• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedves hangja már megragadott. Korrekt tájékoztatást adott, majd néhány órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, tettem egy kört, nem találtam helyet, így a közeli bevásárlóközpontnál hagytam a kocsit és kényelmesen sétáltam kb. 5 percet. GPS odavisz, de érdemes rászánni kis időt a parkolásra szerintem. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, minimális sétával.
  • Helyszín:

    Újabb építésű lakóépület kényelmes kis kuckója, kb. a szoba + konyha + fürdő. Minden tiszta, minden otthonos és kényelmes, minden igényt kielégítően berendezett. Fürdőben többféle, tisztálkodásra alkalmas habzóanyag és makulátlan tisztaság, törülköző friss és ropogós, nyomát nem érezni, hogy esetleg járt volna valaki előttem a lakásban.
  • Lány külseje:

    Fanni teltkarcsú gyönyörűség, kifejezetten szép arccal, csábos mosollyal és igéző domborulatokkal (a cicik szilikonosak, de természetes hatásúak). Könnyű kis köntösben és fehérneműben nyitott ajtót, rögtön megigézett a látvánnyal és sokat ígérő pillantásával.
  • Action:

    Gyors tisztálkodásom után már éledező farokkal tértem vissza a baszobába, ahol Fanni meztelenül várt az ágy szélén ülve. Megdicsértem számomra esztétikus tetoválásait, ő pedig egy kis kacajjal kísért "köszönöm" után rögtön a lényegre tért, mintha csak arra várt volna, hogy először a nyelvem, majd a férfiasságom a szájában érezze. Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet, aztán levegővétel után megemeltem a csípőm, hogy az ánuszomhoz férhessen. Jó darabig ismételtük a műveletet, nyálban ázott a lécem, a golyóim és a fenekem is, mikor megkért, inkább álljak az ágy széléhez, mert kicsit kezd elfáradni a rámhajolós pozícióban. Szóval az ágy széléhez álltam és úgy kényeztetett tovább. Mikor éreztem, nem bírnám sokáig, gumit kértem. A védőfelszerelés felhelyezése után maradtam az ágy szélénél állva, Fanni pedig úgy helyezkedett, hogy hátulról hatolhassak izgató puncijába, amelynek franciás kényeztetése most elmaradt (majd talán legközelebb). Néhány percig ebben a pozitúrában szeretkeztünk, aztán felkéredzkedtem én is az ágyra, de maradtunk kutyusban, ugyanis tökéletesen gömbölyű fenekének látványa nem eresztett. Egyre hevesebb tempóban, leizzadásig löktem, néha megpaskolva popsiját. Ténykedésem mélyről fakadó sóhajokkal és nyöszörgéssel fogadta, végül a hanghatásokkal kísért látvány és persze édes csuprának szorítása megtette a hatását: óriásit élveztem a gummiba. Letisztogatott, melléheveredtem, kicsit beszélgettünk (rendkívül értelmes és tájékozott beszélgetőpartner!), majd a fürdőben felfrissültem, búcsúcsók és a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, minden az alapban volt, illetve Fanni személyisége és erotikus lénye eleve nagy betűs extra. A tiszteletdíjat még a randi elején a pultra helyeztem.
  • Összkép:

    Fanni egy kifejezetten csinos, szép és rendkívüli erotikus kisugárzású fiatal hölgy, akivel ráadásul nem csak a szex, de a társalgás is izgalmas és izgató. Az együttlétünk minden területén a lehető legtermészetesebben viselkedett, mintha ezer éve ismerne, és mintha kívánná, akarná, hogy ott legyek vele. Tökéletes szerető.
Happy Massage