• Zsantill

  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Kedves Nabut!

    Itt is köszönöm szépen az értékelést és, hogy leírtad az érzésedet, gondolataidat! Hangulatos, tökéletes, újra átélős beszire sikeredett:) Örömmel tőlt el, hogy jól érezted magad és a tavalyi beszélgetésünk után rászántad magad, hogy meglátogatsz!
    Halkan megjegyzem, pont jókor;)
    Egy igazi intelligens, figyelmes, udvarias, Úriembert ismerhettem meg személyedben, amit már persze a telefonban is hallottam;)
    Így bevallom, nagy lelkesedéssel készültem és vártalak, de ezt szerintem érezted;)

    Ui: Isteni volt a nasi, aznap meg is ettem!
    Azt is, mindent nagyon köszönöm Neked!

    Puszi, ölelés! Zs👄🫶

  • Egyeztetés:

    Már többször terveimben szerepelt Zsantill meglátogatása,de ne kérdezzétek miért csak most.
    Én sem tudom,pedíg régebben beszéltünk is már.
    Nagyon meggyőző volt, olvashatók beszámolói,amik mind magasztalják.És ott az adatlap,kiváló fotói
    és a meggyőző bemutatkozás.
    Hívtam mikor villogott a felirat,pár csörgés és hallhattam hangját, egy-két perc múlva már úgy beszélgettünk, mint régi ismerősök.Sok kérdésem nem volt, csupán az általam tervezett időpontot kellett megbeszélni, hiszen a hosszú évek alatt jól megismerhettem Zsantill-t, már amennyire a személyes találkozó nélkül lehetséges.A kérdés tisztázódott, két nap múlva a déli órában. Vtr, kedves üzenetváltás.Példásan egyszerű egyeztetés
    felesleges körök nélkül,a szimpátia kölcsönös volt.Zsantill stílusa megnyerő,nyugalmat áraszt,
    nagyon kedves személyiségű,telefonon éreztem már
    hogy remek randira készülhetek.
  • Megközelítés:

    A beszámolók és az útvonalterv alapján tudtam nagyvonalakban hova kell mennem, a vtr-en megadott cím egyértelmű, házszám látható,én jó ismerve Zuglót rutinból mentem, technikai segítség nélkül. Támpont a Puskás aréna,metróval a Stadionok megállónál célszerű leszállni, közel a Hungária kőrút, villamos jár, bármivel érkezel
    pár perc sétára készülj. Autóval, ahogy én is érkeztem, könnyű parkolási lehetőség és fizetős.
    Tökéletes helyszín, csöndes, nyugodt környezet.
  • Helyszín:

    Polgári társasház esztétikai kiválló állapotban, itt található Zsantill tökéletes, az alkalomhoz
    remekül illeszkedő birodalma.Csak egy-két lépés a kaputól,hol diszkréten bújik meg a lakás bejárata.A lakásba belépve kellemes hangulat fogadott,már az előszobában éreztem, minden a kényelmet szolgálja, pont olyan ahogy számtalan beszámoló említi, ahogy elképzeltem előzetesen, tökéletes, hangulatos fények és makulátlan tisztaság. Az előszoba,ha jól emlékszem L alakú, a hálószoba a bejárati ajtóval szemben, a fűrdő attól balra.
    A háló és a fürdő fontos számotokra? Ugye? Nos!
    A hálóban inpozásns franciaágy,frissen letakarva
    lepedővel, kispárnák rajta, halk zene és változó erősségű, hullámzó fény, és még egy-két szobai lámpa. Szobába beérve azonnal dícsértem kiváló izlését, pedíg volt mi elterelje figyelmemet, de erről kicsit lejjebb.
    A fürdő! Nos itt ismét ámultam-bámultam. Modern stílusú és szép nagy helyiség, benne üvegajtóval ellátott zuhanyfülke,mely akár két fő réstére is
    kényelmes. Nagyszámú tusfűrdő, illatmentes is, a mosdó egyik oldalán négy féle szájvíz,pohárkával
    jobb oldalon több féle dezodor. A fürdőben előkészítve három darab hófehér törülköző, hengerbe hajtva, minden tökéletes, hibát keresve sem találtam volna!
  • Lány külseje:

