• Franciska

  • Beküldte:
  • Franciska reagálása

    Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat, sokat mosolyogtam rajta, ahogy eszembe juttatta a kellemes pillanatokat. :) Örülök, hogy jól érezted magad, számomra is öröm volt Veled lenni, várlak szeretettel legközelebb is. :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, könnyen ment. Az első hívásom után pár perccel később visszacsörgött, pont nem tudtam felvenni, ezért visszahívtam, ekkor beszéltük meg a részleteket. Mindent készségesen és kedvesen elmondott, megbeszéltük, le is fixáltuk a randit nem sokkal későbbre.
    Kicsivel később hívott, hogy tudnánk-e negyed órát csúsztatni a randin, elmondta, hogy miért. Mondtam, hogy persze. Legközelebb akkor beszéltünk, amikor hívtam a bejutás kapcsán. Felnavigált és az ajtó elé érve, az nyílt is.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, könnyű megtalálni és odajutni is. Nyugati pályaudvartól pár perc séta, több különféle BKV járatnak is van megállója a környéken, így ezt a közlekedési módot választottam.
  • Helyszín:

    A lakás tágas, magas belmagasságú, tiszta, rendezett. A fürdő zuhanyzós, tiszta, felszerelt, tusfürdő, szájvíz adottak a felfrissüléshez. A szoba is tökéletesen megfelel a célnak, nagy kényelmes ágy, kis asztalra lepakolható a holmi, kellemes világítás, lágy zene.
  • Lány külseje:

    A fotók retusáltak, de ha az arc homályosítást leszámítom, nagyon minimális simítás van a valóság és a fotó között. Nem ért csalódás. Szép arca, nagyon kedves mosolya :), gyönyörű szemei, NŐies idomai, imádni való nagy cickói és finom fehér bőre van.
  • Action:

    Szexi szettben fogadott, üdvözlésként kaptam két puszit. A rúzs nyomatok megmaradtak az arcomon -felhívta rá figyelmemet vendéglátóm- a zuhanyzásig, a tükörben láttam a szép piros rúzsfoltokat. A filmek jutottak eszembe, amikor a katonák húzzák az arcukra a csíkokat a csata előtt. Gondoltam magamban, na, akkor készen állok, indulhat a didi küldetés, a csábító dimbes-dombos vidék felfedezése :D.
    Na, de vissza a megérkezéshez. Cipő, kabát le, közben kedvesen kérdezte, kérek-e esetleg inni valamit. Vizet kértem, és kaptam fél literes ásványvizet, amit én bontottam meg. Közben bekísért a szobába, ahol lepakoltam, kaptam illatos törülközőt, elkísért a fürdőig, ahol felfrissítettem magam, majd visszatértem a szobába, ahol várt rám. Állva kezdtünk közelebbről ismerkedni, simogatni egymást, csókok, majd csókolózás. Igazi nyelves csókokban volt részem. Ezután kértem, hogy ő vegye le a szexi szettet, és még így állva megcsodálgattam a nagy cickóit, finom bőrét.

    Irányba vettük az ágyat, lefeküdtünk, egymásnak simultunk, simogattuk egymást és csókolóztunk. Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.
    Az órára pillantottam, és mivel két menetet terveztem, kérdeztem, hogy elkezdjük-e az elsőt. Mondta, hogy persze. Lovaglót kértem, így ismét kéz közelbe kerülhetnek a cicik. Kis síkosító után beleült. Kellemes volt, nem gyorsan, nem is lassan, finom mozgással lovagolt, míg én a ciciket markolásztam. Ez annyira jól esett most, hogy mondtam is, hogy már kétszer megpróbáltam elengedni ezeket a cickókat - hogy csókolózzunk, illetve máshol is érintsem testét-, de csak nem sikerül elengedni őket. Ezen nevettünk :D.
    Aztán csak erőt vettem magamon, és elengedtem melleit, ekkor hol testét simogattam, hol csókolóztunk. Kis idő múlva kértem, forduljunk át misszibe. Helycsere, és visszahelyeztük a szerszámot a szép punciba. Többféleképpen zajlott, hol ráhajoltam és csókolóztunk, hol felegyenesedtem és csodáltam a látványt, markoltam a cickókat, hol pedig a lábait összezárva, hol széttárva járt a farkam ki/be. Nem volt tétlen ő sem, kaptam visszajelzést hogy épp tetszik neki amit csinálok.

    Az órára pillantva láttam, hogy hm, fogy az idő, szóval az első kört be kéne fejezni, szöget és tempót változtattam. Egy pont után nagyobb sikamlósságot tapasztaltam és óvatlan voltam, kicsusszantam, pont amikor épp elmentem, így mondtam is vendéglátómnak, hogy tegyük vissza, tegyük vissza, így végül is benne ért a vég. Kifújtam magam, kicsusszantam belőle, gumi le és nedves kendővel megtisztogattuk magunkat, majd leheveredtünk egymás mellé az ágyon.
    Beszélgettünk, én elkezdtem visszatöltődni, de egy pontnál eldőlt, hogy így a nap végén, meló után ez most lassabban megy, mint vártam, így most nem lesz második kör. A maradék időben tovább beszélgettünk. Nagyon kellemes, intelligens beszélgetőpartner.
    Az időm vége felé még elszaladtam egy gyors tusolásra, utána felöltöztem, és puszi-puszi ölelés után útnak indultam.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltekkel készültem, a megérkezéskor jól látható helyre helyeztem kis borítékban, nem esett szó ilyesmiről a randink alatt. Extrát nem kértem.
  • Összkép:

    Kellemes, intelligens társaság, alkalmazkodott hozzám végig, jól éreztem magam vele.
Happy Massage