• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lara napokban megjelent csodás képei nem hagytak nyugodni, ezért felhívtam és általánosságban érdeklődtem nála, hogy mi hogy van. A barátnője annyira megnyerő volt a telefonban, hogy teljesen oda voltam érte. Amit hallottam az nagyon megtetszett nekem. A végén úgy megmókolt, hogy hagytam magam rábeszélni egy most akciós 4 kezes masszázsra.
  • Megközelítés:

    Klasszikus nyolcker megújított részére alig lehet ráismerni. Tömegközlekedéssel egyszerű megközelíteni. Sétány vége felé eső nem rég átadott modern háztömb bal oldali lépcsőháza. Személy-gépjárművel csak a szomszédos utcákig lehet gurulni. Onnan már csak gyalog pár lépés és néhány lépcső marad hátra a Playboy lányok fészkéig.
  • Helyszín:

    A liftből kiszállva a falon fel vannak tüntetve a lakás számok. Lehetetlen eltéveszteni a feldíszített ajtót. Folyosó végén, csendes helyen van a nívós ingatlan bejárata. Kopognom sem kellett, már nyitva volt, mire odaértem.

    Szinte érezni bent az új lakás illatát.

    Erre a különleges alkalomra a rózsás ihletésű, francia ágyas, nagyszobában voltunk elhelyezve, de állítólag van még másik két dolgozó szoba is, amelyekben szivacs van. Azok ehhez hasonlóan magas komfortfokozatúak, tükrökkel, klímával és ledfényekkel felszereltek helyiségek. Átmehettünk volna oda is, szabad volt az egyik, ha nekem az jobban tetszik. Megmutatta a „Gold” névre keresztelt munkaállomást. Szép volt, aranyszínű szőnyeggel, tágas terekkel, ízléses berendezési tárgyakkal. Hülye lettem volna egy kényelmes, háttámlás franciaágyat otthagyni egy tatamiért.

    Fürdőszobában laboratóriumi tisztaság és rend volt. Beálltam a kádba, behajtottam az üvegfalat és kényelmesen lezuhanyoztam. Élmény volt kilépni a pihe-puha szőnyegre. Nézelődtem volna még, hogy milyen jó helyre érkeztem, milyen a tusfürdő és mi egyéb kínálat, de a két szexi lány, akik a szobában rám vártak, azok jobban izgattak.
  • Lány külseje:

    Lara

    Ő az új lány, most kezd beleszokni ebbe a szolgáltatásba. Nincs az erotikus masszázsban előélete. Tiszta lappal érkezett. Ennek megfelelően terelgetni kellett, amit a rutinos kolleginája Lina ügyesen csinált.

    Erotika terén viszont Lara nem járatlan, komoly tapasztalatokat hozott magával a civil életéből. Érződik rajta hogy ezen a területen jól kiismeri magát. Nem szégyenlős, nem okoz neki gondot levetkőzni pucérra. Az se ha beszélni kell a nemi szervekről, vagy ha nézik szopás közben. Simán felveszi a szemkontaktust és pajzán szavakkal halmoz el.

    Lara 30- as éveit tapossa, de ez a testén (50kg) egyáltalán nem látható. Köszönhető ez az aktív sportban eltöltött éveknek és az egészséges életmódnak. Valamint annak, hogy önmagára igényes, és ad a megjelenésére. Felesleget vagy műviséget nem láttam rajta.

    Szolárium barna a bőre színe, sima és selymes minden hol. Csípőjénél és a bokájánál láttam tetoválásokat. Mellei természetesek, ruganyosak, nem lógnak, hanem feszesek, egy tenyérnyiek. Ha én éppen nem simogattam azokat az almákat, akkor ő simogatta magának. Ha tudta volna, akkor még a bimbiket is megszopkodja magának, de én ezt a megtisztelő feladatot magamra vállaltam.

    Punciját nagy becsben tartja, vékony és elegáns kinézetű. Vigyáz rá, ezért különösen szexi, csupasz, édes ízű, finom illatú.

    Lina

    Egy babaarcú, angyali tekintetű, fehér bőrű, állandóan mosolygó kis cukiság. Amilyen ártatlan a nézése, olyan mocskos fantáziával van megáldva a kis bestia. Jól kiélte magát az erotikus műsorunkban.

    Szőke haját copfba fogta, ettől még fiatalosabb, szexibb és kívánatosabb lett.

    Lina 20-as évei elején járhat, még eredendően hamvas bőrű. Kemény, izmos, nagyjából 60 kg körül lehet. Nőies idomokkal rendelkezik. Mindenhol van mit fogni rajta. Mellei hatalmasok, előre állnak, halvány árnyalatú plecsnikkel a csúcsain.

