• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon írtam neki aznap délelőtt, kérdeztem van e még szabad időpontja. Néhány perc múlva visszaírt hogy a 20:30 még szabad ha jó nekem. Én válaszoltam neki hogy sajnos az túl késő már nekem. Azonban nem hagyott nyugodni az a gondolat hogy hercegnőmmel lehetek este, ezért újra írtam Szabinának hogy ha még nem foglalta le senki az időpontot akkor jegyezzen be engem 45 percre, nem is tudott volna akkorra több időt adni..
  • Megközelítés:

    Kora este érkeztem a Coop elé néhány perccel a megbeszélt időpont előtt, már teljesen besötétedett. Ott vártam a megbeszélt időpontig, akkor álltam be a ház közelébe amikor eljött az idő. Ingyenes a parkolás. Írtam is Szabinának, hogy itt vagyok, és egy perc múlva jelzett hogy bemehetek. Odatalálni már nagyon könnyű GPS nélkül is simán megy. A városi tömegközlekedés is teljesen közel elérhető.
  • Helyszín:

    Lakás a jól megszokott Miskolci téglaépítésű bérház. Szabina egyedül van a lakásban, senki más nem zavarja a szolgáltatást. Nem futok bele egy másik lányba, vagy egy másik lány vendégébe. Fürdő mindig nagyon tiszta, nagyméretű tusoló rengeteg tusfürdővel, mindenki talál az ízlésének megfelelőt, úgymint szájvizet is. Tusolás után nagyméretű tiszta, illatos törölközőkből tudok választani. Sokszor Szabina adja kezembe a legpuhábbat, és nagyméretű. Ez is a szépséges leányzó kedvességéről árulkodik. A szoba egy igazi mennyország, fal tövén végigfutó ledvilágítással, aminek lehet változtatni a színét. A piros színt szoktuk legtöbbször használni. Egy földön heverő matracon történik a randi erotikus része. Mellette a falnak támasztva egy tükör foglal helyet. Szerintem mindenki tudja miért is van ott.
  • Lány külseje:

    Van egy jó pár kép Szabináról itt az oldalon is, és azt kell mondjam teljesen olyan Szabina mint a képeken. Valóban Magyar lány Szabina, nem űgy mint sokan úgy hirdetnek hogy magyar lány vagyok, de amikor eljutok egy olyanhoz, már nem igazán magyar.Igazán modellalkata van, rendkívül csinos. Arca is gyönyörűszép, Sok híres festőművész és szobrász sorba állna hercegnőm kegyeiért, hogy megformázza szoborszépségű alakját, vagy vászonra vihesse gyönyörűszép angyalarcát, szépséges zöldesbarna szemeit. Szeme mint két drágakő annyira szépekHosszú szőke haja hátközépig ér, majdhogynem derékig. Többnyire összefogva viseli, de amikor kibontja végigsimítom és belehajolok a hajába és közben ölelem szépségemet. Finom, fehér, puha, illatos bőre várja hogy csókoljam, finoman simogassam. Sehol nincs rajta felesleg, a képek nem hazudnak,. Nála nincs olyan hogy más lány fogad mint aki a képeken van. Nagyon feszes a bőre mindenhol, sehol nem érezni hogy valamelyik testrésze esetleg plöttyedt lenne. Ajkai édesek és vékonyak, vagyis nincs szilikonnal feltöltve. Mellé pontosan a tenyerembe illik, ez is tökéletesen rugalmas, nem szilikonos, és cseppet sincs megereszkedett, úgy áll a mindig meredező bimbikkel hogy már a gondolattól merevedésem támad. Hasa nincs, illetve van de azon sincs egy deka plusz sem, és az is feszes, izmos. A legkedvesebb testrészem a puncija következik végre, hát ez igazi csoda. Amikor letérdel előttem és hátulról gyönyörködök benne, hát az hihetetlen. Szeméremajkai szinte csalogatnak hogy nyaljam. Amikor pedig nedvesedik és szétnyitom olyan mint egy kagylóban a gyöngy. Igazi ínyencfalat. Napokig tudnám kényeztetni. Mindig nagyon jó illatú a punci is, azt kell mondjam senkinek sem volt ilyen finom selymes, csupasz, étvágygerjesztő puncija mint hercegnőmnek. Voltam egypár hirdetőnél de volt akinél inkább nem kértem kölcsönös franciát. Ma egy sexy fehér színű bugyi volt rajta, és egy fehér melltartó Szabina mindig nagyon kedves, odaadó. Teljesen olyan mint egy barátnő. Teljesen korrekt, mert amit vállal azt teljesíti is. Nála nincs olyan hogy nem azt csinálja amit megbeszéltünk. És ami ki van írva az oldalon azt teljes odaadással teljesíti.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a kényeztetés után történt. Megkértem Szabinát hogy a hátamat és nyakamat masszírozza meg. Illatmentes krémet használt, a derekamnál kezdte és a pár nappal ezelőtti randin kezdett masszázst folytatta. Akkor azt mondta több alkalom kell hogy kimasszírozza a befeszült mélyizmokat. Nagyon ügyesen végezte a masszázst, nem túl erősen de hatékonyan. Voltam olyan lánynál aki után két napig is fájt a hátam, annyira erősen végezte a masszázst. Szabina tudja már hogyan szeretem, és közben én is simogatom ahol éppen hozzáérek. Nagyon jólesik ahogyan masszíroz, és az is hogy én is hozzáérhetek, simogathatom, vagy éppen masszírozhatom.
  • Levezetés:

