• Nina

  • Beküldte:
  • Nina reagálása

    Kedves Bridgedale,
    Nagyon szépen köszönöm! És örülök, hogy ennyi idő után én hoztam meg a kedved egy újabb beszámoló megírásához.
    Szívesen látlak máskor is!
    🤗

  • Egyeztetés:

    Még nem találkoztunk, ezért telefonon hívtam. Már ott nagyon kedves, szimpatikus volt, pár nappal későbbre kaptam is időpontot.
    Sms-re és üzenetre is gyorsan válaszolt.
  • Megközelítés:

    12.ker forgalmas útja. Címet könnyű megtalálni, bejutás egyszerű.
    Busz a közelben áll meg. Ha van szabad hely a ház előtt akkor a parkolás nem gond, de a környező utcákból kisebb sétát igényel.
  • Helyszín:

    Bejutás nem bonyolult, kicsit alagsor szerű lépcső visz le. Nem szalon, hanem lakás hangulatú, azaz nincs minden téren célirányosan berendezve, ami nekem pozitívum. Több szoba, nappali is van, kolléganője nem volt ott, így csak ketten voltunk. Fürdő kisebb, de minden igényt kielégít, sok tusfürdő, több szájfertőtlenítő és ami sok helyen nincs meg: normális víznyomás:)
    Bejárathoz közeli szoba volt a miénk. Nem óriási, de minden elfér benne: kis asztalon italok és édesség, állótükör, kanapé a ruháknak és egy nagyobb tatami a lényegnek:) Tatami még fűtött is, ami számomra újdonság volt.
  • Lány külseje:

    Nina számomra a tökéletes Nőt testesíti meg. Vidám, jókislányos mosoly, de benne van a buja tekintet is. Kisebb, de alkatához (és a tenyerembe:) tökéletesen illő cicik és tökéletesen kerek és formás popsi.
    Képei és a valóság 100%-ban fedi egymást - ilyet még nem tapasztaltam, képek mindig egy kicsit jobbak szoktak lenni.
  • Erotikus masszázs:

    Kis egyberuhában fogadott, ami talán semmi extra semvolt, de ő az a fajta nő aki bármit felvehet, mindenben dögös.
    Fürdőből visszatérve kibújt ruhájából és meglepetésemre nem volt alatta semmi:)
    Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.
    Mindenféléről tudtunk közben beszélgetni, de tudtam csendben is élvezni a ténykedését.
    Oldalt tükörben tudtam leskelődni, hátulra is kellene szem:), de nagyon vártam a fordulást. Végezve a hátammal megcirógatott és fordulhattam.
  • Levezetés:

    Fordulás után szerszámom vette kezelésbe. Bő olajnak és változatos technikájának köszönhetően hamar merev lettem. Közben kezemmel felfedezhettem csodás melleit és tökéletes popsiját. Nem titkoltam, hogy a popsi a gyengém és a tökéletes helyen vagyok, erre ő még el is kezdte rázni nekem, rossz kislány:)
    Először melleivel csúszkált a szerszámomon - így még jobban csodálhattam hátsóját a tükörben, majd 69be helyezkedett rajtam és azt hittem abban a pillanatban végem lesz. Markoltam a popsiját ahogy csak tudtam, frenetikus volt.
    Majd visszahelyezkedett mellém és valami őrületes hosszan élvezet közelben tartva "kínzott", mikor már remegtem megkegyelmezett rajtam és hatalmasat élveztem. Eltartott egy darabig mire összeszedtem magam, közben hagyott lenyugodni és alaposan letisztogatott (bár ez a rész teljesen kiesett:).
    Étvágygerjesztő puncija tabu és csak kézi kényeztetésre van lehetőség, de ezek egy cseppet sem voltak le az élményből.
  • Elszámolás:

    Extrák felől nem érdeklődtem, utólag asztalra helyeztem az előre megbeszéltet.
  • Összkép:

    Már az első telefonbeszélgetéstől kezdve nagyon közvetlen volt. Találkozva az első pillanattól régi ismerős/barátnő feelingem volt. Nagyon élveztem, hogy elengedhettem magam mellette.
    Nina nekem maximálisan bejön: vidám, mosolygós arca, tenyérbe illő mellei és tökéletes popsija. Első alkalom után tudom, hogy törzsvendég akarok lenni.
Happy Massage