    Tudtam mi vár rám, mire számíthatok, de amikor életre kel a gondolat, az egészen más. Zsantill a Nő, dögös fehérneműben, kedves mosollyal az arcán, tisztelet áradt belőle, mozgása szexi és csábító, jól tudja mire vágyunk, jól tudja, hogy ezt képes megadni. Magabiztos, kedvelem ezt a hozzáállást.Gőzöm nincs mi a neve annak a szinte
    semmit nem takaró, mégis egész testét fedő, hol hálószerű, hol csak egy vékony pánt, de vadítóan nézett ki, tátva maradt a szám amikor belépve az ajtón megláttam. Ja!!Amit a lábán viselt,tudom!
    Magassarkú! Ez szinte védjegye, mivel a férfi testmagasság alsó szegmenségbe tartozom,így némi
    magasságkülönbség volt, de nem zavart, ez úgyis hamarosan érdektelen lesz, hiszen az ágyon mit sem számít.Zsantill jelentős fehérneműkészlettel
    rendelkezik,látva az adatlapját választék bőven.
    Elmondása szerint szeret szexin felöltözni ha vendéget fogad, de szereti ha rá is bízzák, hogy mi legyen a fogadószett. Ez a mostani egészen különleges volt. Fenekét és a kebleit szabadon hagyta, leheletnyi tanga, keblének bimbóit pedíg piros szívecskék díszítették.Még nem láttam előben ilyet, mikor levettük azt sem tudtam,hogy kezdjek neki. Keblei csodásak, méretesek de igen jó tartásúak, bár korrekción estek át, remek munkát végzett az alkotója.Amikor beléptem, a magasságkülönbség miatt majd szemmagasságban voltak, nem volt egyszerű üdvözléskor Zsantill szemébe nézni. De igyekeztem nem tiszteletlenül viselkedni.Zsantill arca a kifejezettem szép női arc, ha a fotókat megnézed, egy-egy kép sugall erre vonatkozóan érzést,csalódni nem fogsz.
    Zsantill nagyon ápolt igényes vonzó Nő,készül a randira minden tekintetben, a higiénia és az öltözék fontos számára, a mi nagy örömünkre!
  • Erotikus masszázs:

    Ide írom randink második etapját, mert úgy alakult, előbb az erotika, utána a lazítás.
    Tehát! Már közelebbről megismerhettem Zsantillt, így jólesően hasrafeküdtem a franciaágyon.
    Kaptam kispárnát a fejem alá,rajta tiszta, friss
    törülköző, majd a vállaimnál éreztem először kezeit. Még a krémet is enyhén megmelegítette, nehogy hidegnek érezzem a masszázs alatt, nagyon figyelmes volt végig, érdeklődött, hogy mit hogyan kedvelek, milyen erősséggel maszírozzon.
    Vállaimmak kezdtünk, egy-egy "jaj de jó" kijött a számon, majd a hátam következett. Itt-ott egy
    csomó, amit két kézzel egyszerre érintett, majd hosszan,kétoldalt,határozott mozdulattal nyúlt hozzám.Majd a farizmom, combom, végül a bokám
    és a lábfejem következett. A vádlimnál kértem, hogy csak bátran, ez egy nagyon elhanyagolt testrészem, igen jól esett ahogy maszírozta.
    Remek programrésze volt ez a randinknak, sokat beszélgettünk, Zsantill kiváló beszélgetőpartner és nagyon vidám, őszinte természetű.
    Az erotika terén nagy élményben volt részem, de vétek kihagyni a masszázst(is).
  • Levezetés:

