• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon sikerült vele felvennem a kapcsolatot. Nem VTR-en, csak sima chaten ráírtam, azonnal visszaírt. Leírtam, hogy 2 órát szeretnék maradni és hogy mikortól jó számomra, maximum meddig bezárólag. Kedvesen, azonnal reagált is rá, hogy számára is megfelelő az általam javasolt időpont. Megadta a címet és hogy mennyi az annyi és ha extrát is szeretnék, hogy készüljek.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyen megközelíthető, naviba beírva a címet, nem lehet eltéveszteni. 3-as metrótól is max 5p séta. Parkolás fizetős, de van hely bőven. Napközben mentem, így a forgalom se volt probléma, csúcs időben azért rá kell számolni.
  • Helyszín:

    Új építésű ingatlan, lakóparkban. Emeleti lakás, egyik szobája. Ketten vannak, de figyelmesek, hogy ne találkozzunk a másik vendéggel. Lakás igényes, fürdőszoba felszerelve minden szükséges tisztálkodási eszközzel. Tiszta törölközöt a szobába lépve megkapod. Szobában az egyik sarokba van letéve egy matrac, hangulatvilígtás, tükör a megfelelő helyen :) Matrac kényelmes, célnak megfelelő (ágyat azért én jobbat preferálom).
  • Lány külseje:

    Piros fehérneműben és harisnyában fogadott, ami az egyik kép sorozaton is van. Képekkel hírdet, emiatt nem volt meglepetés, de élőben is egy aranyos, nagyon helyes szöke csajszi. Mosolygós, jókedvű.
  • Action:

    Kezdésnek átbeszéltük, hogy mit szeretnék, plusz hogy még tapasztalatlan vagyok a szexpartner hölgyek terén, emiatt is szeretném a 2 órát. Végig izgultam az odautat és ott is idő kellett, hogy oldódjak. Elrohantam zuhanyozni, jó meleg vizzel, mert hiába áltam meg közel azért rohadt hideg volt kint. Visszatérve átölelt, megdícsérte a magasságom és mint egy tini szerelmespár, aki még a csókot is csak tanulja, elkezdtünk csókolózni. Pár perc turbékolás után kisegítettem a felső body / meltartóból. Cirógattam, csókolgattam mellet (még mindig állunk, kivéve a kicsién) Ismerkedtem a testével, dicsértem, hogy milyen gyönyörű is. Mivel még lent nem voltam "éber", ezért felajánlottam, hogy kényeztetem én. Lefeküdtünk, levette v. talán én már nem is emlékszem a kis piros tangát, harisnya végig rajta maradt :). Csókolozásból, szépen lejebb ereszkedve a melleit vettem kezelésbe. Tovább haladva pocakját, aztán megérkeztem a kelyhéhez. Itt elidőztem egy 10 percet az tuti, amivel bővítettem az izgatást, hogy eleinte egy, később két ujjal kényeztettem. Néha azt éreztem élvezi, de visszajelzés csak akkor jött mikor rákérdeztem mi az amit jól csinálok. Ezt követően fordultunk, Ő kezdet el kényeztetni. Mivel magamhoz képest nem voltam csak 80%-os méret, így mélytorokról nem tudok nyilatkozni. Franciája gyengéd volt. Pár perc után 69-be kértem, hogy váltsunk. Így már úgy éreztem több hatást tudok kiváltani belőle, mert meg meg akadt az én kényeztetésem. Nyálazta rendesen, golyóimon folyt a nedű.
    Gumit kértem és ekkor hanyatfeküdt a matracon. Missziben kezdtünk, közben melleit gyúrtam óvatosan. Később lovaglással folytattuk. Popó miatt jöttem, így doggyba fordult.
    Sajnos itt kezdődött az én bénázásom. Nem tudtam végig kemény maradni, így a következő fél órában a további forgatókönyv zajlott. Kis popó, tükörben gyönyörködés a látványban, idővel lankadás, kihúz, én két ujjal ujjazom a továbbra is pucsító popóját. Hihetetlen látvány és ahogy játszom vele újra keményé tesz és popó folytatás doggyban. Egyszer kétszer franciával rásegítve. Póz cserével próbálkozás, végül feladás...
    Elmenni nem tudtam, de Barbi mindent megtett, hogy jól érezzem magam, nem rajta múlt. Utolsó 20 percet végig beszélgettük, céltudatos, nagyon jófej csajt ismerhettem meg.
  • Elszámolás:

    Chaten is előre tisztáztuk, hogy mire számítsak. Végén kérte el, így nem kellett az elején ezzel bíbelődni. Extraként a popóval éltem, így az ** virágszál, de nem óránként :) Így a teljes 2 óra ** virágszál volt.
  • Összkép:

    Körülményekhez képest, nagyon jó élményekkel távoztam. Ő mindent megtett, hogy jól érezzem magam, végig segítőkész volt. Kellemeset beszélgettünk a végén, egy sok mindent megjárt, tapasztalt, belevaló csajszi.
Happy Massage