• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Annyira de annyira jó volt olvasni! ❤️
    Köszönöm szépen 🩷🩷🩷😈

  • Egyeztetés:

    Néhány üzenetváltás keretében, VTR-en egyeztettünk. Egy nappal korábban érdeklődtem az időpontok kapcsán és még aznap délután sikerült lefikszálni a másnapi találkánk időpontját. Nagyon rugalmas volt és közreműködő.
  • Megközelítés:

    Én mindig BKV-val közlekedek, mert utazás közben szeretek elmerülni a gondolataimban. Albertfalva kitérő megállónál száltam, onnan maximum 2 perc séta. Ahogy láttam könnyen megközelíthető autóval és bőven akad parkolóhely is. Nem garantálom, hogy ingyenes, erről a házigazdát érdemes megkérdezni. A cím pontos, nem lehet eltévedni. A telefonban érkezésemkor eligazított a házigazda a bejutásról.
  • Helyszín:

    Újépítésű, több lakásos az épület. Maga a lakás Zoé személyiségét reprezentálja, illik hozzá, nekem bejött. Tágas nappali, kis konyha. A hálóban kényelmes franciaágy, sok párnával, hangulatos fénnyel, zenével és tükörrel a rálátáshoz. A fürdőben megtalálható minden, amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Hát igen, ezt a részt nehéz szavakba önteni. Igéző szemek, bűbájos arc, telt ajkak és mellé lágy hang párosul. Alkata vékony, karcsú, sportos, izmos és hozzá formás fenék és pici cickó párosul. Vannak tetkói, de szerintem remekül állnak neki. Egy fekete sport felsőben és tangában fogadott. A személyiségéről ne is beszéljünk, teljesen magával ragad és levesz a lábadról.
  • Action:

    Nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk és nem is vagyok gyakorlott beszámolók írásában, mert szeretem az élményt megtartani magamnak, de úgy éreztem itt az ideje megtisztelnem őt eggyel. Mivel kicsit összeszokottabb páros vagyunk hatalmas mosollyal az arcán, egy forró öleléssel és csókkal(tudta mi lesz az extrám) engedett be. A rózsákat az asztalra helyeztem, ő pedig cserébe a kezembe adta a törülközőt. Tusolás közben jót beszéltünk, majd a tisztálkodás végeztével frissítővel kínált.

    A hálóba betérve leheveredtünk az ágyra, majd egymás simogatásával megkezdődött a ráhangolodás. Nem is tellett sok időbe, megszabadítottam falatnyi tangájától és felsőjétől, majd lassan végig csókoltam testét. Szeretem kényeztetni partnereim, ezért engedély kérés után nyalni kezdtem a világ legszebb punciját. Végig sóhajok, kisebb-nagyobb remegések. Pár perc elteltével a teste megfeszült és a kontrolt elveszítve elélvezett és eltolta a fejem, mert hirtelen nagyon érzékeny lett neki. Miután sikerült magához térnie, arcán kaján mosollyal megkérdezte viszonozhatja-e és én igennel feleltem.

    Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled. Pár perc után gumit kértem és szájjal felhelyezte. Missziben kezdtük az elején lassan, majd az engem ért aznap reggeli örömhírektől feltüzelve gyors tempóra váltottam. Végig volt szemkontaktus, csókok, sóhajok és sikerült többször is őt a csúcsra juttatnom, közben olyan erősen kapaszkodott a derekamba, hogy már megkellett kérnem, hogy finomabban. Miután kezem fáradni kezdett kértem, hogy váltsunk lovaglóba, amely változatos és teknikás volt. Miután érezni kezdtem, hogy itt a vég kértem váltsunk vissza misszibe és így lett végem.

    A maradék időnkben egymás mellé dőlve beszélgettünk, majd egy közös tusolás és búcsúzóul egy ölelés és egy csók.

    Nehéz megmondani milyen hangulata volt az együtt létnek. Szerintem ilyes pornós és barátnős keverék volt.
  • Elszámolás:

    A találkánk elején rendeztük. A VTR-nek köszönhetően extrának a csókot választottam.
  • Összkép:

    Remekül éreztem magam vele, mint mindig. Segít kicsit kiszakadni a mindennapokból és mivel annyira egyedi személyiség imádok vele beszélgetni.
Happy Massage