    Puncija neki is borotvált, szorosan záródó, vastag falak védik a rózsaszirmokat. Élmény volt a combjai között lenni és belekóstolgatni a szelencéjébe.
  • Erotikus masszázs:

    Tudom, hogy ennek a rovatnak a masszázsról kellene, hogy szóljon. Arról kéne tájékoztatást adni, hogy milyen módon és hol masszíroztak. Nincs kétségem afelől, hogy a csajok tudnak masszírozni, lehet képesítésük is van róla, de erre most nem került sor. Nem sajnálom egyáltalán, hogy kihagytuk. Nem volt előre megbeszélve a menetrend, így alakult. Forgatókönyvet magunknak írtuk, ott a helyszínen. Ha kértem volna, akkor biztosan megnyomkodnak, mert volt bennük annyi alázat, de az események más fordulatot vettek. Szó szerint. Lina úgy fordult, egy intenzívebb hármas csókcsata után a lábai között kötöttem ki. Lara pedig cinkostársa volt az én bűnbeesésemnek.
  • Levezetés:

    Nem tudom eldönteni még most sem, hogy melyikük csókolt jobban. Egyformán magas szinten művelték a nyelves táncot. Linának vastagabbak voltak az ajkai, puhább párnákon folyhatott a tangó. Lara szája keskenyebb rajzolatú, de érzékibben érintett vele. Nyelveik nem lustálkodtak, ha engedtem átlátogattak hozzám. Nem lehetett megunni, olyan jól nyomták.

    Egymással ugyan nem smároltak, de ahogyan én a mostani események után meg tudom ítélni, ez csak napok kérdése és változni fog. Az lesz aztán az erotikus kánaán.

    Mindkét lány szereti, ha a melleit dédelgetik. Lara talán jobban kikövetelte magának, hogy ha éppen olyanja volt. Simán felém hajolt és a számba nyomta a feszes didkóit, hogy szeretgessem meg őket. Csúcs volt egyszerre a négy mellet érezni, puszilni, fogni, nyomkodni.

    Alkati és habitusbéli különbözőségük óriásira szélesítették az ingerek egyébként sem keskeny spektrumát. Lara mérnöki pontosságú, ízlésesen megszerkesztett, félgömb popsija után Lina a bőség zavarát okozta. Mint ahogyan a melleivel is azt tette.

    Mindkét lány számot adott a francia tudásáról. Külön-külön vizsgáztak. Az orális kényeztetés témakörét húzták. Jelesre vizsgáztak.

    Először a kezdőnek számító Lara követelte ki magának, hogy a szájába vehessen. Intenzív érzésekkel, kellemes szívással csinálta. Az elején még mélyebbre is lemerte engedni, de ahogyan acélosabbá váltam, ez már nem játszott szerepet. Kéz nélkül is cumikázott, azok voltak a legizgalmasabbak pillanatok. Ilyenkor az ujjai a zacsimon zongoráztak egy indulót. Le is kellett, hogy állítsam, mert annyira jól esett ez a különleges show. Szexin nézett a szememben közben úgy is csinálta. Nem akartam eldurranni még, ezért mérsékeltem a tempóját.

    Lina is hasonlóképpen jól csinálta. Hibátlan volt az ő francia produkciója is. Lina előszeretettel foglalkozott a mogyorókkal is. Nem csak a makkot a mogyikat is megnyalogatta. Hosszan szopogatta őket. Nála sem okozott gondot a szemkontaktus. Zavarba ejtő volt a nézése. Aztán kicsit mélytorkozott is. Erre őt is le kellett állítanom, annyira jó volt.

    Sajnos az idő nagy vágtában ment előre. Ezért gondolnunk kellett a befejezésre. Én a hátamra feküdtem. Lina bal oldatról cumizott engem. Larával pedig jobbról csókolóztam. Melleiket és popójukat fogdostam. Amikor is Lara gondolt egyet és a számra ült a puncijával. Ez annyira ösztönös volt, annyira odavágott, hogy egy percen belül Lina szájába lőttem az egész táramat.

    Hosszan és lassuló ütemben kényeztettek még, hagyták ameddig lehetett teljesen kiélvezni a pillanatomat.

    Csak amikor teljesen magamhoz tértem, akkor kezdték meg a takarítást.
  • Elszámolás:

    Négy kezes masszázs egy órában, most elég kedvező feltételek mellett érhető el náluk tavaszig. Nem duplázódnak a rózsaszálak. Az élmény viszont triplán jó.
  • Összkép:

    Most nagyon jól választottam, nem úgy, mint a múltkor a XI kerületi kalandom esetében. Mélyebben a zsebembe kellett nyúlnom, az igaz, de a most kapott élmény az mindent vitt. Pedig még mindent nem is mutattak meg a lányok, amit tudnak. Csak egy kis inzertet mutattak a folyamatosan bővülő repertoárjukból. A végén ugyanis említést tettek arról, hogy maszti-showal is várják az arra kíváncsi vendégeket. Ehhez különböző méretű segédeszközök is rendelkezésre állnak. Innetől fogva csak a fantázia szab határokat.
Happy Massage