• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Draga DrGolden!
    Köszönöm szépen az elégedett szavaidat!
    Várlak vissza sok sok szeretettel!
    Millió puszi!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Igazából a közelben voltam munka után, kedvemtámadt egy kis lazításhoz, láttam hogy Mesi zölden villog, felhívtam. Néhány kicsengés után felvette. Felvilágosított a programokról. Majd megkérdezte mikor szeretnék menni, mondtam, hogy 13órára. Jelezte hogy neki még be kell érnie a helyszínre mivel nincs ott és higy jó lenne-e nekem 13:30 vagy 13:45 neki az kényelmesebb volna. Én kértem a 13:30-as időpontot. Mondta feszes neki de megoldja.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedést használok, közelben villamos és buszjáratok vannak. A parkolás az épület előtt megoldható de fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű épületben van. Amerikai konyhás nappali, ez itóbbi részben van egy masszázs ágy és egy francia ágy. A fürdőben zuhanyzós kád van, ahol tusfürdők vannak számos fajta. Illetve a mosdónál van Listerine és eldobható műanyag poharak. A lakásban természetesen makulátlan tisztaság volt. A hangulat világítás is tetszetős volt.
  • Lány külseje:

    Mesi egy magas, valóban magas, szép és dekoratív MILF hölgy. A képeknek megfelel, az arc és a tetoválások kitakarása csupán a diszkréció miatt van. Egy fehérszínű egyrészes ruhában fogadott amely nagy jól kiemelte fantaztikus, nőies idomait.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után fel feküdtem a masszázs ágyra. A maszázs kezelés svéd masszázst volt. Masszázs krémet használt. Megfelelő erővel végezte, először a bal majd a jobb lábamat, vádli majd comb. Ezután a hát, a váll és a nyak. Ez utóbbi két rész nagyon el volt macskásodva a sok felgyülemlett stressztől. Majd következtek a karjaim. Közben beszélgettünk. A masszázs végén meleg tiszta törölközővel áttörölte a lábaim, karjaim, hátam. Természetesen az egész programot ruhanélkül csinálta. Csodálhattam idomait.
  • Levezetés:

    A masszázs után megkérdezte hogy hol csinálja a levezetést, menjünk át a francia ágyra vagy maradjunk a masszázs ágyon? Mondtam maradjunk ott, mivel Mesi magas ez neki is kényelmesebb a masszázs ágy mellett állva. A megbeszéltek után hanyat fordultam. Mesi egy nedves tőrlőkendővel áttörölgette a farkamat majd egy szárazzal is. Megkérdezte hogy gumis vagy natúr franciát kérek-e. Én a naturt kértem, de nem kértem szájba. Ez extraként van feltünteve az adatlapjan, de nem említettük meg. Szólt hogy jelezzem amikor érzem a véget. Finoman kézzel kezdett dolgozni. Majd elkezdett franciázni, a technikája számomra nagyon élvezetes volt, közepes erővel dolgozott a szájával, használta a nyelvét is. Időnként kézzel dolgozott, de magyon jól, a franciája és a kézi munkája is a makkra öszpontosult. Számomra ez tökéletes volt. Műsor közben simogattam a popsiját és melleit. Ennek meg is lett az eredménye, nagyot élveztem,a levegőbe, Mesi az egyik kezét a makkom mellé tartotta, ezzel is védve, hogy ne fröcskölkjek szanaszét. A kezében lenyugodtam, majd nedves és száraz törlőkendővel megtörölt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás az elején történt, érkezésem után rendeztük. Extrát nem vettem igénybe fel sem merült.
  • Összkép:

    Mesi egy kedves, közvetlen MILF hölgy. Jót beszélgettünk, kiderült, hogy sok közös van bennünk Kezdeményező volt végig és megcsinálja a vállalásait. Biztosan visszamegyek hozzá és az is biztos, hogy állandó vendége leszek.
Happy Massage