• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szabad lett a péntekem,aranyhörcsög jóvoltából. Hosszú lett volna a hétvége. Egyből Fannira gondoltam. A gondolatot tett követte. Villogott a most hívhatod. Szinte azonnal fölvette. Kis bevezető csevej után gyorsan egyeztettük is az időpontot. Ezt követte a Vtr, mit rövid úton vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Egy új lakópark egyik háza a Lurdyhoz közel. A címet a visszaigazolásban megkaptam. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás fizetős, de lehet találni cc. 100 méteren belül. Ma szinte a bejáratnál sikerült parkolnom. Fekvéséből adódóan a tömegközlekedési eszközök pár perc sétával elérhetők.'
  • Helyszín:

    Elegáns lakópark egyik háza. A házban portaszolgálat működik. Barátságos üdvözlés oda vissza és már a lift előtt is vagyok. Kettő is van így gyorsan jön is. Tisztaság mindenütt, mi folytatódik Fanni kuckójában is. Kis előszoba, balra fürdő, előre az amerikai konyhás szoba. Kinyitható kanapé, mely kellően masszív. Jó levegő, félhomály, de a tisztaság érezhető. Fürdő is patyolat. Kád zuhanyfüggönnyel és minden szükségessel fölszerelt. Nem egy hodály, de tökéletes egy lopott órára.
  • Lány külseje:

    Egy vékony köntösben fogadott. Arca került elsőre elém. Kedves, mosolygós, szép sötétbarna szemekkel. Ahogy előttem ment, láttam formáját. Nem a vékony pláza lányokat képviseli. Szép nagy mellek, és méretes popsi, mi első blikkre rögzült. Vannak tetkók. Színesek, főleg karokat, combokat diszítik. Haja váll alá érő szőkés barna, melírozott. Bőre finom,egy nagyon diszkrét, jó illatú parfüm érezhető. Hangjának tónusa kellemes. Összességében egy igen csak vágykeltő nő Fanni.
  • Action:

    Belépve üdvözlő puszik. Dzseki, cipő le és befele. Ágyra ülve egy kis visszatekintős beszélgetés, közben simik ide oda, puszik. Fölállok, hogy vetkőzzem. Ekkor megjegyzi: nagyon csinos vagy! Megköszöntem a dicséretet és húztam a fürdőbe. Visszafele a kis asztalt majd föl löktem. Kék folt nem maradt.
    Ahogy közeledem köntösét ledobja. Állva simulunk össze. Puszi és hajába, nyakába fúrom orromat. Az illata izgatóan kellemes, akár csak popójának fogása. Meg is dícsérem mindkettőt. Visszatérve szájához puszik nyelves csóókra váltanak. Csóókja finom, odaadó, nyelves, igazi csóók! Melle mellemnek, miközben simogatom hátát, markolom popsiját.
    Ágy fele fordúl ès leül. Èn előtte állok. Megnyalja farkamat és egyazon lendülettel tövig nyeli. Valami isteni a szája. Bársonyos, meleg. Nyála kicsordul és kéz nélkül csak nyeli és nyeli. Beindít, mit ne mondjak és fejét tartva dugom lompit tövig szájába. Semmi nyafogás, sőt úgy érzem élvezi. Simán kivégezhetett volna, de nem tette. Még egy kis bimbó kényeztetés részemre nyelvvel, ujjakkal, egy mélytorokkal lezárva.
    Javasolja helyezkedjünk mindketten az ágyra.Itt folytatódik a csóók, mit Iállva elkezdtünk, kibővítve a cicikkel. Nagyon szépek a korrigált darabok. Szép és jó munkát végzett a doki. Még mindég érzékenyebbek, de finoman lehet kényeztetni. Bimbik picik, érzékenyek, nyalakodásra reagálnak. Csóók miközben Fanni keze kemény farkamat markolja.
    Elhagyva őket kelyhe fele indultam. A táv gyorsan fogyott és megérkeztem. Húsos, illatos, lucskos punci fogadott. Finoman teljes hosszába belenyaltam. A reakció nem maradt el. Nyögése, sóhaja serkentőleg hatott. Nyelvem puncijára, puncija nyelvemre szinergikus hatással. Törtem magam és a siker nem maradt el. Sikongatva , csípejét emelve tolta rám punciját. Nektárjával megkenten egy csóók és már újra nyalom. Hangoskodása folyamatos,újra sikongat és egész teste remeg élvez újfent. Belelendültem. Pár finom után nyelvem potméterén egy újabb csavar. Intenzitása nő, vele párhuzamosan Kedvesem újra sikongatva élvez.
    Kitör mint a Vezúv és lompira veti magát. Szenvedéllyel magát kényszerezve nyeli lompit. Popsija kézügyemben. Ánuszát, punciját stimulálom, mi vadabbá teszi. Tartom magam, de érzem váltani kell, ha belülről is érezni szeretném.
    Megküzd a bontással, fölpödöríti és már nyársalja is magát. Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet. Érzem élvezi és ki akarja élvezni a lehetőséget. Ez inspirál és teljes erőből tolom alulról. Csattogunk, hogy beleremegünk. Kész végem van mondja és ahogy fölegyenesedik élvezek. Néz rám kitágult pupillákkal és megszólal: kicsnáltál!
    Lassan szétválunk, megtakarít. Felkel, vízzel kínál. Hozza pohárban. Míg kortyolok Ő az üvegjéből ĥúz egy nagyot.
    Mellém fekszik és beszélgetünk. Később keresztben rám dőlve folytatjuk. Beszélgetésünk nyílt, parttalan.Többek közt elhangzik: nem mindenkivel ilyen jó, mondja, /mit bezsebelek/, de vannak kedves törzsvendégeim, kiketkedvelek.
    Időt Ő figyeli kérésemre. Még belefért egy gyors zuhi, oszt öltözés, csóókos búcsú , vigyázz magadra és balra el.
  • Elszámolás:

    Vetkőzés közben tettem az elválasztó pulton lobogó gyertya mellé a rezsihozzájárulást.I
  • Összkép:

    Jó döntés volt választásom. Fanni teljes mértékben, megvalósította elképzeléseimet. Kitalálta szinte gondolataimat, előttem járt egy lépéssel. Mint egy állandó barátnő vitt a nirvánába. Megalapozta hétvégi hangulatomat.
    Köszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid, csóók.
Happy Massage