• Bius Szomszéd lány

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bius Szomszéd lány reagálása

    Kedves Uboot !

    Örülök,hogy meglátogattál és tetszett a Szomszédlány - Feeling ami azért olyan izgi
    mert bennem egy tinilány veszett el,szeretem a jó társaságot a vidámságot és az erotikát is :)
    Köszi a sok dicséretet
    És köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót ami szerintem nagyon jó lett tetszik,hiába írni tudni kell:)

    Ha lesz időd várlak egy kis rosszalkodásra

    Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel a kapcsolatot. Bius jelezte, hogy csak VTR jelentkezéseket fogad, így ezt a módot használtam. Így már az dőpontfoglalás zökkenőmentesen ment.
  • Megközelítés:

    Árpádhíd pesti hídfője. Jó tömegközlekedés. Én autóval érkeztem, a ház előtt tudtam parkolni. A parkolás természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    A bejutás a lehető legdiszkrétebb. A kapukód megadása után már nyílik is az ajtó, pár lépés és a lakásban vagy. A lakás nagyon bájos, a fürdőszpbában szájvíz, fogkefe tusfürdők széles választéka elérhető. Biusnak van egy kutyusa, aki a megérkezésedkor hallat magáról, de utána teljesen csendben van. Bius cserfesen, régi ismerősként fogad. Valódi "szomszéd lány" érzésed van.
  • Lány külseje:

    A képek pontosak, mivel arcképpel hirdet, nem érhet meglepetés. Nézd végig valamennyi képét, így nem érhet csalódás. Bius legalább 180cm magas, karcsú, párductestű lány. Már-már soványnak mondanám. Popsija formás, cicije természetes, kicsit kislányos. Bőre selymes, hófehér.
  • Erotikus masszázs:

    A kötelező tisztálkodás után Bius előkészítette a maszázspadot, majd ledobta magáról a fogadó ruháját. Piros, zsinóros szettet viselt a fehér ruha alatt. A szeánsz ezen a ponton kezdődött, forró csókok ölelés, simogatás képben. Pár pillanat mulva már azon gondolkodtunk, hogyan feküdjek hasra, mivel a farkam kőkeményé vált. Elhelyezkedés után kezdetét vette az egy órás masszázs. Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik, itt még nem kell a tömény erotikára számítani. A kezelés közben Biussal el lehet csacsogni, szívesen beszél. Én ismét a gimnáziumban éreztem magam, mintha ismét 16 éves lennék.
  • Levezetés:

    Bius az ágyhoz invitált, majd egymás mellé feküdtünk. Ölelkezés közben a fülembe súgta: "Perverzkedjünk egy kicsit", szemében látszott a huncutság. Kértem, feködjön hasra. A nyakától a gerince mellet finom csókokkal haladtam déli irányba. Mire a popsijához értem már az egész teste megfeszült, ráhangolódott az élvezetre. Nyelvemmel finoman maszíroztam a gát izomzatát, majd belenyaltam a posijába is. Bius hálásan fogadta a próbálkozásomat hangot adott az élvezetének. Hamarosan, kértem forduljon meg, hogy a puncijával is foglalkozni tudjak. Előttem már páran megénekelték a csodát, ami fogadott. A húsos kisajkak szopogatás után a nyelvemmel szétnyitottam a kisajkak szárnyait. És lassan, puhán nyaltam végig a hüvelytől a csiklóig Bizs fantasztikus vulváját. A csiklója ekkorra óriásira duzzadt, ilyet még sohasem tapasztaltam. Hamarosan rájöttem, hogy legkényemesebben akkor tudom kihasználni ezt a csodát, hogy ha megkérem, Bius, hogy üljön a számra. A pici popsiját szétfeszítve szopogadtam a legalább 3cm ágaskodó csiklóját, miközben az arcom a kisajkai között pihent. Nyelvcsapásaim során éreztem a finom, lecsorgó nedvességet. A poziciót hamarosan 69 re váltottuk a látvány felejhetelen volt. Hamarosan jeleztem Biusnak a vég közeledtét,így a kezei között jutottam el a mennyekbe.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Bius az erotika nagyasszonya, tinilány képében. Teljesen rád hangolódik, élvezettel igyekszik teljesíteni a kívánságaidat. Őszinte, nem tapasztalsz megjátszott reakciókat. Az erotikus rész minimum 40 percig tartott, ha Biuson múlt volna, talán soha sem szól, hogy hagyjuk abba. Kéretik vigyázni rá.
Happy Massage