• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon váltottunk pár üzenetet, érdeklődtem korábbi kezdésről aminek nem volt akadálya, rugalmasan kezelte.
    Küldtem neki vtr-t, majd telefonon is egyeztettünk. Nagyon kedves volt már ekkor is, már a hangja elvarázsolt.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, GPS el sem tudna tévedni.
    Nekem elég messze van ezért csak az autó jöhet szóba, parkolásba kértem a segítségét, így nagyon könnyedén szinte a ház előtt álltam meg.
    Bkv-ról nincs információm, de biztos nem megoldhatatlan feladat azzal sem.
  • Helyszín:

    Többlakásos újépítésű ház, gyönyörű lakással. Zoénak nagyon jó ízlését dicséri. Tágas nappali, mellette konyha. Kényelmes nagy ággyal, tükrös szekrénnyel, hangulatfényekkel felszerelt háló, mintha a barátnőmhöz mentem volna.
    Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet, zuhanyzáshoz kaptam törölközőt, majd hozott szájvizet is.
  • Lány külseje:

    Ezt nehéz leírni, látni kell, átélni. Senki nem fog csalódni.
    A vékony lányok a gyengéim, na Zoé pont ilyen, kecses, karcsú, sportos, izmos. Gyönyörű alak, kézbe illő cicik könnyen reagáló bimbókkal.
    A feneke a tökéletes kategória, ettől szebbet tervezőasztalon sem lehetne csinálni.
    Az arca elképesztően gyönyörű, sokat mosolyog ami jól áll neki, talán még szebbé varázsolja.
    Személyisége nagyon közvetlen, azonnal oldott hangulatban kezdtünk trécselni, rögtön találtunk közös témát.
    Tetoválásai vannak, engem nem zavar, meg sem tudtam nézni közelről, mert mással voltam elfoglalva.
  • Action:

    Érkezésemkor hívtam Zoét, aki felnavigált a megfelelő emeletre, majd nyílt az ajtó. A lakásban pedig egy gyönyörű, mosolygós, huncut lány fogadott.
    Ha jól emlékszem melltartót, tangát és egy köntöst viselt, de lehetséges hogy tévedek, mert elvarázsolt már az első percben.
    Belépés után puszi-puszi, ajándék átadása, kínált volna kávéval (de sajnos az kifogott rajta), üdítővel, nasival, de én ekkor valami másra vágytam.
    Az első perctől érződött, hogy egy szuper randi lesz. Közvetlenül beszélgettünk, érdeklődtünk a másik felől. Közben megmutatta hogy hová tudom lepakolni a cuccaimat, majd indultam a fürdő felé, az ajtót nyitva hagytam és közben is nagyon jól társalogtunk.
    Zuhany után az ágyon folytattuk az ismerkedés, vtr extraként csókot kértem. Zoé nagyon jól csókol, lágyan, finoman, incselkedve és közben elveszel a szemeiben. Sokáig csókolóztunk, nehéz volt elengedni, de már meg akart kóstolni. Kérdezte, hogy a franciát gumival vagy nélküle szeretném, én az utóbbit választottam. Fiatal kora ellenére nagyon érti a férfiak nyelvét, lassan, megfontoltan, érzékien ügyködött. Folyamatosan tartja a szemkontaktust amitől meg lehet őrülni, közben incselkedik, kacsint, harapdálja, hát nem tudom ki bírná ezt sokáig.
    Fordítottam rajta hogy most ő legyen alul és kérdeztem hogyan szereti, azt mondta rám bízza. Végig csókoltam az illatos testét, majd elértem a lábai közé. Kislányos, simára borotvált, illatos puncival találkoztam, amibe bele is vetettem magam. Persze csak módjával, lassan érzékien. Nem sok ideig nyalakodtam, közben Zoé kellemes hangokat hallatott, majd elrepült. Kicsit gonosz voltam, mert élvezése után még oda nyalintottam.
    Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.
    Missziben kezdtük folyamatos csókok közepette, közben elvesztem a szemeiben és az arcában. Közben kéjes hangok, talán mindketten élveztük a helyzetet. Egy 10 percig biztosan így voltunk, de aztán eszembe jutott, hogy látom és fognom kell azt a tökéletes popsit, így doggyba váltottunk. Itt méretileg határeset voltam, kértem is hogy ha valami kellemetlen szóljon, de megnyugtatott, hogy azonnal jelez. Elképesztő a látvány az biztos, közben hátra néz és tartja a szemkontaktust. Ennek hatására a gyerkőcök el kezdtek mocorogni, ezért vissza kértem misszibe mert, látnom kellett szemből az arcát, na meg érezni a csókos száját. Csókolózva töltöttem tele a gumit, közben megjegyezte hogy jól bírom és most már biztos szomjas vagyok.
    Szünetben trécseltünk a konyhában, közben kínált mindenfélével. Közös zuhanyt is megejtettünk mert leizzadtunk rendesen.
    Szobába visszatérve bújások ölelések közepette nekivágtunk a második körnek, hasonlóan volt misszi és doggy, illetve meg akartam tapasztalni a lovagló tudását is. Hát semmi panasz nem lehet rá, rámhajolva, beleguggolva, vizuális élmény tökéletes. Második menetet már nem sikerült befejezni mert kifutottam az időből, ő ekkor nyugtatott, hogy nem probléma, de nem akartam visszaélni a kedvességével. Zuhanyt is felajánlotta még, de inkább kihagytam, hogy magammal tudjam vinni az illatát. A legvégén is sokat csacsogtunk, üdítőztünk, közben ölelések, bújások, öltözés, majd az ajtóban csókok, fenék markolás és búcsú.
  • Elszámolás:

    Vtr miatt kaptam csókot extrában, de amúgysem hagytam volna ki, utólag meg őrültség lett volna.
    Amit vállal azt teljesíti is, persze ha te is megfelelő partner vagy hozzá.
    Ha a kémia megvan, felejthetetlen randit lehet Zoéval összehozni.
  • Összkép:

    Van a bemutatkozójában egy sor amit az első randinkon megtapasztalhattam: "A találkozásunk minden perce felejthetetlen lesz ezt megígérem!"
    Voltam már jó pár lánynál, de ilyen csodálatos élménnyel még senkitől nem távoztam.
    Csodálatos lány, teste hibátlan, az arca elképesztően szép, mellesleg kedves vidám, folyamatosan mosolyog, beszél, őszinte incselkedős és nagyon huncut!
    Olvastam hogy Zoé egy életérzés, teljes mértékben igaz állítás. Elvarázsolt teljesen, TOP 3 kategóriában biztos benne van, de inkább TOP 1!
    Ha tehetném Istennő besorolást adnék.
    Köszönöm Zoénak ezt a felejthetetlen élményt, folytatás biztosan lesz.
Happy Massage