• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, simán ment. Helyszínre érkezéskor telefonon hívtam a bejutás részleteiért.
  • Megközelítés:

    Taxival érkeztem, de a lakás elég frekventált helyen van, tömegközlekedéssel is könnyen elérhetőnek tűnt.
  • Helyszín:

    Viszonylag új társasház. A lakás nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel: egy amerikai konyhás "nappalis", a nappaliból nyílik egy halófülke és onnan a fürdőszoba. A hálófülkében egy viszonylag magasan fekvő ágyfelületű ágy (az ágy alatt fiókos szekrények) - praktikusnak tűnt. A fürdő tiszta, friss hatású, többféle tusfürdő volt kihelyezve.
  • Lány külseje:

    Léna élőben is úgy néz ki, ahogy a képeken, sőt nekem élőben még jobban is tetszett. Arcra hirtelen Sandra Bullock-ra emlékeztetett. Érett nő, formás testtel, normál testalkattal, homokóra típusú alakkal. Nekem nagyon vonzó volt.
  • Action:

    Érkezésem után leültünk kicsit a kanapéra, átadtam a virágcsokrokat, váltottunk pár szót, majd mondta, hogy nyugodtan ledobhatom a kanapéra a ruháimat és megmutatta a fürdőt. Fürdés után bugyiban és melltartós kombinéban várt. Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem, akár végig is el tudtam volna viselni, de mivel szexelni is akartam megkértem, hogy húzzunk gumit. Lovagló pozícióban kezdtünk, jól mozgott. Majd kértem hogy kutyapózban folytassuk. Kellemes volt, pont elég szoros, még gumin keresztül is kellően meleg. A pozíció természetéből adódóan jó rálátásom volt a hátsó bejáratra és kedvet kaptam arra is. Kértem, hogy popóval folytassuk. Lassan, de biztosan sikerült oda is bejutnom. Príma volt ott is. Aztán egy idő után kicsit elfáradva kértem, hogy franciás legyen a befejezés, némi orális kényeztetést követően a szájában is lett végem.
    Egész jót beszélgettünk az action után. Értelmes nő, jól el lehet vele diskurálni. Aztán amikor kb. fél óra volt még hátra az időmből újra akcióba kezdett Léna. Bekapta a lankadt farkamat, ami aztán a szájában fokozatosan vigyázzba állt. Olyan jó az orális technikája, hogy úgy döntöttem, hogy végig jó lesz így. Hosszasan, kitartóan fuvolázott, majd végül sikerült másodszor is elmennem. Gyors zuhanyra is volt még időm, aztán teljesen elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás teljesen korrekten történt az elején, extrákról nem esett szó, tulajdonképpen minden benne van az alapban.
  • Összkép:

    Értelmes, érett, kedves hölgy, első osztályú, bomba jó testtel, jó technikával. Nem hiszem, hogy kell ennél többet mondanom. Mindenképp Michelin-csillagos, akár hosszabb kitérőt is megér a meglátogatása. Mindenképpen ajánlott. Biztosan meg fogom még látogatni, remélem sokáig élvezhetjük még a társaságát.
Happy Massage