• .Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt nem hirdet egy ideje, a piros oldalon fent van a hirdetése, de folyton inaktív. WhatsApp-on írtam rá előző este, ma kora reggelre egyeztettünk időpontot. Már egyeztetéskor jelezte, hogy új helyen van, és emelkedtek a rozsaszalak tavalyhoz képest, kérdezte, így is egy órára megyek-e. Így is egy órára mentem.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakoparkhoz közeli új építésű tömb. Parkolni a ház közvetlen közelében nehézkes, de legalább nem fizetős. Uszodanal mindig van hely, de onnan azért sétálni kell. Villamos a ház előtt áll meg. Könnyen megtalálható épület, közepesen sokadik emeletre kell liftezni. Pont olyan magasra, ahova már gyalog nincs kedvem nekiindulni.
  • Helyszín:

    Új lakás, lényegesen nagyobb, mint a korábbi. Bejárat melletti szoba rögtön a tett színhelye. Ezen kívül külön WC és külön kádas fürdő. Minden patyolat tiszta és vadi új. A többi helyiség a privát életteret szolgálja, természetesen más nincs a lakásban. Tusfurdok, szajviz, műanyag pohár, nagy törölköző, szokásos felszerelések hiánytalanul megvannak. A tetthelyen tatami, szobainas, kis kanapé, és mindenféle hangulatelem, fények, zene. A tatai mellett oldalt tükör, a tökéletes vizuális élményért.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, szép, mint mindig. Fehérneműben fogadott, és rajta is maradt, amíg visszatértem a furdobol, így a melltartót én csatoltam ki, a bugyit pedig ő vette le magáról. Haja kontyban szorosan osszefogva, a mellekrol fölösleges újabb ódákat zengenem, a bőre sima mint a bársony, se egy anyajegy, se egy hiba, se egy tetoválás.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs elmaradt, egy kis csúszka volt, amíg a hátamon feküdtem, kvázi szeretkezést imitálva, de ezen felül nem volt masszázs. Ezt persze a szokásos melegített masszázsolajjal, ami extra élvezetet nyújt.
  • Levezetés:

    Állva öleltem meg, így és kisebb csokokat váltottunk. Nem mondanám, hogy szenvedélyes csókokat, azt se mondanám, hogy beindult volna köztünk bármilyen kémia. Ő a maga kedvességével tenykedik, de arra utaló jel nem nagyon van, hogy itt bármi kölcsönösen jó lenne. Ettől függetlenül végig kedves, és készséges, és gyakorlatilag mindenben partner. Hátamra feküdtem, őt magamra húztam, így váltottunk újabb csokokat és így fedeztem fel kezemmel újból a testét. Ezután lejjebb csúsztam alatta, egészen addig, míg a fejem a lába közé nem ért, és így, miközben ő fölöttem térdelt, franciás kényeztetésbe kezdtem. Persze leginkább a magam élvezete kedvéért, de ez nem számít, ismerem őt egy ideje, nem számítok hatalmas valós vagy megjatszott orgazmusokra a részéről. Ezt elég sokáig folytattam, nem is nagyon akartam abbahagyni. Ezután cseréltünk és ő kenyeztetett engem, szépen, lassan, mondhatni baratnosen, de mégis mélyen. Kis iranyitassal a környékre is attereltem, amit nem hárított, ügyesen tenykedett azon a tájon is. Aztán újabb csúszkaval újabb imitalas, majd én kerültem kvázi misszionárius pozícióba, és így folytattuk. Persze a határokat megtartva, bár ha egyszer kategóriát váltana, biztosan mindent eldobva rohannek hozzá. Végül 69-cel zártuk a programot, én a hátamon, ő fölöttem, és természetesen VSZ. Papirtorlot emelt a szájához, így tűntetve el a nyomokat, és nekem is adott egyet. Megkoszontem a mai kedvességét és még kicsit beszélgettunk fekve, majd fürdés, távozás.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrarol, korrekt. A rózsák száma a szexpartner kategória átlaghoz közelít, bár ki tudja, lehet az is emelkedni fog így ev elején. Hiába, infláció van.
  • Összkép:

    Gyönyörű és kedves lány, kedvelem, azt gondolom, ő is kedvel engem, a kémia sajnos csak részemről működik, így ez mindig némi hianyerzetet kelt, de megszoktam, ő ilyen. Lehet, hogy mással szetszedik a lepedőt, velem így, nem baj. Valószínűleg újra vissza fogok térni, de nem hiszem, hogy most túl hamar fog ez eljönni. Egy kicsit több szenvedélyt keresek most.
Happy Massage