• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kedvenceim között kerestem hölgyet, hozzá már régóta szerettem volna menni, de elfoglalt, én meg nem tudok előre tervezni. De most szerencsém volt, épp ráért, telefon után 30 perc múlva mehettem is. A telefonban kedves volt, részletes, az odajutáshoz és a parkoláshoz is adott jó tippet - ezúton is köszönöm.
    Ami számomra új volt, hogy, mint első randin, cxak fél órát maradhattam. Ennek oka, hogy nem ismerjük egymást és ha nem jó a kémia, ne legyen ciki az egy óra - valahol érthető. Minden esetre a randi végén megegyeztünk, hogy nem lesz felém több korlátozás :-)
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, ismert lakótömb a XI. kerületben (uszoda, benzinkút, stb...). Bejutáshoz telefonos segítséget kaptam, minden egyéretlmű volt. A tömegközlekedés jó, parkolni ingyen tudtam tanácsára, 2 perc sétára a háztól.
  • Helyszín:

    A lakás nem felső emeleten van, így liftet nem is használtam. Mikor közelítettem az ajtóhoz, az kinyílt, nem kellett kopogni, várt a hölgy. Egyszobás lakás, melynek első traktusa a konyha-előszovba, ebből nyílik a fürdő. Zuhanyzó van sok tusfürdővel, tiszta és vasalt törcsit kaptam, szájvíz és dezodor is megtalálható a felszerelési tárgyak között.
    A tetthely egy kényelmes franciaágy, nem nyikorgott, tisztán, párnákkal a POV mozihoz, mellette tükör, ha más látószöget is igénybe vennék. Tisztaság és rend mindenhol - tökéletes.
  • Lány külseje:

    A képekről megismert hölgy fogadott, kedvesen, mosolyogva. A hangulatot egyből megadja mosolya és csevegése, kedvessége. Arc kitakarástól nem kell félni, kedves és csinos. Alakja a képeken látszik, pont azt kaptam, ímit vártam. Az egész lány egybenm van, kedves és jó beszélgető partner - elfogadnám szó nélkül csajomnak, ha megkérne... :-)
  • Action:

    Mivel csak fél órára mentem, gyors de alapos fürdés és öblögetés után az ágyon találkoztunk. Csókokkal és öleléssel, simogatással kezdtünk, melybe Ő is odatette magát, viszzacsókolt, ölelt, simogatott. Kicsit odabújtam lábai közé, inkább saját élvezetemre - remélem, neki sem volt rossz. Puncija finom volt, külön tetszett, hogy nem játszotta túl az élvezetet.
    Kértem, hogy bontakoztassa ki tudományát Ő is. Először franciával nyitott, melyben lelkes, nem unott, a bré felső részével foglalkozik (mélytorkot nem is ígér), teljesítménye nem kiemelkedő, de mindenképpen élvezetes.
    Kért egy párnát a fenekem alá, miután tisztáztuk, hogy a popsimat is szeretem, ha kényeztetik. Nos, itt aztán maradandót, felejthetetlent alkotott a hölgy. Nyalja a popót, a gátat, kicsit (lágyan) harapdálja, kis nyögésekkel kíséri, aztán szájára veszi a zsákos családot, kis francia, majd vissza az altájra. Fenomenális, úgy vettem észre, élvezi csinálni, közben fel-fel néz szép kék szemeivel - isteni kényeztetést kaptam. Viszont mindenképp szeettem volna dugni is, így kérésemre felkerült a gumi és kedvencemben, misziben hatoltam be.
    Hirtelen bajba kerültem. Bajba, mert egyből húzptt magába, simogatott, ölelt. Ennek és a fergeteges előkészítésnek hála megindultak az autódok, úgyhogy megálltam, már az elején. Kérdőn nmézett, de bevallottam, hogy nem vele, hanem velem van baj. Póz cserét kértem, én kutyusban sokkal jobban bírom, de megjegyezte, hoyg az gyilkos szojott lenni. Persze.... gondoltam. Hát, gyilkos volt, ugyan is szép kerek a popó, nyomja magát rá ő is, nem csak hagyja, hogy dugjam, ráadásul szemben ott a tükör, amiben meg mozizok. Nem tartott sokáig a menet, beláttam, hogy nem kell visszatartani, had menjen, aminek mennie kell, nagyot élveztem a gumiba, isteni volt.
    Törölközés közben megjegyeztem, hogy jó lett volna az egy óra, így megbeszéltük, legközelebb már lehet. Lesz is, ha rajtam múlik.
  • Elszámolás:

    Az elején helyeztem az asztalra a bővebb infóban látott és a telefonban hallott összeget, mely a randi végéig érintetlenül ott is maradt. Extrát talán egyet vállal, de nem vettem igénybe, az alap vállalás is bővelkedik minden földi jóban.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam. Csinos és értelmes lány, aki keresi az ember kedvét, mégha az idősebb és nem egy atléta típus. Amit vállal, azt maradéktalanul, élvezettel teszi, nekem felejthetetln élményt adott.
Happy Massage