• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szabinával whatsappon szoktam egyeztetni időpontot. De egyébként is szoktam írni neki. Érdeklődöm hogy van, történt e valami. Hirdetését itt is láttam a héten, de ha nem hirdet is szoktam írni neki hogy mikor elérhető, mikor tud fogadni.
  • Megközelítés:

    Minden randira autóval megyek. Kb egy éve az első randin adta meg a pontos címet, amit nagyon megjegyeztem. Könnyen odatalálni már GPS nélkül is. Autóbusz járat is van pár percnyire.
  • Helyszín:

    Miskolci bérház, csendes, nyugalmas részen. Szabina igényesen berendezte, és mindig tisztán tartja. Fürdőben is tisztaság mindig, millió tusfürdő amiből nehéz választani, törülköző is számtalan, ma is Szabina adott nekem egy jó nagy méretű puha törcsit. Imádom ŐT hogy ennyire figyelmes és kedves hozzám. A szoba maga a mennyország, Szabina pedig az angyal. Kényelmes matracon szoktunk a fellegekben járni,és ezt a matrac melletti tükörben is láthatjuk.
  • Lány külseje:

    Szabina ma is gyönyörűszép mint mindig. Azért nem írom hogy volt, mert jelen pillanatban is gyönyörű, attól függetlenül hogy már eljöttem tőle vagy éppen vele vagyok. Igazi manökenalkat, a legcsinosabb lány akivel együttvoltam. Valóban Magyar lány, selymes, feszes fehér bőrével akár lehetne a Nívea reklámlánya is. Nagyon szép zöldesbarna szemei mikor rámpillantanak én majdnem elolvadok. Arca is szép, babaarcú lány, szerintem nincs olyan ember akinek ne tetszene. Gyönyörű kézbeillő mellei a meredező bimbókkal mindig vágyat ébresztenek bennem. Imádom csókolni, szopni. A popsija a legszebb a hirdetők között. A punci pedig a desszert, csodaszép, finom, édes, jó illatú, a popsival eggyütt. Szeretem nyalni, és kényeztetni. Combja, és lába is nagyon kívánatos, amiket simogatni csókolni szoktam. Nem tudok olyan részt rajta ami ne tetszene, és amit még nem csókoltam volna. Egyszóval álmaim nője.
  • Erotikus masszázs:

    Amint beengedett Szabina üdvözöltük egymást. Egy új fekete - piros csipkés fehérneműszettben fogadott. Átadtam neki csekély ajándékaimat, és bontottam az alkoholmentes pezsgőt amit vittem. Ezután mentem vetkőzni, és a fürdőbe tisztálkodni. A szobába érve már várt Szabina, Átöleltük egymást, és csókoltam simogattam formás alakját, majd kikapcsolta melltartóját és óvatosan levettem, előbukkantak csodaszép mellei aminek nem tudtam ellenállni és máris pusziltam, szoptam nyaltam, pöndörgettem, meredező bimbóját Mai nap kissé rövid idő jutott masszázsra. A hátamat masszírozta hercegnőm, mert még nem ért véget a kezelés, igaz már egyre kevesebb csomó van, és egyre lazábbak lesznek izmaim,hála Szabinának. Sokszor izgató csupasz mellei el siklott végig a hátamon. Nagyon szakszerűen végezte a hátam atdolgozását, igazán jólesett és felfrissültem tőle.
  • Levezetés:

    Masszázs után állva folytattuk a randit. Most hátulról vettem kezeim e melleit, és masszíroztam, miközben arcát, száját nyakát vállát csókoltam. Szabina élvezte hogy kényeztetés, és bal lábát felemelte hogy hozzáférjek alsótestéhez. A bugyit mindjárt félrehúztam és elém tárult a kívánatos szépséges nedves punci. Letérdeltem és nyalni kezdtem az ízletes kagylót. Ezután a matracon helyezkedett el négykézláb, itt már elhúztam róla a bugyit és mindketten meztelenül kényeztettük egymást. Rövid ujjazás után felémfordul, és kezével nyelvével kezdte izgatni vesszőmet, ami hamar merevedni kezdett. Nagyon izgató volt látni ahogy a szemem előtt tűnt el ajkai között meredt makkom.69 ben folytattuk a kényeztetést, de már kezdtem érezni hogy rövid időn belül végem lesz, Szabina annyira jól végezte dolgát kezével és édes szájával nyelvével. Ekkor már éreztem hogy ő élvez az ujjazástól. Szabályosan szorította ujjamat. Amikor lazított, kértem hagy térdelek mellé és így folytatta kényeztetésemet. Eközben én édes punciját simogattam és ujjaztam, mire ismét éreztem hogy élvez, többször rándult puncija ujjamra, és hangja is igazi élvezet volt. Kézzel is segített, és én megkérdeztem hogy mehet e a szájába? Azt válaszolta jöhet, és én egy percen belül akkorát élveztem mint még soha, nem tudom mit csinált Szabina, de több másodpercig lövelltem a spermát szájába arcára mellére, végig kinyújtott karjára. Ő is csodálkozott hogy ilyen intenzív orgazmusom volt. Nagyon-nagyon jó érzés volt. Ezután együtt mentünk tusolni, megmostuk egymás hátát, majd öltözködés után még egy kávéval kínált Szabina, az is nagyon jólesett, a maradék pezsgőt megittuk, elszámoltunk, és a szokásos búcsú a szépséges bimbóktól, az édes puncitól. Egy édes csók az ajkaira és távoztam. Amint az autóba értem máris megköszöntem neki a mai randit és élvezést whattsappon. Máris jeleztem neki hogy legközelebb 120 percet szeretnék vele randizni.
  • Elszámolás:

    Szabinánál minden extra. De az plusz költség nélkül, amit kiírt azt alapból vállalja, mégpedig a lehető legjobb minőségben, és teljesen odaadóan. Teljesen megbízható lány, rendkívül kedves, bájos tündér.
  • Összkép:

    Rendkívül jól éreztem magam ma is Szabinával. Nem hittem volna hogy még az eddigi legjobb randitól is lehet még jobb. Pedig azt kell mondjam hogy ez volt az eddigi legjobb randi. Mindketten a fellegekben jártunk. Nagyon örülök hogy ma is élvezetet okozhattam gyönyörű hercegnőmnek. Remélem még sok ilyen randink lesz mint a mai. Nagyon várom a következő talit.
Happy Massage