• Lexi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon hirdet. Többször hívtam délelőtt, de nem vette fel. Később megcsörgetett és sikerült bő egy órával későbbi időpontot lefixálni. Vele beszéltem, nagyon kedves volt már a hangja is. Minden fontos információt elmondott amire szükségem volt.
  • Megközelítés:

    Hetedik kerületben rendel, közel a Rózsák teréhez. Én kocsival mentem, GPS ismeri a címet a kapu elé visz. Parkolás természetesen fizetős, de a kapu előtt is bőven volt hely. Aki tömegközlekedéssel érkezik, annak sem kell 1 percnél többet sétálni a trolibusz megállójától. 2 perccel előbb a kapuból felhívtam, készségesen elnavigált merre kell menni, hogy megtaláljam a lakást.
  • Helyszín:

    A ház elég lepukkant, de a lakás teljesen rendben van. Rend volt mindenhol. Épített zuhany van, függönnyel. 2-3 féle tusfürdő volt. Száraz, nagy méretű törölközőt kaptam és a kilépő teljesen száraz volt. Egyedül rendel, egy nappali és egy kisebb szoba áll rendelkezésre, ahol az action zajlott. Itt egy franciaágy volt, a fejrésznél tükörrel. Félhomály volt és halk zene szólt telefonról.
  • Lány külseje:

    Arcos fotókkal hirdet, nincs zsákbamacska. A lakásba belépve előbújt a ajtó mögül, és meglepődtem, hogy mennyivel szebb arca van mint a képeken. Fiatal, selymes bőr, bájos arc, hatalmas természetes cicik, méretes popsi. Most pont ilyenre vágytam! Semmi művi beavatkozás nincs, pár tetoválása van, de nem zavaró. Valami egyrészes bodyban fogadott, sajnos a színére nem figyeltem, de mindegy is, mert gyorsan meg is szabadult tőle.
  • Erotikus masszázs:

    Bemutatkozás után pár mondatot váltottunk, majd irány a fürdőszoba, ahol egy közös zuhanyzással kezdtünk. Itt is beszélgettünk, miközben alaposan lemosott mindenhol! Tisztálkodásunk közben megbeszéltük a programot és, hogy mit szabad és mit nem. Elmondta, hogy a popsi és az újjazás tabu, de szeret csókolózni! Így rögtön éltem is a lehetőséggel, és elkezdtünk smárolni a zuhany alatt. El is kezdetem merev lenni. Gyors törölközés után irány a baszoba. Kérdezte, hogy mi legyen a menetrend? Maradtam a masszázs, kényeztetés sorrendnél. Így hasra vágtam magam az ágyon és egy talpmasszázzsal nyitott. Pár perc után elindult felfelé vádli, majd a combok következtek. Itt már néha-néha voltak benyúlások. Kis idő után következett a fenék, és a hát, majd a vállak. Közepes erősségének mondanám, elég szakszerűnek tűnt. Majd bekente a testet olajjal, és következett a csúszka a hátamon. Fantasztikus volt a hatalmas ciciket érezni a hátamon és a fenekemen. Aztán hamarosan elhangzott a varázsszó, megfordulhatsz!
  • Levezetés:

    Fordulás előtt miközben a hátamon feküdt, oldalra fordultam és elkezdtünk csókolózni. Miután megfordultam, kezem ügyébe vettem a melleit, és folytattuk a smárolást. Hamarosan Ő is kézbe vette a dolgokat és lelkesen kézimunkázott. Idővel elindult délnek, és a szájába vette a fütyköst. Nem maradt ki a zacsi sem, miközben a gátamat is “inzultálta”. Lágyan, igazi barátnősen cumizott, hol oldalról nyalogatta a rudat, hol a zacsit szopkodta. Egyre jobban bele lovalta magát, cuppogosra váltott és a hangok is megjöttek mindkettőnk részéről. Kértem, hogy hadd viszonozhassam a kedvességét, amire azonnal igent mondott, és a hátára feküdt. Ismét csókok csattantak, majd elkezdtem a melleit csókolgatni, a bimbókat finoman szopizni, ami úgy tűnt tetszett is neki. Folytattam utamat délnek, puszilgattam a hasát, majd lassan, finoman bevettem illatos, borotvált nuniját. Apránként haladtam a nem kihagyva egy négyzet millimétert sem. Változó intenzitással folyt a nyalókázás, miközben a melleit is markolászva haladtunk a boldogság felé. Hamarosan máshogy kezdte venni a levegőt, és teste is meg-megrándult. Nem tudom, hogy sikerült-e eljuttatni a csúcsra, de remélem, hogy neki is kellemes perceket szereztem. Ismét helycsere, és az ajkai között voltam.
    Egyre intenzívebb lett a szájmunkája, időnként csókot loptam, majd folytatódott a furulya óra. Felálltam az ágyon, miközben elém térdelt és így cumizott tovább. Egyszer kivettem a szájából és a melleivel verni kezdte a farkam. Ismét egy kis szopás, majd érzetem, hogy közeleg a vég! Szóltam, hogy jövök, majd az összezárt melleire repültek az utódok. Hagyott lenyugodni, majd Szilvia is beszállt harmadiknak! Utána ismételten elvonultunk a fürdőbe, majd lemosta rólam az olajat!
  • Elszámolás:

    Telefonon elmondottak a helyszínen sem változtak, korrekt! A pesti átlag, de bőven megérte a két közös fürdés miatt és a csókolózás miatt is! Először voltam nála, de én egyébként is érkezéskor szoktam rendezni. Egy extrát említett a telefonban, az NFVSZ-t, de most nem éltem vele.
  • Összkép:

    Teljesen elégedetten távoztam, mindent megkaptam amiért rá esett a választásom. Sőt, talán többet is. Igazi barátnő feeling.
Happy Massage