    Akkor most vissza az időben! Megérkezésemkor nyílt rögtön az ajtó, takarásában Zsantill megbújva. Csukódás, záródás és "szent egek" volt fejemben az első gondolat.Azt már említettem,
    hogy nem vagyok égimeszelő, de ez most éppen kapóra jött, hiszen így csodás volt a kilátás, a két piros szívecske majd szemmagasságban volt.
    Üdvözlés, "maradhatok?" kérdésre megnyugtató válasz érkezett,így kabát fogasra, cipő le és Zsantill beljebb vezetett a lakásba. Kellemes beszélgetéssel kezdtük a randinkat,átadtam, mint később kiderült, nagysikerült apró ajándékomat.
    Beszélgetésünk kellemes volt, Zsantill azomban szólt, hogy ideje fűrdeni, ezt gyorsan megtettem
    majd vissza alkalmi hölgyemhez.Ekkor már levette
    cipőjét és normalizálódott a magasságkülönbség, átöleltük egymást. A cicik uralták a teret,és
    már csókot is váltottunk, nem vad nyelves, de több mint szájrapuszi volt.Kellemes!
    A program nem volt előre megtervezve, szeretem a spontán dolgokat, lentebb már jelentkeztek a tünetek, amit az ölelés és csók okozott.Zsantill is észrevette, ezért lassan elém gugolt. Akkor a masszázst hagyjuk, majd később,volt gondolatom,
    de kérdés nem merült fel egyikünkben sem.
    Zsantill franciája nagyon érzéki,kezét szinte nem is használja, pillanatok alatt keménnyé varázsolt,ritkán érezni így a nyelvek játékát,
    ajkainak szorítása pont olyan erősségű volt,
    ahogyan szeretem. A környék sem maradt szárazon, én fentről szemléltem, így nem csak az érzés, a látvány is nagyon izgató volt. Ez a testhelyzet már kényelmetlen volt, ezért az ágyra ültem, Ő pedíg a széttárt lábaim közé térdelt.Folytattuk ahol az imént abbahagytuk, nagyobb átéléssel,úgy Zsantill, mint az én részemről. Itt már kicsit rezgett a léc, szóltam is Zsantill-nak, hogy lassabban, legyen hosszú az út.Ebben maximálisan partner volt,figyelt rám és ha kellet lassított.
    "Nincs meleged?"kérdeztem, "jaj dehogynem"jött a válasz, felemelkedett elém, majd a szivecskék
    lekerültek bimbóiról. Most már faltam, bimbói szépek és kívánatosak, nyakát is csókoltam, majd közösen úgy döntöttünk, jobb lesz az ágyon.
    Hátamra feküdtem, kaptam párnát a fejem alá Zsantill a lábaim között térdelt. "Jé egy tükör"
    jött a felismerés,a tükörben meg Zsantill feneke
    volt látható.Folytatódott a program, továbbra is élveztem Zsantill lágy ajkait, majd balomra fordult, igy màr a feneket is símogathattam.
    Kicsit benyultam lábai közé, a bugyin keresztül símogattam punciját. Meleg és nedves volt.
    Amikor kebleit símogattam, akkor Ő nyúlt lábai közé, ha szabad volt akkor a melleit símogatta.
    Húúú ez nagyon izgalmas volt,szeretem ha nem csak türője, hanem aktív résztvevője partnerem.
    Nem csoda, hogy már többet is akartam! Bugyit közös erővel levettük,Zsantill egyik làbát fejem
    felett átemelte, így már nem csak Ő, hanem én is
    aktívabb lehettem.Mikor a helyzet adta csókok is elcsattantak kis intermezzókènt,jól is jött ez, hiszen már erősen izgalomba voltam. De most már Zsantill legrejtettebb részét is élveztem. a klasszikus 69. Illatos, finom, ápolt, egymàst kényeztetve éreztem, hogy lassan, de biztosan jön, amit már nem fogot tudni átugrani. De minek is, közel fél órás franciaprogram, de lehet több is volt,Zsantill is kicsit hevesebb lett,érezve,
    hogy egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, utólsó pillanatig a szájában tartva, csak élvezésemkor használta kezét, igy nem illetlen helyre esett meg a dolog. Csak lassan nyugodtam le, száraz majd nedves törlőkendővel tisztálkodás!
    ---masszázs---
    Vegezetül, pár perc beszélgetés még, mivel idönk lejárt. Kis tusi, elköszönés, kebleinek is kifelyeztem jókívánságaimat.
  • Elszámolás:

    Rövid leszek! Minden nagyon egyszerű, a bővebb infó és az adatlap is közli a tiszteletdíj mértékét, mindenki igénye és lehetősége szerint választ programot. A vtr csók ajándék számomra létrejött, elégdettségemre, a borítékot végén helyeztem el a nappali asztalára. Trükk nincs, korrek díjazas.
  • Összkép:

    Zéró fenntartással érkeztem Zsantill-hoz,mindezt a rendelkezésre álló irodalom és a telefonos beszélgetésünk alapozta meg.Csupán izgatottság, ami nem gátolta meg, hogy felszabadultak és vidámak legyünk, ehhez kellett Zsantill kiváló személyisége és jó értelembe vett rutinja.
    Kedvelem az okos és szép nőket, Zsantill ilyen, tudja mit akar, és tudja mi célból látogatjuk meg.Elvárásai nem ördöktöl valóak, és mindent megtesz, hogy elégedettek legyúnk, amit az én tapasztalatom és a beszámolói is alátámasztanak.
    Komoly gondolkodású, érett Nő, aki fiatalos erényekkel rendelkezik, adottságait pedíg sok huszonéves megirígyelné. Kommunikációja kiváló, tervezhető és kiszámítható partner,kicsit a régi idők érzését keltette fel bennem.
    Köszónöm ,hogy elolvastàtok!
    Zsantill: Neked pedíg a csodás élményt;*
Happy Massage