• Hollyh

  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Az aprócska fürdőszoba tényleg szűkös,egyetértek. Pedig egy közös zuhanyban benne lettem volna! Na majd legközelebb! Örülök,hogy jól érezted magad,ahogy én is.😊❤️😍 Várlak vissza és köszönöm ezt a csodás beszámolót!❤️

  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen elértem, kdeves volt nagyon.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető, 3-as metró megállótól nem messze van. Parkolás lehet kicsit nehézkes.
  • Helyszín:

    A lakás kicsi de jó állapotú, frissen felújított. A lépcsőhűz pont az ellenkezője, nagy és kicsit lepukkant, régi körfolyosós bérház. A bejárat telibe a szomszédok panorámájában van, ami nem optimális, de bejutás után rendben van minden. Fürdő egy kicsit szűkös, viszont a randihelyszín benne a franciaággyal hibátlan.
  • Lány külseje:

    Holly elképesztően szép lány, abszolult megfelelnek a képek a valóságnak, nem x évvel és y kilóval ezelőtt készültek. Fehérnemű + egy túlméretes pólóban fogadott ami teljsen meghozta a barátnős hangulatot, plusz egy kicsit zavarban is volt ami még aranyosabbá tette.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után gyors fürdés, majd ismerkedős csókolózás következett. Nagyon jól csókol, rögtön megvolt a kémia. Rövid masszázs - kényeztetés - hosszabb masszázs - második kényeztetés volt ezután a menetrend. Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner. Itt viszonylag hamar jött a fordulás, amit nem is bántam mert már kezdett szűkös lenni a hely hason fekve.

    Első kényeztetés után jött nekem egy gyors zuhany, majd az alaposabb masszázs. Kifejezetten értékelem, hogy valódi erővel tud dolgozni, vállaim / lapockáim ropogtak rendesen, csomókat is eldolgozta. Továbbra is jót beszélgettünk, bár a ropogtatás hatására egykétszer belém ragadt a szó. Megkínált egy pohár borral ami nagyon jól esett, úgyhogy a második kényeztetés nem a klasszikus "megfordulhatsz" varázs szóval kezdődött, hanem az ágy szélén borozgatva, ami maximumális szintre emelte a barátnő fílinget.
  • Levezetés:

    Amíg én megfordultam a melltartóját próbálta levenni viszonylag kevés sikerrel, végül eltépte a pántját, ami nagyon szexi volt, egyedül azt sajnáltam hogy nem én csináltam. Mindig is ki akartam próbálni, de bármelyik barátnőm megölt volna ha eltépem egy melltartóját. Ezután rám mászott és csókolózni kezdtünk miközben a kezeink kalandoztak egymás testén, majd nyakát aztán mellbimbóit harapdáltam finoman. Ezután délnek indult, és azt kell mondjam derekasan leszopott. Lehetne finomkodni hogy "orálisan kényeztetett" meg ilyesmi de az nem adná át a hangulatot. Öt csillagos "pornó feeling" értékelés alatt itt nem kamu nyögdécselést meg műmelleket kell érteni, hanem azt hogy megdolgozta a szerszámot rendesen. Mélyre vette, volt némi nyálcsorgatás meg úgy általában sok lelkesedés. Mielőtt túl hamar végem lett volna felállást váltottunk, egymással szembe ültünk összekulcsolt lábakkal. Mindketten magunkat kényeztettük, én mondjuk csak félgőzön és inkább Hollyt figyeltem. Sikerült csúcsra juttatnia magát, ami lenyűgöző látvány volt, majd besegített nekem is. Mellémfeküdt és átkarolva csókolt meg a fülem harapdálta, miközben keze között ért a vég.

    Egy ilyen csinos lánnyal anyaszült meztelenül borozgatni nem tudja nem beindítani az ember fantáziáját, úgyhogy ezúttal én támadtam le őt. Az ágyra fektettem és rámásztam, csókoltam ajkait, nyakát, melleit, közben testrészeink veszélyesen közel kerültek egymáshoz, de mindig ügyelt rá hogy azt a bizonyos határt ne lépjük át. Kezével farkamra fogott, én meg a csípőmet mozgattam, így színleltünk misszionárius pózt. Ezután még ajkaival is kezelésbe vett, majd besegítettem kicsit kézzel én is, végül közös munkánk gyümölcsével testét festettem meg. Segítettem letörölgetni, majd elmentem zuhanyozni. Zuhany után még maradt egy kis idő az egy korty bor, egy lopott csók, némi kellemes beszélgetés rotációt folytatni. Közel se elég idő, egész délután el lettem volna így, de sajnos ütött az óra, úgyhogy búcsúcsókkal távoztam.
  • Elszámolás:

    Letettem az asztalra amíg fürdeni volt, extrái tudtommal nincsenek.
  • Összkép:

    Talán legjobb hasonló élményem volt eddig, felejthetetln találkozó volt. 100% barátnős hangulat, kiváló kényeztetés. Ha a masszázs középszerű lett volna akkor is bőven elégedett lettem volna, de annál jobb volt. Egész biztos vissza fogok még menni.
Happy Massage