• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A tegnapi randin adott mára időpontot Szabina. Egyébként whatsappon szoktunk kommunikálni. Itt is hirdet de több oldalon is megtalálható.
  • Megközelítés:

    Ingyesen parkolás a ház közelében. Mindig találni szabad helyet. Városi autóbusz is közel áll meg. GPS is odavisz. Aki egyszer volt nála, az utána könnyen odatalálni.
  • Helyszín:

    Miskolci téglaépítésű bérház. Szabina lakása mindig tiszta, és otthonos. Öröm hozzá belépni. Fürdőben sok tusfürdő, törülköző és szájvíz található. Mindenkinek ízlése szerint. Nagyméretű zuhanyzó van a fürdőben amit ma eggyütt használtunk. A szobában egy kényelmes matrac, mellette tükör..
  • Lány külseje:

    Szabina olyan mint a képeken. Nekem első pillantásra megtetszett mindene. Semmit nem tudok mondani ami nem tetszene rajta. Mindene tökéletes, és gyönyörű.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel ma egy órát voltam a masszázs kimaradt, igaz a tusolóban azért a hátamat kissé megmasszírozta hercegnőm. Mondtam neki hogy jólesett a tegnapi masszázs.
  • Levezetés:

    Érkezésemkor üdvözöltük egymást, majd mentem zuhanyozni. Szabina megkérdezte mit kérek inni. Mondta van alkoholmentes pezsgó is. Így azt választottam. Tusolás után a szobában várt hercegnőm, egy fekete bodyban amiből szinte bújt ki a meredező bimbója. Nem is hagytam ki a lehetőséget. És simogatni meg csókolni kezdtem szépséges melleit. A bodyt ő magától tolta le derékig, így teljesen meztelen lett felsőtest. Öleltem, csókolta édesemet, benyúltam a nedvesedő puncihoz és simogattam ajkait. Ezután letédelt a matracra és mondta hogy patentoljam ki alul a bodyt. Nekem sem kellet kétszer mondani, szívesen szabaddá tettem csodás punciját. Másodpercek csodáltam, gyönyörködtet benne, majd megkérdeztem hogy megpuszilhatom e. Azt válaszolta hogy igen. Ekkor csókolni és simogatni kezdtem. Szabina szólt hogy ő is hozzám szeretne férni, így farkamhoz fordult és hamarosan szájában voltam. Ezután 69be fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást. Féltem hogy mindjárt elmegyek, mert kezével is segített hercegnőm, ezért kértem hogy ő maradjon fekve, majd én mellétérdelek, így is történt. Közben én már több ujjal kényeztettem fincsi punciját, és éreztem ahogy többször élvez Szabina. Hangja is nagyon izgató volt. Hát még amikor szinte ujjamra szorult édes puncija. Ez leírhatatlan ul jólesett nekem. Sőt már annyira izgultam a látványtól és a hangoktól hogy mondtam hogy mindjárt élvezek. És ő a szájába engedte utódai át közben rám nézett szép barna szemeivel. Nem hagyta abba a nyalakodást míg le nem nyugodtam. Izgató volt látni ahogy álláról és nyelvéről csurog, csöpög az élreő nedű gyönyörű melleire. Amint lenyugodtám,letisztogattuk magunkat, és beszélgettünk egy jót amíg pihentünk. Majd zuhanyozni mentünk, ezután öltöztem, és rendeztem a mai randit Szabinával. Majd az ajtónál csókok, puszi a két cicire, a puncira,ismét csókok és a mielőbbi randi reményében távoztam.
  • Elszámolás:

    Extra nincs Szabinánál. Amit vállal az adatlapján azt maximálisan teljesíti. Nagyon ritka az ilyen lány. Én még senki másnál nem tapasztaltam ilyet. Teljen megértem hozzá mennem.
  • Összkép:

    Azt mondhatom hogy Miskolcon nincs párja Szabinának. Boldogság vele lenni. Amit megbeszéltünk azt teljes mértékben teljesíti.
Happy Massage