• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-ben adtam meg az időpontot, aztán telefonon is hívtam ugyanaznap és úgy is leegyeztettük. Kedves hangja volt, mindenről tájékoztatott és pár óra múlva már a ház előtt is voltam. Megjegyzem, külön rugalmasságot tanúsított, mert én előbb odaértem és tudtunk a megbeszéltnél 10 perccel hamarabb kezdeni, ami jót tett a zsúfolt napomnak.
  • Megközelítés:

    A helyszínről itt és a következő rubrikában sincs sok értelme írnom, mert Hanna elmondása szerint teljesen átmeneti. Máshol szoktak lenni, csak épp azon a héten, amikor én mentem, nem tudtak, szóval helyet keresnek.
    Amúgy a parkolás a vártnál egyszerűbben ment és a térképen megadott cím az említettek miatt nem pontos. Tömegközlekedésről nincsenek ismereteim.
  • Helyszín:

    Az átmeneti lakás teljesen rendben volt, szép nagy baszobával és normális fürdővel. Nem érdemes rá szót vesztegetni, mondom, teljesen átmeneti a hely.
  • Lány külseje:

    Hanna valami egészen elképesztően döbbenetesen jól néz ki. Kicsi, vékony, gazella test, észbontóan jó popsi, apró, hetyke cicik. Hosszú fekete haj, irreálisan dús és hosszú műszempilla, és az adatlapja szerint nincs szilikon szája, ebben az esetben csak úgy önmagától olyan vastagok az ajkai. A címkézésnél a külsőre vonatkozókat legszívesebben mind bejelölném, végül a "perfekt popsinál" maradtam. Van egy pär kisebb tetoväläsa is, de ezektől éppen megpróbál megszabadulni, ha jól értettem. A szende gimnazista tini (aki az ágyban egy tornádó) érzést kedvelőknek Hanna egyszerűen kihagyhatatlan.
  • Action:

    A zuhanyzás után rögtön az ágyon kezdődött a műsör, aminek első száma Hanna csodálatos testének felderítése volt szemrevételezés és kézrátétel módszerével. Utána jeleztem, hogy szeretném Hannát kényeztetni. Tökéletesen borotvált, gyönyörű punci fogadott, óriási élmény volt nyalogatni. Hanna sem tétlenkedett, hanem sóhajtozással, remegésekkel, simogatással jelezte, hogy nincs ellenére a dolog. Nagyon örültem, hogy jó sokáig engedte csinálni és még dícsérte is erőfeszítéseimet.

    Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette. A kényszerfrancia az alapban van nála, de szokásomtól eltérően nem éltem vele (majd legközelebb), mert féltem, hogy a szuper test és az átmeneti absztinencia miatt hamar eldurrannék. Ráadásul a sima francia is szuper jó volt, úgyhogy csak hagytam ügyködni és megfenyegettem, hogy legközelebb majd kényszer is lesz, amire csak lelkesebben szopott. Kis idő múlva kérdezte, hogy nem akarom-e berakni és hát mit lehet erre válaszolni???

    Úgyhogy lovaglással kezdtünk. Hanna nagyon aktív volt, komoly iramot diktált többféle lovaglópózban is, én meg markolásztam a popsit meg a cickókat és úgy általában gyönyörködtem benne. Nemsokára áttértünk a doggyra, mert az totál kihagyhatatlan Hannánál. Elképesztő, leírhatatlan élmény volt látni a szuper popsit és hátulról döngetni, közben a kis cickókat meg a popsit markolászni. Hanna nem csak hagyta magát, de rá is mozgott, nyögdécselt stb. Volt aztán hason fekve hátulról is, végül pedig úgy, hogy félig oldalt feküdt, felhúzta a lábát és én így hátulról raktam be neki. Ez a póz még jobban kiemelte a szédületes fenekét, plusz így a combjához dörgölőztek a golyóim és így egy kiadósabb dugás után végül sikerült elmennem. Fenomenális élmény volt.

    Miután megmosakodtam már alig maradt idő, úgyhogy csak annyi volt, hogy Hanna bemutatott a barátnőjének és megbeszéltük, hogy még egy hármasra is sor kerülhet egyszer, aztán már indultam is utamra.
  • Elszámolás:

    Kérés nélkül én adtam előre, mert elsőre voltam. Hanna jelezte, hogy a VTR miatt egy extra benne lenne az alapban és én a szájba élvezést választottam, amivel végül nem is éltem.
  • Összkép:

    Hanna annyira jól néz ki, hogy ha nem lenne jó a szexben, akkor is visszamennék hozzá, de így meg aztán pláne, a hármasra tekintettel meg duplán pláne. Hanna nagyon kedves, észbontóan jól néz ki és ügyes a szexben, hát mit akartok még???
Happy Massage