálkodószerből. Tusoló jó tágas, ketten is elférünk benne. Szobában matrac a padlón, mellette tükör. Hangulatos ledszalag fut végig a fal tövében. Én is elfogadnék egy ilyen lakást.
  • Lány külseje:

    Szabina olyan mint a képeken, illetve még szebb is, illetve csinosabb.igaz hogy gyönyörű fotók vannak róla a hirdetésben, de ha lehet olyat mondani a valóságban szebb és csinosabb, egy igazi tündér. Hosszú szőke haja nagyon szép amit mindig felfogva visel. Szemei nagyon szép zöldesbarnák. Arca is gyönyörűszép, mint egy angyalé. Alakja tökéletes szerintem, nincs rajta felesleg. Tökéletes formában van. Rendkívül csinos.
  • Erotikus masszázs:

    Amint megérkeztem üdvözöltük egymást puszikkal, öleléssel, csókokkal. Néhány kérdés, hogy mi történt tegnap óta, majd indultam tusolni. Szabina kérdezte mit kérek inni és az innivalót bevitte a szobába. Amint a szobában közel kerültünk egymáshoz én elkezdtem puszilni, csókolni hercegnőmet. Egy fekete bugyi és melltartó volt rajta, amit én kértem hogy ebben fogadjon. Mindjárt simogatni kezdtem csodálatos domborulatait. Finoman benyúltam a bugyi a is a fincsi puncihoz, ami nedvesedik kezdett. Formás melleit kibontottam a melltartóból és csókoltam szoptam duzzadt bimbóit. Elhúztam róla a bugyit, és ő körözni kezdett a duzzadó farkam előtt a popsijával. Ekkor már a melltartót is levettem róla, és megkértem masszírozta meg a derekamat és a hátamat, vállamat. Egy finom illatú krémet használt hercegnőm. Nagy szakértelemmel neki is látott a masszázshoz. Amik voltak csomók még néhány napja azokat szépen kidolgozta Szabina. Nagyon ügyesen és erotikus végezte a masszázst, sokszor a cicikkel is rám hajolva. Nagyon jólesett, és igazán felüdültem a masszázstól. Sokszor kihasználtam az alkalmat és simogattam Szabinát ahol éppen hozzáértés.
  • Levezetés:

    Masszázs után négykézláb helyezkedett el hercegnőm, és én mátis csókolni, nyalni kezdtem fincsi punciját. Hamarosan szólt hogy ő is szeretne engem kényeztetni, így felémfordult és ajkaival franciázni kezdett. Én egyre keményebb lettem, és 69 be fordultunk. Végre jó közel kerültem édes puncijához, nagyon ízlett a nyalakodás. A legfinomabb puncival kerültem közeli kapcsolatba. Szabina is folytatta amit elkezdett, majd oldalt fekve folytattuk, itt már óvatosan ujjazni is kezdtem fincsi punciját, és nagy örömömre éreztem az ujjaimon hogy élvez hercegnőm, többször is egymás után. Nagyon Boldog voltam hogy egy ilyen szépségnek örömet tudok okozni. Megkértem hogy csináljunk egy csúszkamasszázst, amikor én a háta mögött vagyok oldalt fekve, jól beolajoztam farkamat, és széttárt lábai közé csúsztattam, amit egyik kezével megmarkolt, és én elkezdtem csúszkálni a háta mögött, közben csókoltam nyakát, arcát fülét vállát. Gyönyörű melleit markoltam és duzzadt bimbói pöndörgettem. Ezután kértem térdeljen elém, és jobb kezemmel simogattam édes punciját, középső ujjamat pedig finoman feltoltam puncijába és elkezdtem ujjazni. Közben farkamat kezdtem verni popsijára irányítva. Hercegnőmnek is jó volt amit csináltam, mert ismét éreztem ujjaimon az ismert szorításokat. Élvezett édesem. Ennek hatására is én is kezdtem élvezni a popsijára, jó nagy adag spermát lövelltem gömbölyű popsijára. Amint lenyugodtam Szabina is megnézte a tükörben hogy terítettem be a popsiját. Majd letörölte szépen, én pedig mentem tusolni mert időm vége felé közeledtem. Felöltöztem, megittam a maradék innivalót, és elszámoltunk. Az ajtónál szokásos búcsú a cicik től punciról. Csók a szájára. Kézcsók, és távozás. Autóban köszönetírás a mai randi ért. Nagyon jól éreztem magam a mai randin is.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vállal Szabina. Ami az adatlapján van azt viszont maximálisan teljesíti. Amit vállal azt mindent kipróbáltunk már. És mindenben nagyon jó.
  • Összkép:

    Nehéz volt hercegnőmtől távozni ma is, ha lehetne most is vele lennék. Illetve mindig is. Az biztos hogy nincs még egy ilyen lány a környéken. Amint lehet újból meglátogatom. Remélem sokat randizhatok Szabinával.
Happy Massage