• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Drága kis ifjú Titànom!!!
    Annyira édes vagy…. Bár köztudott Rólam, hogy az “idősebb” korosztályt szeretem, Veled mégis jól érzem magam! Van benned valami eredeti, valami igazi férfi, ami azonnal felszínre tőr, ahogy hozzám érsz…! Szeretem a komolyságod, a gyengédséged, és nem utolsó sorban azt a végtelen tiszteletet a Nő iránt! Maradj mindig ilyen “igazi csoda” ! ❤️
    Ölellek!

  • Egyeztetés:

    Nagy meglepetéssel láttam, hogy újra megjelent a hirdetése. Az oldal chatjén keresztül egyeztetünk, az időpontot VTR-en erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    Mindenféle módon könnyen elrhető 11. kerületi helyszín, sokféle BKV csatlakozással és nap közben szinte mindig egyszerű parkolót találni (fizetős övezet). Este és hétvégén a parkoló neccesebb.
  • Helyszín:

    Ugyanaz a lakás, ahol egy évvel korábban jártam. A lakás tiszta, a szoba hangulatos, az ágy kényelmes. A fürdő is megfelelő, éptett zuhannyal (ez nálam plusz, ezt a megoldst szeretem a legjobban :)). Tisztálkodószerek, törölköző, mind adottak.
  • Lány külseje:

    Egy éve találkoztunk, azóta egy kicsit változott, felkerült pár kilócska, de a lényeg változatlan: engem a kisugárzása vett le a lábamról az első alkalommal is. Egy piros csipkés bodyban fogadott, amit könnyű volt róla lehámozni, hozzáfértem mindenhez, amihez csak akartam :)
  • Erotikus masszázs:

    A két játékmenet között kellemes olajos tejes testmasszázst kaptam. Tud finoman, és keményebben is masszrozni, csak kérned kell. Nem szakszerű masszázst akartam, a simogató, csúszkázós-cicizős fajtát kaptam, minden percét élveztem.
  • Levezetés:

    Megérkezésemkor ismert fel, mondta, hogy bár online beszéltünk az oldalon keresztül, de nem tudta beazonostani, hogy ki voltam, kivel találkozott egy évvel ezelőtt. Amg lepakoltam, beszélgettünk a korábbi találkozóról, hogy melyikünkkel mi történt az egy év alatt.
    A zuhany után az ágy mellett állva kezdtük simogatni, újra felfedezni egymást. Csókolózni nem szokokott-nem szeret, szájrapuszik időnként elcsattantak. Rólam gyorsan levarázsolta a törölközőt, én pedig kibújtattam a cickókat a melltartóból. Mindketten élveztük a játékot, majd a kezem a két lába közé vándorolt, és hamarosan szelíden az ágy felé döntöttem, doggy-ba. Kipattintottam a body alsó kapcsait és szájjal-nyelvvel-ujjakkal folytattam a kényeztetését, amit hamarosan egy remegő orgazmus követett. Innen a hátára fordítottam és folytattam tovább, egészen a következő orgazmusig. Akkor kérte, hogy már hadd játsszon ő is velem. Mivel nagyon felizgatott, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, ezért kérdeztem, hogy hová élvezhetek majd - azt mondta, hogy bárhová mehet, csak a szájába ne. Isteni franciát kaptam, majd visszafektettem a hátára, ráültem és a cickói közé tettem a farkam, ahol hol a cickók között csúszkált, hol a szájába vette, hol a kettő egyszerre. Nem is bírtam sokáig, a cickók közé élveztem. Leheveredtem mellé, kifújtuk magunkat, beszélgettünk, aztán zuhany és masszázs.
    A masszázsból fordultunk a második körre, egymás simogatásával kezdtünk, majd hamar 69-be fordultunk. Imádom a punciját, élmény nyalni, ahogy sóhajtozik hozzá, ahogy nedvesedik. Az olaj is elől maradt, csorgattuk egymásra, játszottunk, imádtam. A végén úgy ért a végén, hogy a lábai között térdeltem, az ujjaim a puncijában, a farkam a kezében és egyszerre élveztünk el, én a hasára-cickóira spricceltem. Leírhatatlan élmény volt, egy pillanatra el is szédültem közben.
    Miután meg tudtam mozdulni, leheveredtem mellé és egy kis simogatással, beszélgetéssel vezettük le a randit.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, minden alapban van. A randi végén diszkréten rendeztem, az éjjeliszekrényre tettem, nem került szóba az összeg.
  • Összkép:

    Csodás élmény volt, nem véletlenül mentem vissza a tavalyi találkozó után és remélem, hogy lesz még rá lehetőségem :)
Happy Massage