• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Larát, elsőre nem is sikerült, de visszacsörgetett. Végül sikerült megfelelő időpontot találni és a lehetőségekről illetve a helyszínről is korrektül tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    A megközelítés kiváló, II. kerületi bevásárló központtól kb 5-8 perc sétára. Az utcában lehet parkolni, de fizetős és az előbb említett elhelyezése miatt én tömegközlekedve illetve gyalogosan érkeztem.
  • Helyszín:

    Új építésű ház nem túl sokadik emeletes. A lakás maximálisan megfelelő. A fürdő tágas többféle tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. A "tetthely" egy tágas amerikai konyhás nappali/szoba kényelmes és nagy francia ággyal.
  • Lány külseje:

    Az arc kitakarása miatt féltem kicsit, de utólag alaptalannak bizonyult az aggodalmam. Vendéglátóm a leírásának megfelelően egy csinos, magas, most épp rövid szőke hajú érett nő, csodaszép cicikkel. Szép arcú, mosolygós - bár a kérésemnek megfelelő szexi ruhában fogadott - így nehéz volt a szemeibe néznem.
    A képei valószínűleg korábban készültek, de nem okozott csalódás élőben sem.
  • Action:

    Látogatásom elején a kezdeti gátlásaimat hamar feledtette közvetlen stílusával. Gyors zuhany után frissítővel kínált, majd megbeszéltük, hogy két akciót szeretnék.
    Finom csókolózás közben megszabaditottam a ruhájától (a combfix és a magassarkú szigorúan maradt :)) és a melleit kezdtem simogatni, de hamar megtalálta a már éledező férfiasságomat. Az ágyon helyeztük magunkat kényelemben és érzéki natúr franciával folytatta én pedig simogatta, ahol értem. Kértem, hogy legyen ez a kényeztetés kölcsönös, így fölé térdelt és így folytattuk 69-ben. Ténykedését nem bírtam sokáig és hatalmasat élveztem a szájába.
    Kaptam papírtörlőt, és pihenésképp frissítővel, vízzel, kávéval kínált. Annyira jól esett és olyan jót beszélgettünk, hogy a második menetre már nem maradt idő.
    Gyors zuhany majd még egy búcsú puszi, (és búcsú csoki) majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem esett róla szó, ha jól emlékszem, a végén rendeztem a telefonban is megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Lara egy csinos, érett és nagyon jó fej nő, nagyon jól éreztem magam vele (és sikerült feledtetnie a nem sokkal korábbi rossz élményemet egy másik szolgáltatóval).
Happy Massage