• Evelyn

  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Köszönöm az újabb randit és köszönöm a lila szalagot is! 🥰 Örülök, hogy jobb lett a kedved, nekem határozottan! 🤗
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    VTR-en jelentkeztem be mint mindig. Ritka hogy telefonálni szoktam neki de ha igen akkor mindig nagyon kedves és aranyos. Nagyon könnyen el szoktam érni vagy csak mindig mázlim van az időpontokkal. Itt az oldalon láttam a hirdetését.
  • Megközelítés:

    A parkolás kicsit nehézkes mert az utcában nem lehet, így marad a közelben lévő utcák vagy parkolóházak. Én mindig BKV-val megyek Evelynhez és a Ferenciek terétől 2 perc séta. Nagyon könnyű oda találni semmi extra nincs benne.
  • Helyszín:

    A lakás most is tiszta és rendezett volt mint mindig. Tökéletes nagy polgári szoba ami szépen be van rendezve és egy hatalmas franciaágy a huncutkodáshoz. Szép tágas előszoba és egy hatalmas fürdőszoba ahol WC, kád és zuhany is megtalálható. Törülköző hegyek és mind tiszta és illatos. Tusfürdő választék van bőven, rengeteg dezodor, szájvíz választék, fertőtlenítős kézfertőtlrnítő szóval nincs a fürdőben olyan amit ne találna meg az ember benne.
  • Lány külseje:

    A fotóknak megfelelő nem ért csalódás, egy szexi köntösben fogadott hatalmas csókokkal kiegészítve. Nagyon jó benyomást kelt mindig, nagyon jó vendéglátó. Minden tetszik rajta nincsen kivetnivaló rajta. Szeretem a kinézetét és a fogadtatását.
  • Action:

    Megérkeztem csörgök és már mentem is fel hozzá. Nem kell várni ami egy plusz pont. Ajtó nyit bemegyek és jön a kedves fogadtatás. Hatalmas puszik és csók, cipő ledob és be a szobába. Kicsi beszélgetés kivel mi történt amióta nem találkoztunk és ami jó benne hogy emlékszik arra amiket beszélgetünk és ez jól esik mert minden értelemben figyel az emberre. Kidumáltunk mindent ruci le irány a tusoló és mekezdődik a higiénia felfrissítése. Kész jöhet a törölköző a szájvíz és irány a szoba ahol Evelyn szexin vár hogy beérjek hozzá. Elkezdődik egymás kényeztetése, hatalmas csókok simogatások ahol csak érjük egymást és lassan araszolunk közben az ágy felé. Kértem Evy-t hogy most kezdjünk masszázzsal hogy egy kicsit felfrissüljek testileg és lelkileg. Nagyon jó a masszázsa imádom amikor csinálja. Frissítő masszázst kaptam ami nagyon jól esett. Jöhetett az erotika része. Simogatások csókok és az intim terület izgatása, mikor már éreztük hogy eljutottunk a kellő izgatásig jött az Evelyn élmény. Csodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle. Igen nedves és én is már majdnem a végén járok így kértem a gumit és paci pózban kezdtünk, nagyon jó ahogy csinálja és kéjesen néz közben amivel teljesen levesz a lábamról. Jött a misszionárius póz ahol jól kiadtam magamból a végső lökéseket és tele lőttem a gumit. Kiterűlve feküdtem és mozdulni se tudtam. Evelyn odabujt és simogattuk egymást amíg mind a ketten vissza nyertünk a mozgás képességüket:) Még egy kis beszélgetés és egy jó tusolas még belefért az időmbe. Öltözés és búcsú következett. Puszi puszi és bezárult az ajtó.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem mert egy extra van de azt nem szoktam kérni. A vendéglátásra 10 pontot adok, minden korrek és mindent lehet csinálni ami fel van tüntetve az adatlapon.
  • Összkép:

    Csodás érzésekkel távoztam, már most várom a következő randit. Nagyon korrekt és kedves, aranyos, okos és mosolygos. Ezzel szerintem elmondtam mindent. Korrekt vendéglátó. Szeretek hozzá járni mert mindig életet hoz a szürke hétköznapokba ami mondjuk csak egy óra de az is megkoronázza a napot. Köszönöm Evelyn a csodás napot, sok sok puszi.
Happy Massage