    Amint beengedett hercegnőm megöleltük, megcsókoltuk egymást. Egy fehér bugyi és melltartó volt Szabinán, nagyon-nagyon csinos volt benne, és nagyon izgató. Kérdeztük egymást ki hogy van, történt e valami mióta nem randiztunk. Kérdezte mit kérek inni, ízesített ásványvizet kértem és kaptam. Bevittem a szobába és leöltöztem és mentem a fürdőbe tisztálkodni, amikor visszatértem már a szobában várt hercegnőm. Odaléptem hozzá és öleltem pusziltam mindenét, simogattam gyönyörü testét. Ő is simogatott, és visszacsókolt, kikapcsoltam a melltartót és végre melleit is kényeztethettem nyelvemmel. Ajkaim közé vettem meredező bimbóját, és pusziltam nyaltam szoptam, amitől ő is izgalomba jött, mert lebontotta rólam a törölközőt, és ébredező vesszőmet vette kezelésbe. Ez már teljesen felcsigázott engem is, és combjait simogattam, kívül belül, majd végre becsúsztattam bal kezem elölről a puncihoz, ami máris nedvesedett nagy izgalmas volt Szeméremajkai simogatni, jobbkézzel is benyúltam hátulról a popsihoz. Hát az csodálatos volt, elöl a nedves punci, hátul a kerek popsi, és lassan összeért a két kezem a puncinál, elöl két ujjal szétnyitottam ajkait, hátulról pedig óvatosan feltoltam puncijába a középső ujjamat. Szabina egyre gyorsabban vette a levegőt, sóhajtozott. És két kézzel markolt a vesszzőmre, egyre gyorsabb tempóban le és fel. Lehúztam róla a bugyit és elém térdelt a matracra, odaálltam hozzá, és nyelvével kezdte kényeztetni makkomat, eközben én haját simogattam. Hamarosan a szájában voltam és még kézzel is segített. Mondtam neki feküdjünk 69 pozícióba, itt végre én is közel kerültem a finom puncihoz, elkezdtem nyalni és ujjazni, Szabina pedig folytatta amit elkezdett az imént. Ekkor már nagyobb hangja lett hercegnőmnek, és mindjárt éreztem is hogy összerándul ujjaimon a nedves punci, de én tovább nyaltam és ujjaztam. Többször is élvezett hercegnőm. Amikor megpihent mondtam neki hogy ő helyezkedjen négykézláb mert a popsijára szeretnék élvezni. Megtette ezt is szívesen, én hátulról hüvelykujjammal ostromoltam punciját ismét, ő pedig elkezdte a kézi levezetést. ismét éreztem hogy élvez, az ügyes kezének hála, és az izgató hangjától, meg ahogy elkezdte riszálni, rázni popsiját, éreztem hogy mindjárt végem, és én is besegítettem balkezemmel, és akkorát élveztem a popsijára, hogy a nyakáig is ment a nedűből. Jó nagyot priccoltam ismét. Hercegnőm hátát és popsiját letöröltem nedves törlőkendővel. Majd magamat is letörölgettem. Ezután történt a masszázs rész. Kis pihenés és beszélgetés után mentem tusolni, és költöztem, megíttam a maradék vizemet, elszámoltunk, és az ajtónál búcsúzás, egy köntös volt rajta, alatta semmi, először a ciciknél nyitottam szét és megpusziltam mindkét bimbót, majd alul hajtottam szét a köntöst és a puncira adtam egy hatalmas csókot, majd egy rövidebb csók után a viszontlátás reményében távoztam
  • Elszámolás:

    Szabina maga az extra. Mindent teljesít amit kitett az oldalon. Nagyon ritka az ilyen lány. Szerintem Miskolcon nincs párja. Egy órát voltam vele, de pillanatok alatt eltelik az idő,akkor is ha 2 órát vagyok vele.
  • Összkép:

    Szabina egy csodálatos tündér. Mindig kérdezi mit hogy szeretnék, nála valóban a vendég a legfontosabb. Remélem még sokszor randizhatok vele.
Happy Massage